Nieuw: Ontdek nu alle events en workshops bij jou in de buurt op het Ouders Eventplatform
Seksualiteit Seksualiteit

Seksualiteit

Anniek

Anniek

13-03-2012 om 16:33

Schaamlipcorrectie

Ja, of het hier hoort? Misschien wel. Misschien heeft het wel met mijn eigen seksualiteit / acceptatie te maken?
Wat er aan de hand is? Ik vind mijn schaamlippen oerlelijk. Ze hangen 'buiten boord'. En ik vind het ondertussen meer dan afstotelijk. Ik prop ze steeds naar binnen (na het douchen) want verwacht spoedig een opmerking van mijn kinderen. Een sauna? Daar vertoon ik me écht niet! Een nieuwe vriend? Ik zou niet durven. In mijn vruchtbare periode hou ik het bijbehorende slijm niet binnen, dan moet ik echt een tampon gebruiken.
Tja, belachelijk misschien, maar ik wil ze niet meer, die lellen.
Een operatie lijkt de oplossing. Alleen ken ik niemand die dit heeft laten doen. En ik ben toch wel op zoek naar mensen die dit hebben laten doen en kunnen vertellen wat ik kan verwachten. Kosten, ingreep, nasleep, resultaat. En dan maar eens zien hoe ik het geld bij elkaar krijg...

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Flappie

Flappie

13-03-2012 om 20:32

Hmm

Hoe ben je op het idee gekomen dat ze lelijk zijn? Eerlijk gezegd weet ik pas sinds een paar jaar dat schaamlippen ook te groot kunnen zijn, sinds de programma's op tv en artikelen in de media. Ik ben ook bovengemiddeld ruim bedeeld en dat stoort me zo nu en dan wel. Het is soms ook best lastig met seks, dan flapt de boel weer mee naar binnen. Maar ja, net zo als een ander een grote neus heeft, heb ik dan toevallig grote lippen. En over die vriend. Je hebt toch ooit een man gehad, lijkt me (gezien die kinderen). Was je je er toen nog niet van bewust dat ze groot waren?

Anniek

Anniek

13-03-2012 om 21:48

Nee, geen afscheiding & filmpje

Nee, ik heb geen afscheiding door mijn schaamlippen. Maar tijdens mijn vruchtbare periode ben ik (en ik denk iedereen?) extra 'glad'. Helder slijm dat ervoor gaat zorgen dat de zaadjes goed mee naar binnen worden genomen. Maar dat slijm blijft dus niet bij mij binnen, dat wordt fijn (...) via mijn schaamlippen mee naar buiten geloodst.

Ik heb het filmpje even bekeken. Daar zie ik hele mooie dichte op en zoals die van mij: rommelig, donker van kleur, staat altijd open. Ik vind het gewoon écht afzichtelijk.

Ik weet eigenlijk niet meer wat ik van mijzelf vond toen ik nog getrouwd was. Dat was toen niet zo'n issue ofzo. Mijn man en ik kenden elkaar van jongs af aan en zijn met elkaar (en mijn schaamlippen, haha) mee gegroeid.
Maar nu... als ik mijzelf afdroog (toilet, douche en dat gebeurt dus vaak) vind ik het elke keer een lelijk gezicht en dat wordt alleen maar erger.
Ik ben slecht in accepteren van dingen die me niet aanstaan.
En dus ook nog steeds op zoek naar ervaringen. Zou ik het in een andere rubriek moeten zetten??

Anniek

Anniek

13-03-2012 om 22:08

Link van flappie, dat zou ik kunnen zijn

als ik het filmpje bekijk (Engelse serie 'vreemde lijven') van het jonge meisje dat ook op die site staat, zou ik dat kunnen zijn. Alleen is het bij haar nog stevig, bij mij is het slap en hangt het ongeïnteresseerd naar buiten.
Nee echt, zoals Brigitte Kaandorp zou zeggen, daar kan ik echt niet meer mee terug naar de Blokker...

Flappie

Flappie

13-03-2012 om 22:26

Joh

Zo 'erg' als die van mij komt niet eens in het filmpje voor. Wat ik zei, tot een paar jaar geleden had ik er geen vermoeden van dat het niet normaal zou zijn. Ik heb er ook nog nooit opmerkingen over gehad. Maar goed, als je er iets aan wilt doen, kun je altijd een afspraak maken met je huisarts. Misschien wordt het wel vergoed.

Wisse

Wisse

15-03-2012 om 00:30

Operatie is risico

"En het is dat ik hetzelf een eng idee vind om onder narcose te moeten,"

Inderdaad, elke narcose en elke operatie heeft een risico dat er wat (erg) mis kan gaan. Doorgaans, als de operatie een medische reden heeft, heeft het niet-opereren ook een (vaak groter) risico (vaak weet je zeker dat er iets mis gaat als je niet geopereerd wordt). Dat weegt dan op tegen het risico van de operatie. Maar voor cosmetische operaties geldt dat natuurlijk niet. Het verbaast me dat dat in het algemaan zo weinig wordt meegewogen. Alsof opereren iets onschadelijks en ongevaarlijks is.

Maartje Toch

Maartje Toch

15-03-2012 om 10:39

Tja, in hoeverre zitten ze echt in de weg?

Anniek, JIJ vindt je binnenste schaamlippen lelijk, maar vinden mannen dat ook? Als ik jou was, zou ik eens op een mannenforum posten, misschien valt het allemaal wel mee en helpt dat je om het uiterlijk van je geslachtsdelen te accepteren. Ik heb op pornosites meer dan eens ruim bedeelde vrouwen gezien dus het wordt kennelijk niet per definitie als lelijk gezien. Zolang het ongemak te overzien is, zou ik me niet laten opereren. Als ze bij de sex naar binnen floepen en storen bij het fietsen, tja, dat vind ik een goede reden voor een operatie. Maar waarom zoveel geld uitgeven en een medisch risico lopen voor zo nu en dan wat afscheiding?

Zelf heb ik juist nauwelijks binnenste schaamlippen en vanwege bepaalde opmerkingen van mannen heb ik het idee dat het er bij mij allemaal heel beschaafd uitziet beneden maar dat een wat vleziger geslachtsdeel eigenlijk geiler is.

Aardbei

Aardbei

16-03-2012 om 09:50

Sja

Als je er last van hebt is het wat anders. Maar ik weet niet eens hoe het er bij mij van onderen uitziet. Het interesseert me ook helemaal niet. Alles doet het en ons sexleven is prima dus waaarom zou ik me daar druk om maken.

Hombre

Hombre

16-03-2012 om 15:18

Inderdaad geiler

Hebben we het over de vaginas op die channel4 site? Ik zie daar niks vreemds aan.

Als man moet ik idd toegeven dat ik grote binnenste schaamlippen meestal geiler vind dan zo'n strak spleetje waar niets uitsteekt. Je kunt ze ook lekker in je mond naarbinnen zuigen als ze groot zijn.

Het is natuurlijk wel brutaler sexueel en ik kan me voorstellen dat je daar niet altijd om zit te springen. In de sauna of zo. Maar, dan laat je toch gewoon je schaamhaar groeien...

Tigerfeet

Tigerfeet

16-03-2012 om 22:54

Ervaring

Ik ken wel iemand die het heeft laten doen(nee niet ik). En die had het probleem dat de wond slecht genas en nog een keer moest, het zijn niet makkelijk te genezen plekken. Dat komt ook door hoe het geopereerd wordt, er wordt een driehoekje uit weggesneden en dat wat overblijft wordt aan elkaar genaaid. Zij heeft er in totaal drie maanden last van gehad
tigerfeet

Snuggle's

Snuggle's

17-03-2012 om 12:13

Afrika

Nog niet zo lang geleden was er een serie op tv over sex in andere landen, ik kan maar niet op de naam komen.
Maar daarin waren ze dus oa in Afrika en lieten ze zien dat daar meisjes van jongs af aan geleerd wordt om aan hun binnenste schaamlippen te trekken om ze groter te maken, ze deden het zelfs bij elkaar. De reden hiervan was dat grotere kleine schaamlippen veel meer gemot geven voor de vrouw! Het is een erogene zone en die wilden ze groter maken.
Leuk weetje voor vrouwen met grote kleine schaamlippen dacht ik.

Rosa van der Zanden

Rosa van der Zanden

17-03-2012 om 16:12

The sunny side of sex

Van Sunny Bergman, zo heet die documentaire.

Rosa van der Zanden

Snuggle's

Snuggle's

18-03-2012 om 00:31

O ja!

Bedank Rosa, ik weet nog dat ik het zo'n grappige naam vond maar kon er maar niet opkomen!

Afscheiding

Ik kan me overigens niet voorstellen dat de hinder van afscheiding door relatief grote schaamlippen wordt veroorzaakt. Ik geloof niet dat mijn binnenste schaamlippen erg groot zijn, maar op vruchtbare dagen ga ik veel vaker naar het toilet om even te vegen. Dat glibberige gevoel vind ik ook vaak ongemakkelijk. En het dunne slijm blijft echt niet 'binnenboord'!

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.