Seksualiteit Seksualiteit

Seksualiteit

onwennig

onwennig

08-07-2010 om 14:14

Praten tijdens de seks

Met mijn nieuwe partner heb ik waanzinnige fijne, leuke, lekkere seks.Nooit geweten dat seks zo leuk, lekker en gezellig kan zijn.

Alleen waar ik erg aan heb moeten wennen, en soms nog aan moet wennen is dat hij volop praat.
In de zin van, vind je dit lekker, ja he hier geniet je van. Jeetje wat maak jij me g**l. Enz enz enz
Mijn ex partner sprak nooit een woord tijdens de seks, dus ik sta er erg onwennig in, nieuwe partner wil (zou het op prijs stellen) als ik ook wat meer zou praten tijdens de seks. Maar hoe haal ik mezelf over die drempel heen??
Wie is zelf redelijk stil tijdens het vrijen en heeft hier met een pratende/vragende partner een middeweg in weten te vinden??

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
ik

ik

08-07-2010 om 16:24

ach, een middenweg is het ook niet: mijn partner praat nog steeds, en op vragen als 'ja he, hier geniet je van he?" geef ik wat (instemmend geluid. Maar iets terugzeggen voel ik me niet toe geroepen. Dat zit niet in me. Dus ik vraag hem niet om op te houden met praten, hij verwacht niet (meer) dat ik ook wat zeg, en zo gaat het prima

en ik

en ik

08-07-2010 om 21:54

En ik

heb tegenwoordig een partner die ook graag praat over hoe opgewonden hij is, hoe lekker ik ben, wat hij met mij wil gaan doen, vraagt wat ik met hem wil etc. etc.
Kwestie van wennen, maar ik moet zeggen, ik vind het wel iets hebben.

Lynna

Lynna

09-07-2010 om 07:56

Lynna

Ik heb een tijdje een vriendje gehad met wie ik datzelfde had. Was ook alsmaar aan het praten, alles aan het benoemen, herhalen. De seks was heerlijk, maar het praten vond ik een beetje teveel. Hij wilde inderdaad dat ik ook meer zei, maar mijn hemel, ik was aan het genieten en als ik dan telkens moet bedenken wat ik zal gaan zeggen.....

krin

krin

09-07-2010 om 09:33

Niks zeggen

Een tussenweg lijkt me moeilijk, want juist in bed is het wel handig om te doen wat vanzelf gaat. Opgelegd moeten praten zou me op zijn zachtst gezegd afleiden.
Ik zou ook niet goed tegen een prater kunnen, vrees ik. Dan krijg ik vast het gevoel dat ik in een slechte pornofilm zit (en dan nog Nederlandstalig ook. In het Frans is het misschien nog te hebben. Of Engels met een Schots accent. Of Vlaams..)
Anyway. Mocht je het niet kunnen of willen, dan kun je onderstaand onderzoek gebruiken als excuus. Kort gezegd lijkt voor vrouwen te gelden: hoe stiller, hoe beter de seks. Dat horen mannen vast graag, voor, tijdens of ná.
http://vrouw.blog.nl/seks/2010/07/03/vrouwen-maken-geluid-tijdens-seks-om-te-manipuleren

Tja

op het moment moet er niet aanmoedigend 'gelult' worden, hahaha.

kletsmajoor

kletsmajoor

11-07-2010 om 11:19

Ik wel hoor!

Ik vind het heerlijk! Nou ja, er moeten geen hele voordrachten worden gehouden, maar ik hoor en zeg graag wat er op dat moment gevoeld wordt. Maar er is ook een tijd van zwijgen of produceren van andere geluiden .

kletsmajoor

kletsmajoor

11-07-2010 om 11:30

Helaas

Is mijn huidige partner niet zo van het mondeling uiten van genot. Dat remt mij wel enigszins en dat vind ik een beetje jammer. Maar het is nog heel nieuw. Dat roept bij mij een andere vraag op, waar ik een nieuw draadje over zal beginnen.

Mono

Mono

11-07-2010 om 15:31

Kreunen

Een beetje praten en subtiele aanwijzingen helpen mij ontspannen. Anders blijf ik me afvragen of er wel 'genoten' wordt. En zo kan ik zelf ook aangeven wat fijn is. Wat mij juist afleidt zijn overmatige kreungeluiden. Daar kan ik maar moeilijk aan wennen (en ik kan er niets aan doen, maar moet dan gelijk aan de buren denken! ).

Mono

Polly Shearman

Polly Shearman

12-07-2010 om 10:55

Wat is een nas-pel?

jaaaaaa dat vroeg ik me idd af....
maar het is natuurlijk na-spel...... LOL LOL LOL

" ja " ook LOL whahahah

sw4

sw4

12-07-2010 om 11:34

Polly ot

altijd dat gehaspel
over voor- en naspel
(onderdeel van een gedichtje van ?, waarvan ik me alleen deze 2 regels van herinner)

Paula B

Paula B

12-07-2010 om 17:39

Polly en sw4

sw4 bedoelt een gedicht van - geloof ik - Ivo de Wijs:

Voor de vrouwtjes

Toe, bespaar mij het gehaspel
van het voorspel en het naspel

En Ivo de Wijs mag het wat mij betreft, bij hoge uitzondering en omdat het functioneel is in deze context, over 'de vrouwtjes' hebben

Terpi

Terpi

12-07-2010 om 20:34

Nog meer ot

en dan nog het pijpetuitje...

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.