Vakantie en uitjes Vakantie en uitjes

Vakantie en uitjes

Bonbini!

Bonbini!

24-03-2014 om 22:07

Curacao

Wij gaan in augustus met het gezin naar Curacao. Wie er is ook geweest en heeft er leuke tips voor ons (to do's, strandjes, restaurants, etc.)

Alvast bedankt!

Puck

Puck

25-03-2014 om 09:38

Al tijd geleden

Wij zochten toen kleine baaitjes uit. Er zijn wel een aantal grotere en drukkere stranden, ook erg leuk als je van veel leven om je heen houdt, maar wij vonden het heerlijk om op een lekker rustig strandje te liggen. Vergeet niet je snorkelspullen mee te nemen, vanuit die kleine rustige baaitjes zit je zo tussen de prachtigste vissen. Het restaurant dat mij het meest is bijgebleven is Jaanties, helemaal aan de zuidpunt.

Brianna F

Brianna F

28-03-2014 om 12:45

In december geweest

Wij zaten in een wijk van Willemstad in een particulier huis. Zijn met de huurauto het hele eiland af geweest. Sowieso de 2 stadsdelen Punda en Otrobanda in Willemstad, verbonden door de pontjesbrug zijn leuk. Als de brug opengaat kun je ervoor kiezen erop te blijven staan.
Er is een struisvogelfarm bij Santa Catharina, heel leuk ook voor de kinderen, je krijgt een toer, mag de vogels voeren.
Op de weg naar de Sint Jorisbaai, onderweg naar de struisvogelfarm, zit er aan de rechterkant een aloë vera plantage.
Vlakbij de luchthaven liggen de grotten van Hato, daar kun je een rondleiding doen.
Het Sea Aquarium Park is heel leuk, je hebt verschillende shows, met dolfijnen, zeerobben, je mag verschillende dieren aaien (haaien) of voederen (flamingo's) of gewoon oppakken (zeesterren en egels)
In otrobanda ligt het Kura Hulanda museum, waar de geschiedenis van Curacao is te vinden, er is een distilleerderij van Blue Curacao (proeven)
Het is leuk om langs de haven te lopen en alle grote cruiseschepen te zien binnevaren.
Wij aten meestal 's avonds bij de Tropen,in de wijk Mahaai, goed en niet duur.
Je kunt ook een auto huren en het hele eiland rondrijden, er zijn onderweg heel veel baaitjes waar je kunt zwemmen.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.