Vakantie en uitjes Vakantie en uitjes

Vakantie en uitjes

Barvaux

Barvaux

25-08-2015 om 09:43

Forums voor stacaravanvakanties in de UK

Het moet toch echt de UK worden volgend jaar maar ik vind het lastig om goed te zoeken. Zijn er forums waar je goed vragen kunt stellen over campings/jongeren/mountainbiken of zijn er sites waar je kunt zoeken naar campings? Ik heb er wel een paar maar blijkbaar doen ze niet aan mountainbiken aan de overkant van het water

We weten nog niet waar in de UK, we willen gewoon een leuke camping in een mooie omgeving waar je kunt mountainbiken en op max 50 km afstand van echt een gróót binnen/buitenzwembad en eigenlijk meerdere campings voor 2 of 3 weken.

Ideetje?

Voor ieder wat wils. Als je een eigen fiets meeneemt, kan je zoon ook langs de stranden bij Nairn fietsen en zeehonden zoeken terwijl het ook een prima plek is om te vliegeren.

Wij huurden via burobritain halveweek stacaravans. 4 dagen hier en 3 dagen daar; dat twee weken lang. Misschien bestaat die mogelijkheid nog. De bedden waren wel aan de korte kant voor mensen van 1,90 m, maar misschien is dat nu wat veranderd.

Burobritain werkte toen veel samen met Deanspark zodat de keuze in parken vergrootte.
Mocht je voor Schotland kiezen, rij dan ook even naar Moffat ( grey mare's tail).de. Wandeling ( totaal 3 uur) langs de waterval naar de top , een bergmeer, is zelfs voor een tiener een uitdaging.
Ze zeggen dat in Schotland in de zomer minder regen valt dan in Engeland. Wij hadden prima weer.

Wij merkten dat het moeilijker is om met Engelsen contact te maken want ze zijn best op zichzelf; met hun hele families al hangend in de speelautomatenhal. Maar de parken organiseren wel voetbalactiviteiten etc. Daarom zijn de uitdagende activiteiten in de link; 4x4 jeep en mountainsafari zo leuk voor jongens.

http://www.buroscanbrit.nl/vakantie/schotland/rondreis/iain

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.