Vakantie en uitjes Vakantie en uitjes

Vakantie en uitjes

Thursday Next

Thursday Next

21-04-2014 om 13:28

Camping Oost-Frankrijk met zwembad & glijbanen

Deze zomer gaan we naar Frankrijk op vakantie, we gaan naar verschillende campings. De kinderen (8 en 12) willen graag een keer op een camping met zwembad en waterglijbanen staan. Wie heeft een goede tip? We blijven aan de oostkant van Frankrijk.

vlinder72

vlinder72

24-04-2014 om 15:12

waar

Oost Frankrijk is nogal ruim. Waar zoek je iets?

Wij gaan dit jaar naar de Jura en twee jaar geleden stonden wij bij het meer van Annecy. Allebei in het oosten maar wel heel ergens anders. Bij Annecy stonden wij op de camping Les Fontaines. Leuk zwembad met glijbanen. Tweede zwembad zonder glijbanen. Er waren heel veel Nederlanders en er was animatie maar daar maken wij nooit gebruik van dus ik kan je niets vertellen daarover.

Thursday Next

Thursday Next

24-04-2014 om 15:20

nou,

we gaan naar verschillende campings is de bedoeling, beginnend in de Ardennen en als (bijna) laatste hebben we een camping in het zuiden van de Alpen geboekt. Daartussenin willen we dus ergens een paar nachten op zo'n camping staan. We gaan ook in een paar etappes van Ardennen naar Alpen, dus waar het precies is maakt niet zoveel uit. Maar wel aan de oostkant.

vlinder72

vlinder72

24-04-2014 om 20:28

Ha. Ha.dat doen wij ook dit jaar

Wij beginnen in Luxemburg, daarna rijden wij door naar de Ardeche en vervolgens gaan wij naar de Jura. Wij hebben geen eigen tent of caravan en wij zijn met zijn zessen. Wij willen perse een stacaravan met drie slaapkamers en niet gebonden zijn aan volle weken of vaste vertrek- en aankomstdagen. Wij boeken daarom al jaren bij dezelfde touroperator dus met een beperktere keuze aan campings. Maar voor ons is er genoeg keuze. Wij zijn niet extreem veeleisend. Een zwembad en een goede locatie is voldoende. Wij zijn niet geinteresseerd in animatie. Maar als het er is, is dat natuurlijk geen probleem. Grootte van de camping maakt ons ook niets uit. Onze kinderen spelen nooit met andere kinderen op de camping en ik hou niet van gezamenlijke barbecues.

In het Oosten van Frankrijk vonden wij het meer van Annecy erg mooi, de bergen bij Chamonix (mooi wandelgebied) en de Gorge du Verdon.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.