Vakantie en uitjes Vakantie en uitjes

Vakantie en uitjes

Koekiemonster

Koekiemonster

02-09-2015 om 09:44

lang weekend weg met puber

Ik ben de vakantieplanning voor volgend jaar aan het maken (op mijn werk moeten we op tijd de verzoeken indienen wie er welk feestdagweekend volgend jaar vrij wil).

Ik wil zelf eigenlijk weer graag met het gezin drie dagen weg, met Pasen of Pinksteren. Puberlief, bijna 16, vermaakt zich in zijn vrije tijd met zijn sport (team en plaatsgebonden), is nogal verknocht aan zijn laptop en games. Te groot voor speeltuinen, is zo langzamerhand na een uurtje ook wel klaar met een zwembad, houdt niet van wandelen of musea/cultuur/stadsbezoek. Zelf hou ik wel van stadjes, musea etcetera.

Outdooractiviteiten vindt hij wel leuk, kano-en, klimmen. Ik wil niet te ver weg ivm de reistijd versus de verblijftijd. Wij wonen in Noord Nederland. Dacht zelf aan de Achterhoek, of Drente. Eigenlijk heb ik liever een huisje niet op een park, maar op een park zijn natuurlijk wel wat voorzieningen voor de kids, waardoor ze misschien wat meer zelf kunnen doen.

We hebben ook een hond die meemoet (en dat wil ik zelf ook graag). Wie heeft de gouden tip ?

Ardennen?

Ook niet heel ver weg, en toch echt buitenland. En genoeg outdoor te beleven. Wat leuke grotten om te bezoeken, en voor jou ook nog wat leuke stadjes. En dan zou ik misschien toch een vakantiepark doen, hoeft niet meteen een Landal te zijn natuurlijk. Misschien vind je hier iets?
http://www.vakantieparken.com/belgie/vakantieparken-ardennen

Succes met plannen!

gelderland en belgie

Geen accomodatietips, wel uitjes die pubers leuk vinden:

http://www.zipsnropes.nl/attracties bij Ewijk

http://www.campingardennen.nl/ in Belgie. Zij organiseren allerlei activiteiten

Jessica O

Jessica O

14-09-2015 om 12:50

hellendoorn

Heb je de wilgenwaerd, die hebben allerlei outdoor activiteiten. Huisje boeken bij bv Landal in Hellendoorn. Deventer is dichtbij, eventueel de lebuïnus beklimmen. Rijssen heeft een hele mooie mountainbike route en Nijverdal is ook van alles te doen.
Particulier zijn er daar in de buurt ook wel accommodaties te vinden, via de touristinfo bv.

Dendy Pearson

Dendy Pearson

15-09-2015 om 08:04

Bosrijk

Het is jammer dat je in een feestdagenweekend weg wil, maar anders zou ik naar Bosrijke/Efteling gaan.
Mooie huisjes, leuke omgeving, leuk zwembad en natuurlijk de Efteling. Dat blijft toch altijd leuk. En honden zijn daar welkom.

Maar zoiets zou ik vanwege de drukte in een ander weekend doen.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.