Seksualiteit Seksualiteit

Seksualiteit

Stoeipoes

Stoeipoes

13-01-2012 om 12:05

Bodystocking sexy?

Ik wil mijn man graag verrassen. Is een bodystocking/catsuit (geheel gemaakt van pantystof, benen/buik/borsten/armen bedekt) sexy? Staat het een beetje bij vrouwen met een moederfiguur? Draag je het met een string er overheen? Open kruisje of gewoon? Help!

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Vic

Vic

13-01-2012 om 12:43

Hmmm

Het lijkt mij niet zo sexy, maar ik ben dan ook geen man Als ik me zelf voorstel in zo'n pak moet ik eerder heel hard lachen (of huilen).

krin

krin

13-01-2012 om 15:51

Tja

Ik ben ook al geen man, laat staan jouw man, maar ik heb even wat afbeeldingen opgezocht, en enigszins sexy kan je het wel noemen, ja. Ik vind het in elk geval iets minder ordinair dan zogenaamd sexy lingerie over het algemeen, met van die Franse dienstmeisjesachtige tralala en jarretels en gaten waar je ze niet verwacht.
Puur praktisch gezien lijkt een open kruis me overigens wel aan te bevelen, anders moet je je als het gezellig wordt weer uit dat pakje zien te wurmen, en op de meeste afbeeldingen zat er wel een string bij. (overheen? eronder? erin verwerkt? Geen idee).
Lees dit wel met de kanttekening dat ik me er zelf nooit in zou hullen, omdat ik niet van deze variant van verleiding hou, en bovendien een man heb die net als Vic niet zou kunnen kiezen tussen lachen of huilen, maar hoe dan ook niet de gewenste respons zou leveren
Kun je de smaak van je man niet inschatten, of is dit voor jou ook een primeur?

Vic

Vic

13-01-2012 om 17:44

Ook gekeken

Nee, dat is ook niet helemaal mijn ding. Als je het doet, zou ik i.ig. geen rode nemen. En eigenlijk staat het alleen maar mooi met een gelijkmatig figuur, anders krijg je schaduwen van de stof op plekken waar je putten in je dijen hebt ofzo. En ik denk dat hij tijdens de seks het beste uit kan, anders mis je toch het huidcontact en er zouden maar ladders in komen.

Roosje Katoen

Roosje Katoen

13-01-2012 om 22:22

Oei

Ik heb ook even gegoogled, want ik had wat anders in mijn hoofd dan jouw omschrijving. De meeste vrouwen op die plaatjes zien er wel sexy uit vind ik, maar als ik zelf zoiets aan moest zou ik me wel ongelukkig voelen Ik zag er ook een zonder mouwen/pijpen, daar kan ik me wat meer bij voorstellen.

Maar als je een goed geproportioneerd lichaam hebt kan het best sexy zijn. Zou ik er wel een met gaten nemen, als je hem tenminste meer dan één keer wil gebruiken. Die strings zitten er denk ik gewoon in verwerkt.

Ben wel benieuwd wat je man ervan vindt!

Zag ook een man ertussen staan trouwens, dat zou wel een mega libidokiller zijn als je die in je slaapkamer tegenkwam.

valeska

valeska

14-01-2012 om 10:01

Ja hoor

ik ben een fan!
zelf niet slank en ook behept met gevolgen van zwaartekracht, beste is pantypak/catsuit met een werkje, dat verhult eventuele ongelijkmatigheden, en een diep decollete ( dan geeft t nog enigszins steun ipv de boezem plat te drukken en naar beneden)

hakken eronder, string erover, eventueel jurkje erover om mee te beginnen. Lang leven pantypakken vaak niet, open kruis of niet.

Stoeipoes

Stoeipoes

14-01-2012 om 18:37

Dezelfde overwegingen dus

Ik ben erg van de mooie, chique lingerie - sowieso is mijn kledingstijl erg netjes - maar ik wil graag een keer iets wat mijn man niet van mij verwacht. Mag een tikkeltje ordinair zijn. Manlief vindt kousen echt supersexy. Idee was dus om zo'n pakje (niet al te doorzichtige, niet te ordinair, zeker geen visnetgebeuren) onder een chique jurkje/rokje aan te doen met een colbertje erover. Gisteren had ik panties aan, met string eronder, zwarte bh, colbertje en dat vond hij supersexy (dat was niet de bedoeling, ik was shirtje aan het strijken). Ik dub nog even verder. Oh ja, Patricia Paay (niet dat ik daar ook maar iets mee hebt) in haar body en sring, ik vond dat best wel supersexy.

Ik dub nog even verder.

Konijntje

Konijntje

15-01-2012 om 15:21

Nog een ervaringsdeskundige.

Beetje ordi kan heel leuk zijn, een speels contrast met je normale kledingstijl. Er bestaan trouwens bodystockings met neutrale kanten werkjes, voor als je niet van visnetten houdt. Rollade-effect valt wel mee want bodystockings snoeren niets in, ze bedekken slechts. Opening op strategische plaats is aanbevolen. String uiteraard erover en niet eronder, anders moet je je als de passie hoog oploopt alsnog uit het pak wurmen. Huidcontact is inderdaad minder goed mogelijk maar "het" doen met zo'n pakje aan geeft een speciale kick.

En als je uitdossing een lachbui veroorzaakt, wat dan nog? Al experimenterend leert men elkaar kennen. Denk dat het trouwens wel meevalt als hij panty's sexy vindt, ik vind het hoogst onsexy dingen (het gedeelte van navel tot dijen).

Toosje

Toosje

16-01-2012 om 09:39

Grote maat

Ik geloof wel dat je man het sexy zal vinden als hij het al super vindt je in panty, lingerie en colbertje te zien. Dat het niet zou staan bij een 'moederfiguur' is onzin! Hij vindt jou toch aantrekkelijk zoals je bent? Dan kun jij ook gewoon een bodystocking/catsuit aan.

Kijk anders eens op de site van pfx (Pour Femme XL). Deze erotische site verkoopt alles, maar is ook gespecialiseerd in de grotere maten. Op de foto's staan ook modellen met een maatje meer, zodat je zelf kunt zien of je het wat vindt.

Succes stoeipoes! Veel plezier!

Stuitertje

Stuitertje

16-01-2012 om 10:03

Proberen

Het is vooral belangrijk dat jij zelf je zelfverzekerd en sexy voelt. Als je een prettige kriebel in je buik krijgt bij het idee dat je dat aanhebt, straal je dat uit. Dat vooral ook maakt het sexy voor mannen. Ik zag een catsuit ook nooit zo zitten, maar ik heb er toch eens eentje gescoord. Niet helemaal van de visnetten maar helemaal elegant kant was het ook niet. Beetje tussenin. Mijn man was heel verrast en de sex navenant uitbundig. Dus af en toe hijs ik me wel in een catsuit of body voor de afwisseling en na die eerste ervaring voelt het aantrekken al een als een klein voorspelletje.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.