Vakantie en uitjes Vakantie en uitjes

Vakantie en uitjes

Londenganger

Londenganger

31-08-2015 om 14:32

leuk hotel bij Victoria Station Londen

Wie weet een leuk, kindervriendelijk hotel in de buurt van Victoria Station in Londen? Liefst met familiekamers, maar dat hoeft niet perse.

Luna Simone Hotel

Deze schijnt leuk te zijn: http://www.lunasimonehotel.com/

Ik ben er zelf nooit geweest, maar heb er goede verhalen over gehoord van een vriendin van mij. Ik dacht dat ze er ook drie- en vierpersoonskamers hebben.

Groet,
Mariola

Puck

Puck

03-09-2015 om 17:10

Grosvenor

Grosvenor ligt bovenop Victoriastation dus dat is wel in de buurt denk ik Op internet vonden wij toendertijd veel negatieve reacties maar wij hadden daar een prima familiekamer en het ontbijt was er ook prima. Wel een beetje vergane glorie maar dat gaf eigenlijk wel sfeer aan het hotel vonden wij. Nu ik nu nog eens bij reviews kijk komt het er eigenlijk prima uit. Als je op Stensted vliegt kun je zo met een expresstrein naar Victoriastation en vanaf het station hebben ze een eigen ingang.

http://www.zoover.nl/engeland/groot-londen/londen/the-grosvenor/hotel#reviews-content

Londenganger

Londenganger

05-09-2015 om 16:08

Comfort Inn Buckingham Palace Road

Grosvenor had ik inderdaad gevonden, maar dat hotel vond ik best duur. Er zijn wel aanbiedingen, maar dan kun je niet meer kosteloos annuleren. Dat is niet zo erg als we in de herfstvakantie al zouden gaan, maar dat is niet zo.

Nu hebben we een voorlopige reservering bij Comfort Inn Buckingham Palace Road. Ligt tegen het station aan, midden in het centrum van Londen.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.