Seksualiteit Seksualiteit

Seksualiteit

evenanders

evenanders

26-10-2010 om 12:24

Man komt moeilijk klaar

ik loop hier al een tijdje mee rond en vind het overdreven hier een draadje over te starten, maar toch, ik zit er mee....
Ik ben sinds drie jaar met een hele lieve (beetje dominante, maar dat is wel goed voor mij) man getrouwd.
Ik ben eerder getrouwd geweest en hij ook.
De sex is goed, op 1 ding na, mijn man komt moeilijk klaar. Hij zegt dat het niet aan mij ligt en dat hij het vrijen ook heerlijk vindt, en dat hij het ook niet erg vindt als hij niet altijd klaarkomt.
Maar ik geloof dat ik het wel erg vind. Ik ben toch bang dat hij me sexueel niet zo aantrekkelijk vindt (hij zegt van wel). En ik zou het ook wel lekker vinden als hij 'gewoon' klaarkomt tijdens het vrijen en niet aan het einde van de vrijpartij met masturberen.
Ik vind het toch wel lastig om dit zo neer te schrijven, maar ik trek hem ook wel af en pijp hem ook wel en soms komt hij dan wel klaar.
Herkennen jullie dit? En moet ik 'm maar gewoon geloven dat hij het best vindt zo?
In het begin van onze relatie ging het toch makkelijker. Is nu de spanning er af?
Misschien moet ik er ook bij zeggen dat hij sex sowieso niet zo belangrijk vindt. Hij zou best zonder kunnen....

Ik ben benieuwd naar jullie reacties.

Evenanders

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Anonym

Anonym

26-10-2010 om 15:11

Beetje

Ik herken het wel een beetje. Bij een nieuwe partner ( ook nog met condoom ) heb ik wel eens moeite om klaar te komen. Bij mijn vaste partner gaat het nagenoeg altijd goed, alleen soms wat langer dan bij andere mannen ( 15 tot 30 min ) maar als ik het goed begrijp is dat vaak een voordeel. Het lijkt me wel vervelend voor je, meestal is het juist andersom.

koentje

koentje

26-10-2010 om 15:31

Bekijk het eens van de andere kant

het is zijn gevoel, hij zit nu eenmaal zo in elkaar. Stel; dat jij moeilijk of niet klaar kan komen: helpt het dan als je een partner hebt die daar moeite mee heeft en zich gaat afvragen of jij hem wel aantrekkelijk vindt e.d.?
Accepteer hem zoals hij is en probeer er geen persoonlijke kwestie van te maken. het helpt namelijk niet.
Zou het overigens kunnen dat hij met zijn geaardheid in de knoei zit? Het kan heel goed zijn dat dat erachter zit.

evenanders

evenanders

26-10-2010 om 20:25

Reactie

@Anonym, hartelijk dank, herkenbaarheid helpt ook.
@koentje, nee ik denk zeker niet dat het helpt als die partner (in dit geval ik) zich afvraagt of ik hem wel aantrekkelijk vind. Dat snap ik heel goed, daarom heb ik het er eigenlijk helemaal nooit over. Ik heb alleen gevraagd of hij het goed en leuk vindt zoals het gaat.
Over zijn geaardheid twijfel ik eigenlijk helemaal niet. Ik denk niet dat het daarom gaat....
Evengoed heel erg bedankt voor je reactie.

Groet, evenanders

Pffff

Pffff

26-10-2010 om 21:56

Hier ook

Mijn vriendje heeft er ook moeite mee, hij is nog niet in me klaargekomen. Nu hebben we pas sinds een maand een seksuele relatie dus dat is nog maar kort. Eerst had hij ook moeite met erectie, maar nu hij cialis gebruikt, gaat dat uitstekend.

Tot nu toe komt hij alleen met aftrekken klaar, ik hoop wel dat dat verandert naarmate we elkaar beter leren kennen......

Hij heeft trouwens wel steeds enorme zin in seks, net als ik trouwens

zomaar

zomaar

27-10-2010 om 13:10

Herkenning

Ik heb een relatie van bijna 2 jaar gehad met een man die ook heel moeilijk klaar kwam. Hij kwam alleen maar klaar als hij het zelf deed. Nooit in al die tijd kwam hij klaar als ik het deed of tijdens het neuken.

Wat maakte mij dat onwijs onzeker, dat is niet te beschrijven. Ook al zei hij dat het altijd zo was geweest, toch dacht ik dat het aan mij lag.

Het duurde bij hem ook heel lang voordat hij kwam, moest lang trekken zeg maar. Hij kon mij heerlijk laten klaarkomen, maar daarna moest hij het bij zichzelf weer voor elkaar krijgen. Want hij wilde perse klaarkomen en dat maakte het voor mij soms wel heel fustrerend.

Dus ik kan me jouw gevoel heel erg goed voorstellen!

Nu heb ik een partner waarmee alles gewoon helemaal perfect is. Nu weet ik daardoor des te beter wat ik bij de vorige gemist heb. Het samen zijn, ongeveer samen komen en echt intiem. Ook het in mij klaarkomen heb ik gemist, dat is gewoon een heerlijk gevoel vind ik.

evenanders

evenanders

27-10-2010 om 14:03

Reactie

@pffff ik hoop voor je dat het gaat veranderen bij jullie
@zomaar is jullie relatie er op stukgelopen? Ik hoop van niet, alhoewel ik blij voor je ben dat het nu veel leuker is.
Ik wil heel graag oud worden met deze man, maar dit 'puntje' vind ik wel jammer....

evenanders

zomaar

zomaar

27-10-2010 om 14:33

Nee

het is niet de reden van het stuklopen geweest, maar speelde wel degelijk mee.

Ik wilde niet mijn leven lang zo'n sexleven. Wel telt daarbij dat mijn huwlijk van bijna16 jaar bijna sexloos was. De sex was echt niet leuk.

Daardoor heb ik wel geroepen dat ik met een nieuwe partner een goed sexleven wilde.

Het blijft toch knagen als een man niet van jou kan klaarkomen, terwijl dat meestal toch wel zo is.

man

man

27-10-2010 om 21:45

Vermoeidheid en spanning

Vermoeidheid en spanning kunnen klaarkomen in de weg staan. Bij mij ook, sinds ik de 40 een tijdje geleden ben gepasseerd, terwijl ik daarvoor eerder last had van te snel klaar te komen. Een nieuwe relatie is spannend, misschien wel te spannend. Daarnaast speelt het ook een rol als hij vlak daarvoor al is klaargekomen.
Succes

JolandavS

JolandavS

28-10-2010 om 13:56

Vervelend hoor

Leuke reactie van 'man' maar volgens mij bedoelt 'evenanders' dat niet helemaal .... In het begin ging het allemaal wat makkelijker bij haar man maar nu, 3 jaar later, gaat het alleen maar moeilijker!?

Zelf zou ik me dan ook gaan afvragen of het met mij te maken heeft omdat het blijkbaar in het begin wel (redelijk) goed ging bij haar man en nu na verloop van tijd niet meer ....

Zelf heb ik hier niet echt ervaring mee (gelukkig zou ik zeggen al merk ik wel dat mijn eigen man (20 jaar getrouwd, nu net boven de 40) ook wat meer moeite heeft met klaarkomen dan 'vroeger'. Niet zo extreem als bij 'evenanders' want het lukt 9 van de 10 keer wel gewoon maar soms dus ook niet. En 2 keer achterelkaar klaarkomen zit er niet zo vaak meer in helaas

Zelf heb ik er niet zo'n moeite mee als het wat langer duurt want ik ben nou eenmaal gek op 'penetratie' zeg maar en dat kan me niet lang genoeg duren

Tuurlijk heb ik me ook wel eens afgevraagd of het aan mij zou kunnen liggen (ben ik nog wel aantrekkelijk? ben ik nog wel strak genoeg daar beneden na de bevalling?) maar er is me door manlief verzekerd dat het waarschijnlijk de leeftijd is en dat het absoluut niets met mij te maken heeft. Dat geloof ik ook wel want hij is altijd ontzettend opgewonden en heeft bijna altijd wel zin

groetjes en sterkte verder, Jolanda

evenanders

evenanders

30-10-2010 om 15:09

Reactie

@man en @JolandavS
Ik denk dat man toch wel een punt heeft. In het begin van onze relatie heeft mijn man echt alles bijna letterlijk uit zijn handen laten vallen om van deze nieuwe relatie wat te maken. Dat is gelukt en slokken veel dingen zijn tijd weer op, werk, verbouwing, mijn kinderen (heeft hij zelf niet, is echt wel wennen denk ik)
Dus misschien moet ik er toch maar op vertrouwen als hij zegt dat het niet aan mij ligt.
Hij doet verder echt heel veel voor en met mij, dus ik heb niet het gevoel dat 'de buit binnen is'.
Jammer is het wel...misschien maar eens met z'n tweeen op vakantie

Heel erg bedankt voor jullie reacties, ik ben er wel wat rustiger van geworden. Ook omdat ik het zo voor mezelf op een rijtje heb gezet.

Groet, evenanders

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.