Vakantie en uitjes Vakantie en uitjes

Vakantie en uitjes

Bungalowpark in de meivakantie met pubers

Heeft iemand ervaring met een leuk vakantiepark met bungalows in Noord-Italië of Frankrijk? Ik zoek een park (of camping) waar pubers zich goed kunnen vermaken, waar we in een dag heen kunnen rijden (vanaf randstad). Ben al flink aan het zoeken maar nog zonder succes.

Normandië

Wij zijn 3 jaar geleden met onze pubers in de meivakantie naar Normandië geweest. We hadden een mobile-home gehuurd op camping Le côte Nacre. Het was een groot succes. Overdag gingen we erop uit en aan het einde van de middag en 's avonds vermaakten de kinderen zich prima met de andere Nederlandse pubers. Zwembad, voetbalkooi en springkussens.

Picasso

Picasso

06-11-2016 om 16:29 Topicstarter

Akka

Ziet er wel interessant uit die camping, dank je. Op zich zijn we na tien jaar wel uitgekeken op een stacaravan maar deze zijn wat luxer zo te zien. Hoe was het weer daar in die periode?

het weer

ik denk dat we veel geluk hebben gehad met het weer. Het weer was zonnig en uit de wind, kon zelfs de korte broek aan. De kinderen hebben ook in het buitenzwembad gezwommen. De nachten waren erg koud, maar er zit een goede kachel in de mobile homes.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.