Vakantie en uitjes Vakantie en uitjes

Vakantie en uitjes

Camping vlakbij Parijs

Wie heeft een tip? We zoeken een camping bij Parijs, als thuisbasis voor een paar dagen sightseeing in Parijs. Locatie is belangrijk (liefst maximaal 45 minuten reizen naar centrum Parijs en vlakbij een metrostation), maar camping zelf moet ook een beetje leuk zijn. Recensies van de campings die ik zelf kan vinden zijn niet zo geweldig....

Deze?

Wij zijn jaren geleden hier geweest: http://www.camping-jablines.com/camping-frankrijk-parijs.php. Wij hadden deze camping gekozen omdat we naar Disneyland gingen. We waren er van maandag tot vrijdag, we zijn twee dagen naar Disney geweest, één dag naar Parijs, één dag naar Versailles en zijn één dag in het recreatiegebied gebleven waar de camping in ligt. In dat recreatiegebied is een kristalhelder meertje met een strand, er zijn veel sport- en wandelmogelijkheden. De camping zelf vond ik ook wel mooi, rustig, niet te groot en het zag er verzorgd uit allemaal. Wij zaten toen wel in een stacaravan, in het voorseizoen.

skik

Ja lang geleden

http://campinglesoleil.com/camping-parijs/de-camping
Hier ook alweer lang geleden. Maar prima geregeld. Nederlandse leiding. Je kunt er tickets voor Disneyland kopen bij de receptie.
En het was geheel te doen met ov. De bus vanaf station, ik dacht de Gaulle of zo, stopte op de camping.
Prettige kleine camping met een buitenbad en een restaurant waar je ook wel wat te eten kon krijgen, eenvoudige happen. Grote supermarche in nabijgelegen stadje. Dat was wel even een stukje lopen.
We stonden er met tenten in een boomgaard.
Bleek dat de bus niet reed op zondag, net de dag dat we terug zouden reizen. Werden we spontaan door de eigenaar weggebracht.

Bois de Boulogne

http://www.zoover.nl/frankrijk/ile-de-france/parijs/bois-de-boulogne/camping

Je kunt ook in Parijs zelf op de camping gaan staan. Maar daar heb ik zelf niet zulke goede ervaringen mee. Inbraak en diefstal, druk, duur. Misschien alleen geschikt als je de volgende ochtend weer doorreist.

Charis

Charis

18-05-2015 om 10:27

Deze?

Vrienden van ons zijn op deze natuurcamping geweest vlakbij Versailles midden in het bos. Binnen een half uur ben je in Parijs met de metro:
http://france.huttopia.com/nl/destination/camping/huttopia-versailles/site

T@sje

T@sje

19-05-2015 om 23:20 Topicstarter

Het wordt Huttopia

Bedankt voor de suggesties. We hebben inmiddels de camping gereserveerd

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.