Vakantie en uitjes Vakantie en uitjes

Vakantie en uitjes

Skiester

Skiester

18-05-2016 om 23:07

Leuke camping in oostenrijkse Alpen

Wij willen komende zomer gaan kamperen in/bij een Oostenrijks skigebied (bijvoorbeeld Mellau/damuls, Nauders of zo) op een kleine camping, weinig voorzieningen nodig maar wel een omgeving waar we bv lekker kunnen wandelen en genieten van de bergen. Mooie ligging van de camping is een prè, net als een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Onze kinderen zijn 5 en 7 jaar.

Wie heeft een goede tip?

Tijgeroog

Tijgeroog

18-05-2016 om 23:16

Bij Lienz

In Tristach, bij de tristachersee. Sonnewiese ofzo. Camping is simpel, paar grasvelden waar iedereen een plekje mag zoeken, geen afgebakende plaatsen ofzo. Sanitair is prima, en een heel leuk meertje erbij, met speeltuintje enzo. Veel bergsporters op de camping.
Ligging is mooi, tussen de Alpen en Dolomieten. Skiliften zijn er in Lienz, maar ook zonder liften kun je mooi wandelen op hoogte. Onze kinderen waren daar de eerste keer ook zo iud, toen hebben ze hun eerste huttentocht gemaakt. Ook leuk klimpark in de buurt, rodelbaan enzo.

Puck

Puck

19-05-2016 om 09:04

Brixental

Een specifieke camping weet ik niet, maar het Brixental is wel een gebied in de Kitzbüheler Alpen dat onwijs mooi is en waar veel te doen is. Met een Sommerkart heb je toegang tot Bergbahnen en op diverse hellingen zijn heel kleinschalige "pretparken" (is eigenlijk een veel te groot woord, zijn meer een soort mini-themaparkjes) waar de kinderen tijdens of na een wandeling lekker kunnen spelen
http://www.kitzbueheler-alpen.com/nl/zomer/uitstapjes-berg.html

Skiester

Skiester

19-05-2016 om 13:42

Ja....

Leuk! Zulke campings bedoel ik inderdaad. Nog meer tips zijn welkom

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.