Vakantie en uitjes Vakantie en uitjes

Vakantie en uitjes

Jo

Jo

27-07-2015 om 00:41

beste websites voor de korte termijn verhuur?

Ik ben Engels en ik wil verhuizen naar Nederland. Mijn broer-in-law is Nederlands: hij stelde me voor aan vele vriendelijke Nederlanders.

Wat zijn de beste websites voor het zoeken van appartementen? Eerder dit jaar was ik op zoek naar appartementen op de Duitse sites (ik woonde in Duitsland) op wg-gesucht.de en studenten-wg.de. Ik leuk vond deze sites, want ik kon verbinden met de mensen rechtstreeks, niet via agenten. Wat is het Nederlandse equivalent?

Ik heb een aantal oude familieleden in Venlo, en zou daar te gaan, maar ik kan niet blijven met hen. Ik iets voor slechts drie maanden nodig hebben, dus ik kan wennen aan de cultuur. Zoiets als de lange termijn vakantieverblijf, misschien.

Bedankt voor alle antwoorden, en sorry voor mijn slechte Nederlandse grammatica.

websites

http://www.funda.nl/huur/venlo/
In de buurt van Venlo

http://www.marktplaats.nl/z/huizen-en-kamers/huizen-te-huur/venlo.html?query=venlo&categoryId=2143
Marktplaats.

Maar betaal nooit vooruit. Ga de woning eerst zelf bekijken. En neem een Nederlands iemand mee. Iemand die het contract kan lezen.

Vakantiehuisjes zou ik niet weten. Op de websites staan alleen de vakantieprijzen en die zijn nogal duur voor langdurige bewoning.

vakantieverblijf

Volgens mij zijn er vrij veel vakantieparken die huisjes buiten het hoogseizoen en de vakanties voor een lagere prijs verhuren aan mensen die er een paar maanden in willen. Gewoon een park uitzoeken en even hierover mailen of bellen is denk ik een goed idee.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.