Brr.. Koud! Check onze hacks om je kind lekker warm én gezond te houden
Vakantie en uitjes Vakantie en uitjes

Vakantie en uitjes

Mickey

Mickey

11-10-2015 om 17:30

Disneyland Parijs herfstvakantie...tips?

Wij gaan in de herfstvakantie naar Disneyland Parijs. We gaan een midweek en overnachten in een bungalow op Davey Crockett ranch. We hebben al in het voorjaar een vroegboekarrangement geboekt, met vouchers voor ontbijt (af te halen op het bungalowpark) en vouchers voor diner (te besteden in 7 verschillende buffetrestaurants in en om Disney).

We hebben drie kinderen van 8, bijna 6 en bijna 3.

Helaas kwam ik erachter dat wat op verschillende sites staat: 'in de herfstvakantie is het er rustig', nu niet meer geldt. Sinds 2 jaar heeft Frankrijk in dezelfde weken herfstvakantie als Nederland. Het gaat dus wel druk zijn... Maar goed, we hebben een paar dagen.

Ik heb al veel tips voor het bezoek aan het park gekregen van een vriendin die er al heel vaak is geweest. Maar wie weet zijn er hier ook nog ervaringsdeskundigen met 'dit moet je vooral wel of niet doen-tips'.

Bedankt alvast!

Noet

Noet

11-10-2015 om 17:36

doen

maar gezien de leeftijd van de kinderen misschien wat lastig: tijdens de vuurwerkshow de atracties in. gegarandeerd geen rij.

bij de mcD niet in de rij gaan staan maar via de bestelpaal bestellen. Wij stonden na 5 minuten weer buiten terwijl de rij die gewoon wilde bestellen nauwelijks was opgeschoten.

1 park per dag doen.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.