Vakantie en uitjes Vakantie en uitjes

Vakantie en uitjes

MerelR

MerelR

12-11-2016 om 23:30

Island hoppen Griekse eilanden

We willen komende zomer gaan eiland hoppen in Griekenland maar er is zoveel keus wat betreft de eilanden dat we maar moeilijk een keuze kunnen maken. We zijn op zoek naar groene eilanden, eventueel bergachtig, cultuur en oorspronkelijk, dus niet te toeristisch. Wie heeft ervaring?

@Emma

@Emma

13-11-2016 om 00:59

MerelIR

Zelf heb ik een erg leuke tijd gehad tussen Halkidiki, Thassos, Sporaden en daarna nog een paar dagen Pilion. Sporaden en Pilion ligt dicht bij elkaar en Thassos en Halkidiki ook. Halkidiki en Pilion zijn weliswaar schiereilanden, maar de sfeer is zoveel beter dan op die feest-eilanden in het zuiden. Er zijn daar veel Griekse toeristen, dat zegt een hoop. Nu met de crisis zullen het er helaas wat minder zijn. Het is zo leuk om met zo'n hele grote veerboot aan te komen op zo'n klein eilandje En het noorden is mooi, veel muziek, cultuur en groen. Bovendien kun je via Thessaloniki reizen, dat is een erg leuke stad met veel cultuur.
Ga je naar de Cycladen, ga dan naar Folegandros, Sifnos en vooral Amorgos. Leuke eilandjes, cultuur en rust

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.