Seksualiteit Seksualiteit

Seksualiteit

Elke

Elke

27-11-2012 om 15:40

Leestip voor dames en heren

Het nieuwste boek van Naomi Wolf: Vagina - a new biography.
Met mijn open opvoeding en weinig schaamte dacht ik weinig meer te kunnen leren op dit vlak, maar dit boek heeft mij en mijn partner toch weer een paar nieuwe inzichten gegeven. En daarmee meer plezier in bed. Ik stoorde me af en toe wel aan Naomi's open deuren en feministische oprispingen, maar al met al kan ik het van harte aanbevelen.
Nog een laatste moment kado-idee?

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Tipje?

Wil je een tipje oplichten? ik kan wel wat met haar doorgaans en ben benieuwd..?

Roosje Katoen

Roosje Katoen

27-11-2012 om 22:10

Verklaar je nader!

noem eens wat inzichten?

Elke

Elke

28-11-2012 om 19:11

Zenuwen enzo

Even heel grof geschetst: Ze schrijft over hoe de zenuwen in het bekkengebied lopen en werken, dat vrouwen daarom 3 erogene zones daar hebben. Ze beschrijft interessante verbanden tussen lichaam en geest. Op dat vlak gaat ze nog in op impotentie/seksuele ongevoeligheid door pornoverslaving en wat verkrachting kapotmaakt. Maar het mooiste vond ik zelf de conclusie dat de medische wetenschap tantra-beoefenaars gelijk moet geven, compleet met bruikbare tips voor man en vrouw. Het is geen rode-oortjesboek, bepaalde delen zijn vrij wetenschappelijk geschreven.

Kees Jansen

Kees Jansen

29-11-2012 om 14:05

Gemengde kritieken

Weinig boeken van een inmiddels bekend en erkend goede schrijfster, die zo afgefikt zijn door de kritieken. Dit is de eerste keer dat ik iemand er positief over hoor eigenlijk.

Elke

Elke

29-11-2012 om 14:49

Interessant

Het is niet moeilijk om het boek af te fikken: er staan best wat open deuren en gemeenplaatsen in. Bepaalde delen zijn nogal persoonlijk over haar eigen ervaringen. Eerlijk gezegd vind ik haar helemaal niet zo'n briljante schrijfster. Nogal chaotisch en ongestructureerd, maar wel leuk.
Wat ik er bijzonder interesant aan vond, is dat ze wetenschappelijk verklaarbare fysieke oorzaken vond voor effecten die ik altijd als puur psychologisch gezien heb (voor zover lichaam en geest uberhaupt gescheiden kunnen worden natuurlijk).

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.