Seksualiteit Seksualiteit

Seksualiteit

Voorpret

Voorpret

16-04-2012 om 19:26

Nieuwe man en voor het eerst naar bed....

Dag
Na een stukgelopen huwelijk heb ik voor het eerst in 22 jaar een nieuwe man in mijn leven. Tot nu toe enorm veel gezoend, hand in hand gelopen, geflirt, ondeugende mails heen en weer gestuurd, Sms'je maar nu komt het in zicht, de eerste keer naar bed. En ik heb eigenlijk best wel de zenuwen. Na zo'n lang huwelijk die ook nog bijna seksloos was de laatste jaren, vraag ik me af of het net zoals fietsen is: als je het eenmaal kan dan vergeet je het niet meer. Klinkt idioot. Bovendien heeft mijn nieuwe vlam hoge verwachtingen, hij blijft herhalen dat ik zo mooi en sensueel ben en dat hij niet kan wachten. Allemaal leuk, ik hoop dat ik niet tegenval
Do's? Don'ts?
Voorpret

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Laken

Laken

16-04-2012 om 20:46

Spannend

een tijdje geleden ben ik ook weer met een man naar bed geweest. Bewust afgesproken en samen naar toe geleefd. Ook ik vond het spannend. Ahum, hoe gaat hij de putten in mijn dijen vinden, heb ik niet te kleine borsten, kan ik wel ontspannen....ga zo maar door.
En ik kan je vertellen, het was geweldig! Dus relax, volgens mij vind hij het even spannend als jij.

Veel plezier!

(ge)Hannes

(ge)Hannes

17-04-2012 om 14:34

Hobbel net genomen

Ha, ik heb vorige week voor de eerste keer in vijf jaar seks gehad met een man. Ik heb een fout gemaakt die jij al vermeden hebt: ik had ook langer moeten flirten en praten. Dan was ik er namelijk achter gekomen dat die man geen aandacht kan opbrengen voor het 'liefdesspel'. Het was dus geen fijne vrijpartij. En toch was ik tamelijk opgewekt toen hij weer de deur uit was. Ik dacht: hè, hè, de kop is eraf. Ik had er tegenop gezien dat dat weer een keer zou 'moeten' en ik had ook vooral an mezelf getwijfeld. En dat was het goede nieuws: ik vond mezelf namelijk een ontzettende leuke minnares . En ik dacht: ooooh, seks is gewoon communicatie! En: het belangrijkste wat je elkaar moet laten weten is: ik vind het heerlijk om jou te voelen. Dat was ik gewoon helemaal vergeten in de voorgaande vijf jaar en in de laatste jaren van mijn daar voorafgaande huwelijk. En de valkuil, dat zag ik bij bedpartner, is dat je een vaststaand idee hebt van wat er moet gebeuren en dat dat dan niet gebeurt. Dan neem je alle ruimte om echt te genieten van elkaar weg.
Als ik jouw berichtje zo lees, zou ik me als ik jou was maar gaan verheugen op die komende vrijpartij. Volgens mij communiceren jullie met aandacht en liefde en als je dat met lichamelijke middelen voortzet, komt dat helemaal goed.
Groet, (ge)Hannes

krin

krin

17-04-2012 om 18:09

Het hoeft niet

Houd jezelf dat voor, dat heeft bij mij ooit geholpen. Als het gebeurt is het leuk, maar het is geen heilig moeten. Je kunt zelfs de eerste nacht allerlei andere leuke dingen doen zonder 'all the way' te gaan. Alles kan, alles mag, maar niets hoeft. Net als ideale echte eerste keer.
Verder vind ik wat geHannes schreef erg goed en waar.
Diep ademhalen, en veel plezier!

Geertruida

Geertruida

17-04-2012 om 19:39

Geweldig

Oh wat leuk! Ik sluit me aan bij geHannes: als het buiten het bed zo goed zit, zit het dat in bed ook vast. Hoewel het een zenuwenbedoening blijft natuurlijk, maar heeft ook z'n leuke/spannende kant haha!
Ik kan me nog zo mijn eerste keer met mijn huidige lief herinneren .. na zoveel tijd... weer opnieuw beginnen.. we hebben de hele avond geknuffeld/gevrijd op de bank, met alle kleren aan, reuze spannend en opwindend! Resultaat was wel dat het eenmaal in bed met het 'moment supreme' wat tegen viel; lief had de zo'n beetje de hele avond al een erectie gehad en toen lukte het niet meer.. En ik was serieus bezorgd; hij is bijna 10 jaar ouder dan ik, boven de 50, en ik dacht aan Viagra.. Bleek dat eens niet nodig te zijn, het weekend daarna, toen we elkaar weer zagen... het kwam helemaal goed..
Overigens heb ik prachtige herinneringen aan de eerste 'morning after'; samen onder douche. Had ik nog nooit gedaan..
Veel plezier!

Truusje

Truusje

18-04-2012 om 08:54

Eerste keer

Toen ik voor het eerst bij mijn vriend bleef slapen, werd ik ineens ongesteld. We hebben desondanks lekker geslapen, maar de 'eerste keer' moest een weekje uitgesteld.

Mannelijk perspectief

Ook nog maar even een mannelijk perspectief ertegenaan dan...

Veel vrouwen denken volgens mij dat mannen seks lekker vinden als de vrouw goed in bed is. Maar techniek is echt van ondergeschikt belang. Wat de meeste mannen veel belangrijker vinden is:

1. merken dat een vrouw graag met hem wìl vrijen (en volgens mij is dat bij 'Voorpret' zo)
2. dat ze opgewonden wordt van de man (moet raar lopen als dat niet zo is bij een spannende eerste keer)
3. dat ze zèlf geniet en vooral niet alleen maar aandacht heeft voor het genot van de man (met de dan onvermijdelijke "doe ik het wel goed - twijfels"). Niks is opwindender dan een genietende vrouw!
4. dat een vrouw lekker in haar vel zit, zich dus niet 'verstopt' maar er als het ware vanuit gaat dat hij haar mooi/sexy vindt (en hij vindt 'Voorpret' al sensueel, dus ook dat zit wel goed)

"Goed zijn in bed" volgt vanzelf als je elkaar ontdekt en ook in bed leert kennen.

Volgens mij dus geen enkele reden om onzeker te zijn. Gewoon lekker genieten, en verslag uitbrengen maandag

Veel plezier!
Jacco

(ge)Hannes

(ge)Hannes

18-04-2012 om 15:30

Klinkt goed jacco

Kennelijk had ik een atypische man te pakken want ik had behoorlijk veel en tamelijk uitbundig zin in hem en maar hij had het veel te druk met zichzelf om daarvan te genieten. Zo dol had ik ook nog niet eerder meegemaakt dus ik herken jouw beschrijving van mannen wel.
Ja, ja, Voorpret. Wij leven en genieten met je mee. En dat verslag lezen wij hier maandag graag
Groet, (ge)Hannes

Geertruida

Geertruida

19-04-2012 om 19:32

Ongesteld..?

.. dames, laten jullie je daar echt door tegen houden? Zeker wanneer je liefdesleven afhangt van momenten (weekenden, bijvooorbeeld) is het wel heel erg vervelend om je tegen te moeten laten houden..
Misschien mag ik daarom een tip met jullie delen: probeer Beppy tampons. Een soort van sponsjes, zonder touwtje. Nee ik heb geen aandelen, maar inmiddels wel ontdekt dat die dingen erg handig zijn. Je (sex)partner hoeft niet te merken dat je ongesteld bent en je kunt zonder gene doen wat je wilt. Voor de geinteresseerden onder u: www.beppy.com

Akelige dingen!

Ik heb ze wel eens gehad, die spons-tampons.

Mijn vriend voelde het meteen en ik ben na het vrijen minstens 10 minuten bezig geweest om dat vieze ding er weer uit te peuteren.

Dat was eens maar nooit meer!

Gelukkig zijn er ook een boel leuke dingen te bedenken zonder penetratie...

Beuh

Als ik ongesteld ben, ben ik er echt niet voor te porren hoor. Hu, wegwezen

+ Brunette +

+ Brunette +

20-04-2012 om 02:52

Het is inderdaad net als fietsen.

Goed in bed zijn is volgens mij vooral: vooral niet druk maken over of je wel goed bent in bed want dan wordt het geforceerd. Ook niet stilstaan bij hoe je eruit ziet (kwabben enzo). Gewoon remmen los en genieten van het geven en nemen.

Ooit, ergens in de vorige eeuw, kwam ik uit een nagenoeg sexloos huwelijk met een nogal koele man en twijfelde ook aan mezelf. Maar ik kwam er al heel snel achter dat daar geen enkele aanleiding voor was. Lees anders Jacco's commentaar nog eens over.

Snuggle's

Snuggle's

22-04-2012 om 18:59

Super

Leuk napret !

krin

krin

22-04-2012 om 21:10

Goed

Het viel alles mee, dus. Had ik al wel zo'n vermoeden van.

(ge)Hannes

(ge)Hannes

23-04-2012 om 14:02

Fijn!

Fijn dat het een goede, vrolijke ervaring was. Geniet ervan 'de komende tijd'.
Groet, (ge)Hannes

Ik hoop..

Voor jullie dat de leerlingen zijn mobieltje niet te pakken krijgen

Oeps

Oeps

26-04-2012 om 07:14

Mijn zoon ...

is deze week met zijn school naar Engeland ...

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.