Nieuw: Ontdek nu alle events en workshops bij jou in de buurt op het Ouders Eventplatform
Seksualiteit Seksualiteit

Seksualiteit

droogstaander

droogstaander

07-02-2009 om 22:56

Nieuw leven inblazen

even wat achtergrondinformatie: Ik ben getrouwd sinds bijna 3 jaar, maar wel al bijna 13 jaar samen. We hebben 4 kinderen, de jongste is nu ruim 3. We hebben te maken gehad met behoorlijke tegenslagen, met problemen in de omgeving, met ernstige ziekte.
We zijn hecht en enorm aan elkaar verknocht, daar komt volgens mij niet veel tussen... MAAR, we hebben al sinds voor ons trouwen geen sex meer gehad...

Sex was tot we gingen samenwonen altijd wel leuk en gezellig en ook frequent genoeg, maar met het samenwonen kwam ook vrijwel meteen het eerste kind en de sex nam behoorlijk af. Sex tussen ons is (was) fijn, nooit echt hemelbestormend ofzo. Mijn man heeft wel eens gezegd dat het voor hem 'helemaal' goed moet zijn wil hij sex willen. Dus in het koppie en in het lijf. We zijn chronisch moe, hebben problemen in ons dagelijks leven, dus eigenlijk zit het nooit helemaal goed bij hem.
Ik zou al tevreden zijn met 1 keer in de maand sex, maar ondanks dat hij het met me eens is dat het zo niet moet en dat we wat moeten doen hieraan, komt er weinig uit voort. Vandaag heb ik bij de drogist een pakje condooms gekocht en als kado in laten pakken (ik ben niet aan d epil) en aan hem gegeven. Hij zag er de humor wel van in, maar het zet hem niet aan tot daden, zeg maar.

Ik ben de laatste jaren best behoorlijk aangekomen in gewicht en voel me daardoor ook onzeker, hij zal er nooit wat over zeggen, maar ik weet dat hij slanker wel mooier vindt.

Wie heeft er voor mij tips of suggesties om ons sexleven weer leven in te blazen? Pornofilms, speeltjes, dat werkt niet, daar moet hij niets van hebben, hij is traditioneel ingesteld. Oppas inhuren en weggaan samen zit er ook niet in, het is financieel heel krap.

Enfin, ik ben benieuwd of iemand hier mij een hart onder de riem kan steken?

groetjes,
Droogstaander

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
tonny

tonny

07-02-2009 om 23:20

Samenzijn

en je samen op je gemak voelen is punt 1.

Dus ik zou toch zeggen: stuur je kinderen (twee aan twee?) uit logeren bij familie of vrienden, en ga samen een weekend weg, dat hoeft buiten het seizoen niet zo enorm prijzig te zijn. Zeg tegen de logeeradressen dat je echt behoefte hebt aan even helemaal niks - als ze weten van jullie moeilijkheden zouden ze daarvoor begrip moeten kunnen opbrengen, toch?

Zo doormodderen lijkt me letterlijk en figuurlijk zeer onbevredigend.

tonny

droogstaander

droogstaander

08-02-2009 om 21:41

Tonny en lara

Tonny, een van onze kinderen heeft adhd en ass en is daardoor zeer, zeer lastig uit logeren te laten gaan. Daarbij is hij 'snachts nog niet zindelijk en wel zo groot dat hij dus regelmatig door de luier heen plast met als resultaat een heel nat bed. Dat doe je een ander ook niet graag aan. Grootouders zijn te oud of niet betrokken, dus dat gaat ook niet. Misschien kunnen we een vriendin vragen om hier te komen oppassen, alleen moeten wij dan wel weg een nachtje en dat kost geld...

Lara, we hebben zelf onderling echt geen problemen, we hebben het echt heel goed samen, dat is het probleem dus niet. Ik wil hier ivm herkenbaarheid niet teveel ingaan op het soort problemen. Nee, emotioneel zit het tussen ons echt wel goed. We houden van elkaar, zijn elkaars beste maatje, maar wellicht is dat ook een beetje het probleem, we zijn meer vriendjes/broer/zus en samen papa en mama dan dat we nog echt minnaars zouden zijn.
Voorbehoedsmiddel is geen probleem, die vierde is er al en we hebben allebei echt geen zin in nog een kindje. Ik heb jarenlang de pil geslikt maar voel me daar niet echt fijn bij. Aangezien we zo weinig sex hebben, wil ik geen jaren (blijkt nu terecht) de pil slikken voor niks. Een spiraaltje is voor mij geen optie. Condooms is voor hem niet favoriet, maar daar kan hij zich wel overheen zetten.

Een afspraak die wij nu wel gemaakt hebben is dat we elkaar wat vaker kussen en dat dat ook kussen M.V.A. moeten zijn (= Met Volle Aandacht). Daar staan we allebei achter en we moeten ook grinniken als er af en toe eentje zonder MVA tussendoorglipt en de ander daar geen genoegen mee neemt.

Bedankt wel voor het meedenken!

Droogstaander

Polly Shearman

Polly Shearman

09-02-2009 om 12:04

Droogstaander

Mijn tip ( beetje mijn stokpaardje) gewoon doen!

dus huppekee, sexen ! Je houd van elkaar dus het is nooit verkeerd, ook al heb je geen zin, toch doen. Met glijmiddel kom je een heel eind.
Hoe vaker je sex hebt hoe vaker je zin zal hebben.
Bij sex komen endorfine's vrij en daardoor krijg je verliefde gevoelens, en door die verliefde gevoelens wil je weer meer sex hebben.
Maar als je gaan wachten tot die endorfine's vanzelf komen kan je lang wachten... daar moet je wel wat voor doen.
Voor een beter sexleven is dus mijn tip ! gewoon doen!!
minstens 3 keer in de week, desnoods op een afgesproken tijdstip.

groet, polly

Polly Shearman

Polly Shearman

09-02-2009 om 18:48

Ja dus?

denk jij dat een man niks heeft aan een beetje glijmiddel? daar kan je los van de Daad ook nog een heleboel andere dingen mee doen hoor.
Tandpasta is trouwens ook een goede....
maar dat is een oude koe, zoek die maar op in het archief... tandpasta bij seksualiteit...

droogstaander

droogstaander

11-02-2009 om 09:42

Reacties

tja, het initiatief is al jaren van mij uitgegaan, zo hebben we ook onze kinderen gekregen, beetje timen

Maar ik moet eerlijk bekennen dat ik wel genoeg tips, hints, voorzetjes gegeven heb en als ik daar geen respons op krijg, durf ik echt niet nog verder te gaan, uit angst voor afwijzing. Zo zeker voel ik me nou ook weer niet meer over mijn lijf en mijn sex-appeal.

Nee, mijn man is echt niet bang voor een vijfde kind, hij weet heel goed dat ik dat ook niet wil. Of hij masturbeert? Weet je dat ik dat niet eens 'durf' te vragen?

Sex wordt zo'n beladen onderwerp en dat wil ik nou ook weer niet.

Ik blijf het lastig vinden, hoor.

bedankt voor het meedenken, weer!
Droogstaander

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.