Vakantie en uitjes Vakantie en uitjes

Vakantie en uitjes

late boeker

late boeker

22-06-2016 om 20:28

late boeker... Italie?

We gaan nooit zo ver met vakantie.. zat eens aan italie of karinthie te denken. Zie door bomen het bos niet.. waar is het nu leuk en is niet >1200 km rijden..?
kids zijn al wat groter, water noodzakelijk. leuke stadjes evt. niet AL te (althans, niet op massacamping) toeristisch. Zoek huisje of zo.

Kan

T kan wat jij wil. Maar dan moet je al in t zuiden van Nederland wonen anders kom je niet verder dan n italiaans dorpje tegen de Oostenrijkse grens. Maar Italië is veel te leuk om he druk te maken om 100 of 200 km meer. T Comomeer? Of t Gardameer? Wel heel druk maar water en leuke plaatsjes zat. Bij camping zoeksites kun je op n bepaald gebied in Italië zoeken en dan op stacaravans? En dan ff tien reserveringsverzoeken mailen morgen. Heb je vast zo beet. Ik was ooit in Aquilea op n uur van Venetië. Camping met stacaravans en zwembad en dorpje op loopafstand. En naast de camping een archeologische opgraving en n Cathedraal met schitteren mozaïeken.
Kun je hier iets mee?

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.