Seksualiteit Seksualiteit

Seksualiteit

Pffff

Pffff

28-09-2010 om 05:51

Stijf blijven

Ik heb afgelopen weekend een beetje ruig weekend gehad. Nu is het weer over en ga ik me weer gedragen zoals het hoort.... Maar ik heb met 3 verschillende mannen seks gehad in 3 dagen tijd.

Het viel me op dat ze alledrie moeite hadden met hun erectie. De eerste had moeite om stijf te worden, ik denk dat dat een beetje spanning was. Van de tweede weet ik dat zijn medicijnen er invloed op hebben. En de derde was enorm hard maar na zo'n driekwartier helemaal slap. Is dat de leeftijd? Zo eind veertig zijn ze allemaal.

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Lang?

Zou het niet kunnen dat ze normaal korter seks hebben. Wij zijn can het weekend naar de kamasutra geweest. Meneer vond het zo geil hij wilde de hele avond doorgaan. Alleen wilde zijn penis niet meer. Hij werd steeds zacht. Nu nog heeft ie er last van.
Succes!
Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Jeetje

Jeetje

28-09-2010 om 09:10

Goh

3 mannen in 3 dagen? Daar kun je bijna geld voor vragen als dat je zo makkelijk af gaat.
Die erectie'problemen' lijken me niet door de leeftijd komen. De verklaringen die je noemt (medicijnen, spanning) lijken me meer voor de hand liggend. Ook alcoholgebruik werkt meestal niet gunstig.

koentje

koentje

28-09-2010 om 10:15

Sorry beetje naief misschien

maar wat mis ik nou: na drie kwartier al helemaal slap.....? Is dat niet lang genoeg dan? Is hij in die tussentijd niet klaargekomen?

Marle

Marle

28-09-2010 om 10:51

Drugs?

Hadden ze toevallig ghb of xtc gebruikt? Aangezien je met 3 verschillende mannen sex hebt gehad in 3 dagen, vermoed ik dat je aan het swingen bent geweest. Daar is drugsgebruik erg veel voorkomend. En ghb en xtc werkt erg slecht op erecties.

moi

moi

28-09-2010 om 10:55

Herkenning

Ik heb ook wel eens sex met iemand, waarvan zijn piemel ook ineens zacht word. Zelfs tijdens de sex. Ik twijfel wel eens of ik te nat ben en hij niets voelt. Hij is wel stijf als ik hem aftrek. Ik dacht ook al aan een erectieprobleem... weet niet.

One night stands

Heb niet zo veel ervaring met one nightstands, maar het is me wel opgevallen dat als ik de eerste keer met iemand naar bed ging (op "latere" leeftijd), diegene het niet helemaal hard kon maken/houden. Toen de relatie eenmaal liep en we met elkaars lichaam vertrouwd waren was er geen probleem meer. Misschien combinatie van spanning, onwennig en feestgedruis in de zin van drank en drugs.

Pffff

Pffff

29-09-2010 om 07:18

Nee, geen drank en drugs

En aan het swingen was ik ook niet. Het zijn alledrie mannen die ik via datingsites ken, met wie ik contacten probeer op te bouwen, al maanden mee mail en ik had ze alledrie ook al eerder ontmoet. Toevallig had ik juist dit weekend dag na dag die afspraken. Drank en drugs hebben ze niet gebruikt, ik denk dan toch dat het misschien aan de leeftijd ligt? En misschien toch de spanning?

Al klinkt het nu anders, ik heb eigenlijk helemaal niet zo'n ervaring met seks, vandaar mijn vraag hier.

Dan zal het spanning zijn

Zenuwen, onbekend, angst om niet te presteren, ja denk dat bij "oudere" mannen die misschien al een tijdje hernieuwd vrijgezel zijn en misschien een beetje "roestig" zijn.

Maar zat er een potentiele toekomstige partner bij?

Pffff

Pffff

29-09-2010 om 13:53

Potentiele toekomstige partner....

Hmmmm, eigenlijk is degene die absoluut het minst presteerde in bed wel degene die ik eigenlijk het liefste vind en met wie ik het meest op 1 lijn zit. Maar als ik niet echt kan "neuken" omdat hij geen goede erectie krijgt en hij ook niet geweldig zoent (vooral van die klapzoenen), weet ik niet of ik dat op de lange termijn zo volhou. Ik heb wel een heel warm gevoel voor hem en ik verlang er ook wel naar om hem weer te zien.

De 2e is iemand met wie ik al een jaar af en toe naar bed ga. En de 3e was gewoon voor 1 keertje, ok, het was geweldig dus misschien nog voor een tweede keer

Met de 4e man met wie ik dit weekend een afspraak had (voor de 3e keer) heb ik alleen op de mond gezoend en verder niks. Van hem zou ik heeeeeel graag willen dat hij smoorverliefd werd op mij, dan zou ik dat ook heel goed op hem kunnen worden (nu blokkeer ik mijn gevoelens voor hem).

Pffff

Ik heb me wel in jouw situatie bevonden, in de zin van verschillende geinteresseerden, maar om nou eerst in bed er achter te komen of het een toekomst heeft? Op wat voor basis wil je eigenlijk een relatie aangaan? Chemie is leuk, maar op langere duur ga je de echte connectie missen. Sterker nog, mijn ervaring is dat als je iemand leert kennen, of al kent en er is geen chemie, maar wel al een band aanwezig (vriend- of kameraadschap, gelijke interesses, lol etc.), de vonk vele malen heftiger kan toeslaan en een diepere dimensie heeft aan een -eventuele- relatie.

Daten hoeft toch niet meteen in bed te eindigen? De intimiteit die je deelt is maar oppervlakkig en zoals je hebt gemerkt niet per definitie "effectief".

Maar ja, dat is mijn visie. Ben wel nieuwsgierig hoe je nu verder gaat.

Succes en liefs,
Fély

Sorry pfffff

Heb niet helemaal goed gelezen zie ik. Je hebt al langere tijd contact met de heren en bent al vaker met ze uitgegaan. Toch zou ik persoonlijk langer wachten met seksueel contact en me op 1 persoon concentreren. Niet op basis van bedprestatie, maar op wie jou het meeste aanspreekt. Die leren kennen en als het zover komt en het klikt niet in bed, weet je of hij het als persoon de moeite waard is om op dat gebied iets te verbeteren.

Deetje

Deetje

29-09-2010 om 22:08

Interessant

Hallo Pffff. Ik heb volgende week mijn eerste internetdate. Ik weet nog niet hoe het zal gaan en of ik met meerdere mannen tegelijk ga daten. Maar er zijn wel drie mannen die mij leuk lijken. Ik vraag me af of jouw dates van elkaar weten. Hoe gaat dat? Hoe eerlijk ben je daarover tegen elkaar? Hoe ver gaan de meesten bij een eerste blind date?

Carolientje

Carolientje

30-09-2010 om 12:00

Wel belangrijk

Sex is niet alles natuurlijk. Maar als je veel van iemand houdt en met de sex blijft het aanmodderen, dan weegt dat houden van daar uiteindelijk niet tegenop. Intimiteit is heel belangrijk in een relatie. Het is een manier om houden van tot uitdrukking te brengen. Als je tijdens de sex meer met 'zijn' probleem bezig bent dan met jezelf laten gaan, dan is dat erg frustrerend.
Ik spreek uit ervaring. Lange tijd maakte ik mezelf wijs dat het onwennigheid was. Of onervarenheid. Totdat je een punt bereikt dat je die argumenten niet meer staande kunt houden. En dan ben je al zo 'involved' met iemand dat stoppen niet zo simpel meer is.
Ik raad je aan om heel goed uit te zoeken of een stevige sexuele relatie mogelijk is voordat je je echt bindt.

Daddy's little helper?

Ik zou eerst nog eens zo'n klein blauw pilletje proberen voordat je de banden helemaal verbreekt.

fladder

fladder

30-09-2010 om 21:11

Ja dames...!

Dat soort dingen komt vaker voor dan je denkt, alleen praat niet iedereen er zo open over...
"Pfffff", het is inderdaad iets waar ik ook wel eens tegenaan loop. Viagra schijnt wel te helpen. Oorzaak kan zijn: zenuwen, maar ook alcoholgebruik. Ik heb er wel eens met mannen over gepraat en geloof me, die zijn vaak net zo onzeker als de dames!
Ik vind "slechte seks" overigens wel een punt om rekening mee te houden. Laten we realistisch zijn: het is iets belangrijks in je relatie, en het leidt vroeg of laat tot frustraties als het tegen blijft vallen.

Pffff

Pffff

01-10-2010 om 09:21

Deetje

Hallo Deetje,

man 1 en man 4 weten van elkaar. Tenminste, ze weten allebei dat ik nog met een ander mail. Ik weet van man 4 dat hij ook nog met een ander mailt. Wat hij met haar doet, dat weet ik niet Man 4 heb ik overigens gisteravond per mail gevraagd wat hij nou van me vindt en hoe hij verder wil. Man 1 ga ik zometeen voor de 4e keer ontmoeten. Op openbaar terrein, dus seks zit er niet in. Vind ik ook niet erg, als het een kwestie van spanning is, moeten we elkaar eerst nog maar wat beter leren kennen. Volgend weekend is er alle gelegenheid, allebei zonder kinderen, daarna gaat hij terug naar zee.

Ik denk zelf dat het tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld is, dat je meerdere ijzers in het vuur hebt.

Ik heb nog nooit een echte blind date gehad, met alle mannen heb ik van te voren eerst een tijdje gemaild (met de kortste 2 weken, met de langste 2 maanden). En ik ga niet verder dan zoenen de eerste keer. Als ik er een goed gevoel bij heb, wil ik de tweede keer wel met hem naar bed. Ook dat wil ik van hem weten. En ik wil zelf wat meer ervaring op doen, hoe gek dat ook klinkt. Maar ik heb in mijn huwelijk een slechte seksuele relatie gehad en voel me daarom nogal onervaren....

Pffff

Pffff

01-10-2010 om 09:23

Slechte seks....

Ja, ik ben het met jullie eens hoor, de seks moet wel goed zijn. Man 1 krijgt daarom nog wel even de tijd, alleen als het niks blijft ga ik er toch echt mee stoppen. Hoe ik hem ook ga missen. Maar ik heb net de seks herontdekt, weet nu hoe heerlijk het kan zijn, en wil dat niet weer opgeven.

Dan zijn er vast andere mannen die ook heel erg lief zijn maar wel wat presteren in bed.

Anne

Anne

01-10-2010 om 11:47

Tja...

Het zal wel hoor, dat het tegenwoordig "normaal is om meer ijzers in het vuur te hebben". Maar met liefde heeft dat helemaal niks te maken.
En dat er uit zo'n begin ooit een stabiele gelukkige relatie voortkomt, daar geloof ik dus absoluut niks van. Klooi gerust lekker verder, als je daar plezier aan beleefd, maar verwacht niet om zo ware liefde te vinden.

fladder

fladder

01-10-2010 om 13:05

Pffffff

"Ik heb nog nooit een echte blind date gehad, met alle mannen heb ik van te voren eerst een tijdje gemaild (met de kortste 2 weken, met de langste 2 maanden). En ik ga niet verder dan zoenen de eerste keer. Als ik er een goed gevoel bij heb, wil ik de tweede keer wel met hem naar bed. Ook dat wil ik van hem weten. En ik wil zelf wat meer ervaring op doen, hoe gek dat ook klinkt. Maar ik heb in mijn huwelijk een slechte seksuele relatie gehad en voel me daarom nogal onervaren...."

Misschien is het verstandig om voorlopig nog geen vaste relatie te wíllen, maar wel een "vriend-met-iets-extra". Ik weet uit ervaring dat er mannen zijn die er ook zo over denken (vaak al wat oudere mannen die niet meer zo nodig een gezinnetje hoeven te stichten). En ik weet uit dezelfde ervaring dat het ook niet zo schokkend is (al loopt niemand er mee te koop) dat er soms meer mensen in het spel zijn.
Even een beetje off topic: je moet dan wel goed controle over je emoties/gevoelens kunnen hebben. Als je snel verliefd wordt en na één lekkere zoen al denkt: "Met die man wil ik oud worden" kan het van leuk naar pijnlijk omslaan...
By the way: ik zit momenteel een beetje met hetzelfde probleem... Schat van een man, maar heeft een beetje problemen met de continuiteit van zijn prestatie...

Oh ja, ik vind dat je niet hoeft uit te leggen dat je de eerste keer nog niets doet. Dat gaat niemand wat aan en oordelen zullen er toch zijn (vaak door mensen die niet in onze schoenen staan of hebben gestaan)
Ik zou zeggen: geniet van het uitproberen en experimenteren! Ook wij verdienen het, al is het misschien op een andere manier dan op de traditionele wijze (d.w.z. keurig getrouwd of een vaste relatie; dat is helaas niet voor iedereen weggelegd)!

fladder

fladder

01-10-2010 om 13:08

Anne

Als je het er niet mee eens bent: prima! En geloof me, soms kan daar alsnog de ware liefde uitrollen. Maar zou je termen als "aanklooien" achterwege willen laten? Ik vind dat nogal bevooroordelend.
Zolang er geen mensen onnodig gekwetst worden is er hier niets mis mee, al is het misschien anders dan je geleerd hebt van je moeder

fladder

fladder

01-10-2010 om 13:10

Pfff, nog even dit

Ik heb het vermoeden dat jij nog even niets vast moet aangaan, maar gewoon lekker om je heen moet kijken. Mocht je Mr.Right tegenkomen: prima! Maar ik denk dat het op dit moment, nu je de leuke kanten van seks wil ontdekken, misschien niet je eerste doel moet zijn.
Als je dat kan tenminste (zie mijn vorige posting)

Beginseks

Mijn vorige relatie kende ik ook van internet. Na 3 dagen stond hij voor mijn deur en het deed "boem"! Vanaf het begin hadden we spectaculaire seks en dat bleef zo. Dat heeft me een hele tijd aan hem gebonden, want verder was het de chemie die me verliefd hield en we hadden het best leuk samen. Maar er was verder weinig diepgang.

Zoals ik al postte, nu is het precies andersom gegaan. We zeggen altijd dat onze relatie van vegetarisch op een met vleesconsumptie is overgegaan. En nu na ruim 3 maanden, leren we elkaar op seksueel gebied nog maar langzaam kennen. Niet dat hij niet presteert, maar we verschillen enorm op dat gebied. Hij terughoudend, ik uitbundig. Ik moet zeggen, ik vind het fantastisch zo.

Inderdaad Pfff, misschien moet je eerst maar een tijdje een vriendje-plus nastreven.

F

Goede sex wel heel belangrijk!

Lees het draadje hierboven maar van vrouwen, waaronder ikzelf, die in zo'n relatie zitten met slechte dan wel geen sex. Dat is waardeloos, en een sluipmoordenaaar voor je relatie en je zelfbeeld.

Ik zou zeggen - zeker gezien je opmerking over onervarenheid - ga lekker verder met het verkennen van deze heren en je eigen grenzen. En luister naar je hart en lijf!

Have fun!
Amare

Pffff

Pffff

06-10-2010 om 22:32

Ik wacht nog af

Man 4 heeft gezegd dat hij niet verliefd op me is, maar we houden wel contact.... Man 1 ga ik dit weekend veel zien en ik ga mijn uiterste best doen voor de seks. Hij is smoorverliefd, ik niet maar ik wil het aankijken tot de seks goed is. Misschien krijg ik dan wat meer gevoel voor hem. Hij is wel een ongelooflijke lieverd, toegeeflijk, verzorgend, attent. Maar helemaal niet spannend....

Voor alle zekerheid komende week met iemand een afspraak die ik in juni al een paar keer gezien heb en met wie ik ongelooflijke lekkere seks heb gehad. Man 5

Ook met man 3 komende week een afspraak.

Drukke week........

Maar het doet me enorm veel goed.

Faith

Faith

08-10-2010 om 23:07

Wow

Jij hebt het inderdaad (lekker) druk zeg!! Hoe hou je al die mannen uit elkaar, dat je niet een verkeerde naam noemt ofzo... Faith

Pffff

Pffff

09-10-2010 om 06:39

Gister....

Haha, tot nu toe lukt het nog wel met de namen.... Gister met man 1 hele middag en avond in bed gelegen. Zijn enorme passie maakt zijn onervarenheid meer dan goed. We zijn er alleen een uurtje uit geweest toen hij voor me kookte

Pffff

Pffff

10-10-2010 om 08:37

Naar de huisarts

Maar de erectie blijft een probleem, al hebben we nog zoveel (heerlijke) seks met elkaar en zijn we allebei super opgewonden. Hij is nog niet in me geweest. Gisteravond hebben we er een heel goed gesprek over gehad en hij gaat maandag naar de huisarts ervoor. Want zoals het nu is, is het niet goed. Als hij het zelf doet, heeft hij er ook moeite mee en hij bezweert dat het niet aan mij ligt. Ik denk dat het goed is, dat hij erover gaat praten. Ook voor de lange termijn. Mocht het met mij uitraken en hij vindt een ander, krijgt hij dit probleem weer terug (en misschien erger door de spanning).

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.