Nieuw: Ontdek nu alle events en workshops bij jou in de buurt op het Ouders Eventplatform
Seksualiteit Seksualiteit

Seksualiteit

Swinger

Swinger

09-12-2011 om 17:20

Kick? thrill?

Hoi allemaal,
Ik loop al een tijdje met deze vraag rond en durf 'm amper te stellen. Maar aangezien dit een forum is, niemand mij kent en ik ervan uit ga dat iedereen erg ruimdenkend is doe ik een poging.
Na een relatie van ruim 15 jaar vinden mijn man en ik het heerlijk het swingersleven te hebben ontdekt. Het geeft ons leven kleur (allemaal leuke spannende ontwikkelingen!, het geeft onze relatie nieuwe impulsen en we zijn nog dichter bij elkaar gekomen.
Nog even voor de duidelijkheid: wij bezoeken geen parenclubs, hebben nooit sexpartys met meerdere stellen, maar hebben af en toe een heerlijke avond met een gelijkgestemd stel. Dat varieert van 1 keer in de maand tot 1 keer in het half jaar. Inmiddels heb ik zelf een vriendin met wie ik af en toe een heerlijke avond/nacht heb.
Dit even ter informatie. Zoals ik al zei geeft dit mijn leven heel veel extra kleur en kick, hoe je het ook noemen wilt. Daarnaast heb ik een heerlijk gezin, leuke hobby's, een goede en leuke baan en bovenal de leukste man van de wereld. En toch bleek dat niet genoeg want mijn leven is nu echt nog leuker.
Hoe zit dat bij jullie? Waar halen jullie je kick's vandaan? Is het gek dat ik dat stukje avontuur nodig heb? Kunnen jullie zonder te oordelen mij vertellen hoe het zit in jullie relatie? Ben je nog steeds helemaal happy met dat wat je hebt met je partner en geeft dat je voldoening? Dan heb ik het over sexueel contact en het verlangen naar passie.
Een heleboel vragen...Ik ben benieuwd.
groet, Swinger

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Teetje

Teetje

09-12-2011 om 21:23

Inmiddels geen relatie

Maar in mijn vorige relatie heeft er weleens behoorlijk de slop in gezeten. Maar ik heb toen tantrische sex ontdekt en vond dat wel heel leuk en ook weer wat anders dan maar gewoon. Nu was sex daarvoor ook heeeeeeeeeeeel gewoon en saai en daarna toch weer leuker.
Ik heb er niets op tegen als jullie beiden achter het swingen staan, ik zou het niet kunnen maar als jij/jullie dat wel kunnen en dat goed gaat,is het alleen maar mooi toch
Teetje

Hondstrouw

Hondstrouw

09-12-2011 om 23:31

Heb niets met swingen

Ervaring heb ik er wel mee maar ik vind er niets aan. Als ik behoefte heb aan variatie zoek ik het meer in met zijn tweetjes experimenteren, denk bijvoorbeeld aan samen porno kijken, blinddoeken, vastbinden. Maar als jij je er goed bij voelt, moet je het gewoon doen. Een vaste partner heb ik momenteel niet en ik ben ook nog nooit 15 jaar bij dezelfde man geweest.

Sas

Sas

12-12-2011 om 08:16

18 jaar

Ik ben 18jr samen met dezelfde man en we hebben samen 2 kinderen. In begin vlogen spetters er vanaf. We konden niet van elkaar afblijven. Na 4 jaar proberen om zwanger te worden, was dat behoorlijk afgezwakt. De pret was er uit. Na uiteindelijk zwanger geworden en eerste baby' tijd voorbij, begonnen we er weer lol in te hebben.

Geen behoefte aan swingen of anderen erbij. Ik fantaseer wel eens wat. Elkaar "vieze" verhaaltjes vertellen, of romantic comedy kijken. Het hele liefdesverhaal in die films, doet mij wegzwijmelen. Vaak hebben we weken geen sex, dan draaien we een week om elkaar heen, totdat uiteindelijk het MOET! Ik wil je nu!

Altijd leuk en daar zijn we allebei tevreden mee. Niks spannends, maar is goed zo.

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

dc

dc

13-12-2011 om 09:03

Saai

Ik ben gewoon heel erg saai. Ik zoek niet naar spanning in mijn leven, ik vind emotionele stabiliteit juist heerlijk. Ik heb fijne seks met mijn man (11 jr samen) en ben nog nooit in de verleiding gekomen. Het ontrouwste dat ik kan zijn, is zo onopvallend mogelijk het gespierde lijf van mijn boxleraar bewonderen

Maar iedereen is anders, en ik veroordeel koppels die samen zoeken naar spanning ook niet. Beter dan stiekem gedoe toch?

leen65

leen65

13-12-2011 om 12:45

Wel naar clubs

Wij bezoeken sinds kort dus wel parenclubs en dat geeft ons een heerlijke boost! We hebben een stevige relatie en maken goede afspraken. zo moet je toch eerst echt ervaren hoe het voelt om te swingen. Je weet nooit of jaloezie om de hoek komt kijken. Bij ons is dit tot nu toe helemaal nog niet. Ik vind voorlopig een parenclub prettiger omdat je dan niet afhankelijk bent van een stel. Daarbij is de sfeer in een goede club erg relaxt en ontmoet je gewone mensen van alle leeftijden in allerlei maten en van mooi tot minder aantrekkelijk (en dat is ook persoonlijk). Het zijn dus echt geen jamberstoestanden. Verder gaan wij naar de parenavonden en niet de avonden waar ook single mannen komen. Wat ik al schreef het geeft onze relatie een boost. De passie is volop terug. Het enige is dat je het niet kunt delen met jan en alle man. Familie, kinderen, vrienden, niemand weet ervan. Het meeste toch om de kinderen te sparen van roddels en zo want het is maar een klein dorp.

Ben benieuwd wat verder voor reacties komen. En swinger, niet gek dat je het lekker vindt. Veel mensen zoeken toch een kick. Belangrijk vindt ik dat er niemand bedrogen wordt, vernederd of pijn gedaan m.a.w. over grenzen gaat van de ander.

fietsbel

fietsbel

14-12-2011 om 00:47

Ook clubs

Wij gaan ook naar parenclubs af en toe. Vooral de zeer vrije en open sfeer mbt sex spreekt ons aan. Eigenlijk doen we het zelden met een ander stel, maar we vinden het wel een kick om het in een ruimte ye doen waar ook andere stellen bezig zijn. Voor ons is het een heerlijke avond uit waarbij we juist erg aan elkaar toe komen.
Deze zomer zijn we zelfs naar een swingerscamping geweest. Dat was helemaal het paradijs op aarde voor ons. Ook weer vooral door de open seksuele moraal die er heerst, en de absolute vrijheid te zijn wie je wilt zijn en te doen waar je zin in hebt.
Maar ook gewoon thuis proberen we steeds dingen te verzinnen die het leuk en spannend houden en te genieten van elkaar.

Ook

Wij gaan ook regelmatig naar parenclubs. (nou ja eens per 3 maand ofzo). Meestal doen we niets met anderen, maar de kick om samen te vrijen terwijl er mensen kijken is al genoeg voor ons.
Ben wel nieuwsgierig naar een swingerscamping. Daar heb ik nog nooit van gehoord of gelezen.
@fietsbel, wil je wat meer info sturen aub?

swinger

swinger

14-12-2011 om 18:28

Vreemdgaan

Wat wij zelf erg fijn vinden is dat er zoveel openheid in onze relatie is gekomen. Vreemdgaan is bijvoorbeeld niet 'nodig'. Soms zien we om ons heen relaties stuk gaan omdat een van de twee vreemdging. Ik vraag me dan altijd af of het nou echt nodig is/was om dan te scheiden. HEt lijkt mij duidelijk dat er in die gevallen behoefte was aan spanning en/of dat er iets in de relatie ontbreekt of niet goed zit. Is toch zonde dat daar geen openheid over kan zijn?
En daarom stelde ik mijn vraag dus ook. Zou vreemdgaan minder 'hoeven' als een stel haar relatie open durft te gooien? En dan heb ik het niet alleen over sex met anderen maar ook over durven praten over wat je nodig hebt binnen je relatie.
Groet, Swinger

leen65

leen65

14-12-2011 om 19:43

Niet vreemdgaan

Ik denk dat vreemdgaan iets heel anders is. Dan kies je ervoor om de ander te bedriegen en dat is een zeer kwalijke zaak. Ik denk dat als je respect hebt voor je partner dan kies je ervoor problemen op te lossen. Het kan best zijn dat het gedrag van de ander frustraties oproept mbt sex of gebrek er aan. Dan nog vind ik dat je eerlijk moet zijn en de ander confronteren met zijn gedrag en wat dat voor jouw betekend. Je mag dan ook verwachten serieus genomen te worden en inzet om tot eenoplossing te komen.
Zelf denk ik dat een relatie die niet lekker loopt eerder stukloopt op swingen. Volgens mij moet je 100% elkaar kunnen vertrouwen en te kunnen genieten. Je moet er zeker ook allebei achterstaan. Ik zou er bijvoorbeeld niet gelukkig van worden als mijn man er niet echt achter had gestaan en het voor mij zou doen. Wij merken wel dat het ons allebei goed doet er heel open in te zijn. Het is heel fijn om alles te kunnen bespreken.

Wij genieten ervan en dat had ik jaren geleden ook niet gedacht!

dc

dc

14-12-2011 om 21:06

Andere invalshoek

Volgens mij zijn er zat stellen zoals wij, die een goed monogaam huwelijk kunnen hebben, zonder vreemd te gaan of uit elkaar te gaan.

Ik zou er niet vrolijk van worden als mijn man zou willen swingen, want ik moet er niet aan denken. Gelukkig denkt hij er hetzelfde over. Als hij daarentegen meer spanning wil, dan ben ik wel zo'n beetje overal voor in

Wij praten dus wel over wat we willen en nodig hebben. Nu is dat helaas voornamelijk slaap (baby wordt bijna 8 maanden en wordt nog steeds 3 keer per nacht wakker, gaaaap).

herintreders

herintreders

14-12-2011 om 22:33

Herintreders

Wij hadden vroeger wel eens afspraakjes met stellen en gingen ook een tijdje regelmatig naar clubs. Toen kwamen de kinderen en waren we zes jaar met andere dingen bezig. Sinds een paar maanden gaan we weer naar de fun. Niet omdat ons sexleven niet goed is of omdat we niet genoeg aan elkaar hebben, maar omdat het gewoon leuk en spannend is. Even samen stiekem op pad!

Ik ben ook wel benieuwd naar die camping, maar dat lijkt me met kinderen geen optie. We gingen vroeger wel naar Cap d'Agde daar heb je een soort swingers/nudistenparadijs, maar dat is ook niets voor kinderen.

fietsbel

fietsbel

14-12-2011 om 23:53

Swingers camping

Er zijn in Frankrijk 2 swingerscampings, in Pinet en in Barjac. In barjac heb je le Ran du Chabrier en daar zijn wij geweest. Om gelijk even duidelijk te zijn, deze campings zijn absoluut verboden voor kinderen en terecht.

Het is een naturistencamping waar je overal vrije sex mag hebben en waar veel mensen swingers zijn. In de praktijk houdt dit dus in dat er veel mensen luchtbedden voor de tent hebben liggen en daarop sex hebben, waar ook mensen naar kijken en/of meedoen. Iedere avond is er een feest waar contacten gelegd worden en waar ook wel wat sex plaatsvindt maar een stuk minder dan in een parenclub.
Wij waren dit jaar voor het eerst en het meest bijzondere vonden wij het gevoel van volledige acceptatie en doen wat je wilt. Ik kijk ook graag naar andere mensen die sex hebben, dat vind ik heel opwindend, de hele sfeer is heel sexueel met heel veel respect voor elkaar. Nee schudden is genoeg als je iets niet wilt, net als in een parenclub.
Op internet staan de campings wel, maar wordt er niet zo duidelijk bij gezegd wat voor camping het is, maar wel als je aankomt.

Wij vonden het geweldig en gaan deze zomer zeker weer. Dan gaan we ook bij pinet kijken. Daar schijnt er wel een echte parenclub te zijn bij de camping, en daar mogen alleen stelletjes komen.

Vraag gerust meer als je meer wilt weten.

En voor de zekerheid: de meeste normale naturisten campings zijn juist het tegenovergestelde mbt sex. Absoluut not done daar om er zelfs maar op te zinsspelen.

krin

krin

15-12-2011 om 10:40

Grappig

Door die beschrijvingen van de clubs en (vooral) de campings krijg ik het gevoel dat seks zo een hobby is geworden, een gezellige bezigheid die je graag met gelijkgestemden deelt. Boeiende invalshoek, al rijst bij mij de associatie met Trekkies die genieten van een StarTrek-conventie, omdat ze dan eindelijk eens niet de enige zijn die graag Spock-oortjes dragen.
Jullie begrijpen, ik zie het mezelf niet doen. Ik hoef anderen niet zo nodig te bekijken tijdens de daad, en bekeken worden zit ook al niet bij mijn fantasieën. Maar toch: interessant, dit inkijkje.

Tigerfeet

Tigerfeet

15-12-2011 om 10:42

Naturisme is iets heel anders

Je bedoelt waarschijnlijk dat het nudistencampings zijn, nudisme gaat om het bloot lopen, naturisme is een levenswijze waar bloot izjn slechts een onderdeel van is.
Tigerfeet

herintreders

herintreders

15-12-2011 om 12:19

Fantaseren jullie wel eens tijdens de sex? En waarover dan? Sex met anderen? Delen jullie die fantasien met elkaar?

dc

dc

15-12-2011 om 16:59

Ik fantaseer vooral over machtspelletjes. Echt doen vind ik niet zo fijn, maar erover praten tijdens de seks wel. Seks met anderen vind ik echt niet opwindend.

Mijn man is een klassieker die graag fantaseert over seks met 2 vrouwen. Ik heb gevraagd of hij dat graag in het echt zou willen, maar daar was hij niet zo enthusiast over gelukkig. Dan moet hij namelijk wel gelijk 2 vrouwen vinden, want ik zou het echt niet willen!

Kijk, als hij echt iets wil uitproberen, dan zou ik hem ook niet in de weg willen zitten. Blijven praten is belangrijk, fantasieen delen vind ik ook belangrijk. Ik denk alleen dat veel mensen gewoon tevreden zijn met hun monogame seksleven. Er is niets mis mee als je als stel besluit dat niet te zijn, maar mij boeit het allemaal gewoon niet zo. Ik heb fijne seks met mijn man, en dat is voor mij meer dan genoeg.

fietsbel

fietsbel

15-12-2011 om 20:43

Tigerfeet

Ja dat zal in dit geval wel zo zijn inderdaad, al noemen ze zich wel naturisten camping.
Wij gaan ook naar normale naturistencampings, maar daar gaat het bij veel mensen ook wel gewoon om het bloot lopen hoor. (zonder seksuele lading).
Het stoort mij wel altijd een beetje dat op normale naturisten campings zo neurotisch wordt gedaan over sex. Als je daar als man eens zelfs maar het begin van een erectie krijgt heb je een probleem. Terwijl het toch zeer natuurlijk is voor een gezonde man om een aanta maal per dag een erectie te krijgen.

herintreders

herintreders

16-12-2011 om 09:48

Dat zat bij ons niet veel anders. Alleen had mijn vrouw wel degelijk interesse in andere vrouwen (van vlees en bloed). En na enige tijd bleek ze sex met andere mannen toch ook wel heel erg opwindend te vinden.

Dus van het een kwam het ander. Grenzen verleggen kan heel leuk zijn. Maar waar je ze legt maak je natuurlijk zelf uit.

dc

dc

16-12-2011 om 11:32

Herintreder

Daar ben ik het helemaal mee eens. Het is in een relatie gewoon heel belangrijk dat je voor elkaars behoeftes open staat en blijft praten.

Enne, grenzen verleggen heb ik gedaan, beetje teveel over mijn grenzen heengegaan vroeger, dus misschien dat ik er daarom helemaal niets meer mee heb. Ik ben gewoon een gelukkig en tevreden mens zo. En wat de toekomst brengt zien we dan wel weer!

herintreders

herintreders

16-12-2011 om 14:35

Grenzen

Da's bij ons eerder omgekeerd. Misschien allebei wat te braaf geweest vroeger (mijn vrouw was zelfs nog maagd) en nu dan een soort inhaalslag

leen65

leen65

16-12-2011 om 23:29

Herintreders

Herkenbaar! Nou was ik als singel vroeger wel wat stouter maar als partner altijd heel trouw en redelijk brave sex. Op een gegeven moment veranderd dat. Meer omdat de relatie heel vertrouwd was en is om dat soort zaken aan de orde te laten komen. Dat heb je ook nodig als je uiteindelijk naar een parenclub gaat.
Mensen die dat doen vinden zich vaak open minded. Ik vind dat het daar niet mee te maken heeft. Open mindend wel omdat je samen praat over de beheoftes die bij iedereen leeft. Echter de keuze die je maakt of het geen je wil of niet wil heeft niet met open minded te maken. Open minded is open over zaken praten maar wel dicht bij je zelf blijven in wat je wil.
Ik moet zeggen dat ik het heel fijn vind dat mijn man en ik hier hetzelfde in staan en er samen van kunnen genieten.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.