Seksualiteit Seksualiteit

Seksualiteit

minnares zonder naam

minnares zonder naam

12-06-2011 om 22:45

Nieuwe vlam van 63 jaar oud

Ik heb onlangs een leuke man leren kennen, alleen is hij 63 en ik 41. Een vriendin van mij vertelt dat het niets kan worden omdat hij zo goed als zeker niet veel meer kan. Het lijkt me sterk ( hij is verder heel gezond en ziet er goed uit) maar ik kan het toch moeilijk vragen, hihi?
minnares zonder naam

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Waarom niet?

Waarom kun je dit niet vragen? Je kunt het subtiel vragen. En dan nog..je bent verliefd. Misschien is hij nog heel actief. Zo niet,...dan is er noch viagra. Kijk eens naar hugh hefner...

Ik moet zeggen dat ik een man van 46 kent. Zijn vrouw zit in de overgang dus is zij heel seksueel actief! Zij heeft met toestemming van haar man een minaar, omdat haar man zelf niet veel kan uitvoeren. Maar dit komt ook omdat hij de medicatie van ha niet neemt etc.

Je moet het maar ondervinden.

suc6!

Toch maar zo

Toch maar zo

12-06-2011 om 23:26

Volgens mij wel hoor

Met 63 moet toch nog wel kunnen? Volgens mij begint de seksuele aftakeling bij mannen veel later, rond 80 ofzo.
Ik moest wel lachen om het stukje van Lataya over die man van 46 (sorry). Het klonk of zij dat echt bejaard vindt Mijn liefje wordt morgen 44, maar die doet het nog prima.

Egel

Egel

13-06-2011 om 11:25

Natuurlijk.....

Dag minnares zonder naam. Als je niet de minnares bent/ wordt van mijn man van 63 wil ik je wel wat vertellen hoor ...
Ja. Hij is ook gezond, actief, leuk en gezellig en de sex is prima. Geen enkel probleem. Ik ben veel jonger en als ik naar andere mannen van zijn leeftijd kijk kan ik ze best ok vinden, maar kan ik me niet voorstellen dat ik met een ander zou leven en liefhebben. We gebben trouwens nog vrij jonge kinderen, dus ook gewoon vruchtbaar.
De ouders van mijn man (lang geleden) deden het nog op veel hogere leeftijd gewoon.
Mijn ouders van tegen de 70 doen het ook nog (mijn moeder heeft er een paar keer een opmerking over gemaakt na operatie van vader aan prostaat, 'het' was weer goedgekomen, behalve dat hij nu inwendig 'spoot' ipv eruit. Ik zat niet echt op die details te wachten, maar goed, ik weet het nu wel).
Ik zou het jouw nieuwe liefde absoluut niet vragen. Het is echt een vooroordeel en juist als hij normaal gezond is is er geen probleem te verwachten. Dan merk je vanzelf of het enthousiasme wederzijds is en of het ook zijn bedoeling is dat kussen en aanraken meer wordt.
Veel plezier! Groeten Egel

@toch maar zo

Ja 46 is nog jong. Maar de vrouw in questie is 47 en in de overgang. En man lief die kan haar niet bij-benen. Zoals de vrouw in questie zegt, als zij het 1x per maand doe met haar man is het veel.
Daarom mag zij met toestemming van haar man een "minnaar" hebben. Haar man vind het niks, maar hij weet ook dat hij haar te kort doet. Hij zegt zelf dat als hij het niet toelaat,is hij haar kwijt. Daar gaat 25 jaar huwelijk.vrouw in questie zegt dat haar "minnaar" haar voor de resterende 10% aanvult. Nou ja,zo zie je maar dat het ook zo kan.

Fijn om te weten dat de "bejaarden" het gewoon nog kunnen. Na het verhaal van boven genoemde, begon ik me te vresen.
De tijd zal het leren

koentje

koentje

16-06-2011 om 11:28

Wat een belachelijke smoes

maar ja als het werkt...☺
Ík zit in de overgang; dus ben ik sexueel heel actief'?
Bedoelt ze niet'ik ben verliefd en ik ben sexueeel dus heel actief en ik maak mijn man wijs dat dat door de overgang komt'?

+ Brunette +

+ Brunette +

17-06-2011 om 15:32

Eens met single lady

Wie er wat op googlet komt er al snel achter dat ook vaak meespeelt dat men wat uitgekeken is op de eigen echtgenoot, routine, leeg nest, onzekerheid over het rimpelende lijf en al die andere factoren die op die leeftijd kunnen meespelen.

Nee geen smoes

Er zijn mensen die heel depri worden als ze in de overgang zijn en totaal geen zin hebben. Er zijn ook mensen die alleen maar zin in sex hebben. Op het moment dat je man jou niet kan bevredigen, dan doe je dat soort dingen. Verliefd is ze totaal niet. Die ander vult haar aan waar haar man dat niet kan.

Op google staat ook niet alles

Vrouw lief doet heel veel met man. Een "normaal" leven hebben ze niet. Leeg nest? Nee kinderen wonen nog gewoon thuis en ondernemen heel veel met gezin (kinderen zijn 26 en 20).op google staat ook dat vrouwen heel moeilijk tot geen orgasme krijgen tijdens de overgang. Er zijn meerdere die juist skerten sinds ze in de overgang zijn. Onzeker? Zeer zeker niet. Als het aan haar ligt,loopt ze in der reed op straat (meerdere malen gedaan)
Ach ja, van die mensen heb je. Het een heeft "geluk" en het ander niet.

Nee

Om mij zelf gaat het niet! Ben lang niet in de buurt van de overgangsfase. Verdedigen...ja...er is een opmerking gemaakt dus heb ik het uitgelegd.
Weet je,als een man van 30 aan zijn trekken komt bij een ander, moet hij doen en laten wat hij wilt. En daarbij ligt het aan zijn vriendin of zij het accepteert of niet. In der blote reet over straat lopen, duidt aan dat zij niet onzeker is over zichzelf/ lichaam.
Raar maar waar.
Dit verhaal was gewoon een voorbeeld van hoe het anders kan. Praat ik haar gedrag goed? Nee. Als ik haar man was zou ik er niet mee kunnen leven. Maar goed, haar man geeft er toestemming voor en zij kunnen ermee leven. Dus waarom niet?

Verwarde man

Verwarde man

22-06-2011 om 09:01

Latayla: onder druk toestemming

Latayla, je schrijft: "haar man geeft er toestemming voor en zij kunnen ermee leven. Dus waarom niet?". Ik lees wat anders. Haar man geeft er toestemming voor onder druk dat zijn vrouw anders de stekker uit hun huwelijk trekt. De vrouw kan en wil er dus mee leven, de man MOET er mee leven. Ik vind het gewoon chantage.
Helaas heb ik zelf in een vergelijkbare situatie gezeten. Vrouw had opeens 'andere' sexuele wensen (BDSM) en daar kon ik geen invulling aan geven. Ik kan de vrouw van wie ik houd nou eenmaal geen pijn doen, dat gaat tegen mijn hele natuur in. Toen kwam de druk: "als ik dat niet buiten de deur mag zoeken ben je me kwijt". Ik ben erin mee gegaan maar wilde het niet! Ik werd gek als ze 'buiten de deur' was. Eind van het liedje is hetzelfde als wanneer ik er niet in mee was gegaan: mijn huwelijk is inmiddels op de klippen.

Ik hoop dat het voor deze mensen anders verloopt, maar walg eerlijk gezegd van deze chantage.

Verwarde man

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.