Vakantie en uitjes Vakantie en uitjes

Vakantie en uitjes

Milcham

Milcham

26-06-2017 om 18:23

Camping in de Dordogne

Wie weet een leuke camping in de Dordogne (Perigord Vert of Nord) voor pubers? Geen disco maar wel zwemwater en eventueel kampvuur en makkelijk sportieve dingen te boeken. Qua sfeer zoek ik iets als Rioclar, maar dat ligt aan de andere kant van Frankrijk.

vlinder72

vlinder72

26-06-2017 om 18:55

Camping le port de limieul

Fijne camping. Direct aan de dordogne.

Le moulin de paulhiac vonden wij ook leuk maar onze kinderen waren toen nog jonger. Ik weet niet of het ook leuk is voor pubers. Ook direct aan een rivier.

De campings in de buurt van le bugue liggen wat verder van de rivier maar wel weer top voor het bezichtigen van de grotten en hebben vaak mooie zwembaden. Wij hebben daar gestaan op de camping st avit loisirs. Best een leuke camping. Leuk zwembad en mooie grote staanplaatsen. Niet absurd grote camping.
En heel veel rondcrossende Britse kinderen die nog nooit van fiets verkeersregels gehoord hebben. Maar verder prima.

ludo camping

geen idee of die nog bestaat, maar onze kinderen hadden daar veel plezier

Mari39

Mari39

26-06-2017 om 20:17

Saint avit loisirs

Vonden wij erg leuk is wel al jaren geleden.
Wij hadden toen een prachtige plek, aan de rand van het terrein met voor ons een heel groot stuk gras wat niet werd gebruikt.
Onze kinderen waren toen wel nog jonger.

Camping Le Moulinal

Wij hebben het erg leuk gehad op deze camping, ligt op een heuvel bij het dorp Biron. Vanansoleil heeft m,mkun je even kijken of het iets voor jullie is. Was jeugd genoeg, wij waren in augustus, veel Franse jeugd ook, maar de Nederlanders en Belgen waren ook goed vertegenwoordigd.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.