Weet jij welke voedingsstoffen je extra nodig hebt tijdens de zwangerschap? Deze vitamines zorgen voor een gezonde zwangerschap
Seksualiteit Seksualiteit

Seksualiteit

effiesanders

effiesanders

04-05-2009 om 19:27

Gesnapt

ik ben een vrouw en mijn partner heeft ontdekt dat ik onlangs porno sites heb bezocht (eenmalig). de meeste waren lesbische kiekjes, terwijl ik helemaal niet lesbisch ben. het is gewoon uit nieuwsgierigheid! hij leek niet echt blij te zijn, hij maakte zich eerder zorgen dat ik misschien gevoelens heb voor vrouwen. daarbij komt kijken dat ik zwanger ben en we bijna nooit meer tijd hebben voor seks ivm werktijden. hij is onzeker en denkt dat ik 0,0% zin heb omdat ik soms klaag over vermoeidheid, zere benen enzo. hij zoekt geen toenadering en ik voel me sexueel eigenlijk niet zo aantrekkelijk door die buik en lelijke benen. ik verzorg mezelf wel goed -al wordt scheren wel lastig- maar schroom om m'n beetje libido die ik nog heb, te uiten. en toen tijdens zo'n moment waar ik dus zin had, ging ik het internet op en heb niet de historie gewist. ik hoopte gewoon dat hij het niet zou ontdekken. ik heb wel eens gehoord dat mannen het opwindend vinden dat vrouwen die dingen doen maar hij leek eerder geschokt en begon zich dingen af te vragen. we hebben zojuist over de telefoon gesproken en ik heb dit alles opgebiecht maar ik vraag me af; ben ik nou echt zo'n viezerik? ik voel me echt betrapt en vraag me tegelijk af waarom hij tot 5 dagen terug in de historie gaat kijken. mijn vriend zegt nooit dit soort sites te hebben bezocht maar ik weet dat niet zeker. hij weet precies hoe dingen te wissen uit de computer. hoe kan ik me over dit schuldgevoel heen zetten? ik vind het eigenlijk best raar van mezelf en loop nu contstant te piekeren, ben bang dat hij me nu pervers vindt ofzo. helphelphelp, wat kan ik doen?

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
sterretje

sterretje

04-05-2009 om 21:50

Vind het niet vreemd

Volgens mij is het helemaal niet zo raar om nieuwsgierig te zijn naar andere manieren van seksbeleving. Mijn man en ik hebben (samen en apart) al van alles bekeken en uitgeprobeerd (geen andere partners, trouwens, gewoon andere prikkels). Ik vind zelf dat lesbische seks opwindend kan zijn om over te dagdromen of te lezen. Ik ben niet zo'n filmpjesmens, maar als jij wilde zien hoe en wat lijkt me daar niets vreemds aan.
Wel jammer dat je je niet mooi voelt, misschien denkt je man daar wel heel anders over. Heb je hem al eens gevraagd om jou te scheren? En al helemaal jammer voor jou dat je libido niet zo geweldig is op het moment. Had je man anders gereageerd als je op heterosites had gekeken? Of is hij (ook) gewoon boos omdat je tegenover hem weinig initiatief toont en dan wel op een sekssite kijkt?
O ja: je bent dus geen perverse viezerik, je bent gewoon nieuwsgierig. Wel lijkt het me dat jij en je man toe zijn aan een leuk gesprek. Het liefst in bed, terwijl je elkaar aait. Over (samen!) zwanger zijn, zin of geen zin hebben en lief zijn voor elkaar.

dc

dc

04-05-2009 om 22:00

Huh?

pervers omdat je naar plaatjes kijkt? nee hoor, en zeker niet als je zwanger bent, dan kun je opeens heel andere seksimpulsen hebben. Net zoals zwangerschap is je libido ook erg door hormonen bepaalt.

Het lijkt me dat jullie probleem niet is dat je naar plaatjes kijkt, maar meer dat je geen seks meer met je partner hebben. Ik weet nog dat ik tussen de 4e en 7e maand er geen genoeg van kon krijgen. Ook al was ik nog zo moe Praat eens over hoe jullie toch intimiteit kunnen hebben, en dat hoeft niet hetzelfde te zijn als voor je zwangerschap.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.