Relaties Relaties

Relaties

Vraagje

Vraagje

27-01-2015 om 22:06

Loverboy affaire Limburg: Wat zou jij doen als je man daar was geweest?

http://www.1limburg.nl/loverboy-valkenburg
Stel: de politie staat aan de deur om je man mee te nemen omdat zijn DNA bij een 16-jarige geprostitueerd meisje is gevonden. Zou je bij hem blijven of vraag je meteen de scheiding aan?


tante Sidonia

tante Sidonia

27-01-2015 om 23:02

op...

Zouten, wegwezen! Klaar.

Jaina

Jaina

27-01-2015 om 23:05

Weg natuurlijk

Ik zou hopen dat de politie hem meeneemt en daarna verander ik de sloten op de deur en vraag de scheiding aan. Een andere reactie is niet mogelijk wat mij betreft.

Ginny Twijfelvuur

Ginny Twijfelvuur

28-01-2015 om 08:31

Hoe kun je daar ooit een ander antwoord opgeven

Maar het is de realiteit dat dit gebeurt, blijkbaar.
Wat een drama.

Gisteren bij Jinek

Niet goed te praten. Het is een minderjarig meisje. Maar er is helemaal niet zoveel bewijs tegen de daders. Wie zijn DNA is nu bekend? En als dat wel bekend zou zijn dan is er al iets helemaal mis. Hoef je hier niet op te wachten om je huwelijk op te breken.

wat denk je zelf

Idd dan kan hij meteen zijn spullen pakken. Als je dat soort gedrag goed zou praten spoor je niet.

Scheiden

Ik vind het nog ranziger omdat we zelf ook dochters in die leeftijd hebben.

skik

Barvaux

Barvaux

28-01-2015 om 09:34

hmm

Ik hoop toch niet dat jullie anders reageren als het meisje 18 is of 22 maar ja, dan mag het en komt het niet uit?

Half a twin

Half a twin

28-01-2015 om 10:08

Ongeacht de leeftijd

Buiten de deur je gerief halen is wegwezen. Of het meisje/de vrouw nou 16, 20, 30 of 50 is. Per direct koffers pakken en vertrekken.

Marea

Marea

28-01-2015 om 10:25

Volgens mij bluf

De politie beweert dat ze een bak vol gebruikte condooms heeft en alle DNA eruit gaat halen en dan de bijbehorende mannen thuis gaat opzoeken. Totale onzin! Dat is alleen om mensen bang te maken.
Wij hebben in Nederland geen nationale DNA-databank waarin het DNA van alle inwoners is opgeslagen. Dus alleen de mensen die ooit met de politie in aanraking zijn geweest en alleen vanaf het moment vanaf wanneer DNA-afgifte verplicht is (rare zin maar ik kom er niet uit), staan in de databank. Dat is dus een databank met verdachten/criminelen. Dus niet met alle mannen.

Barvaux

Barvaux

28-01-2015 om 10:49

Marea

en zelfs dat gaat fout, zie de situatie van de de verdachte van de moord van Els Borst http://nos.nl/artikel/2015564-om-fout-stond-snellere-oplossing-zaak-borst-in-de-weg.html er had al veel eerder DNA afgenomen moeten worden.

Carla

Carla

28-01-2015 om 10:53

bluf?

Nee niet echt denk ik. Je kunt een daderprofiel maken van de DNA-gegevens en daarmee evt. verdachten of mannen die zich gemeld hebben matchen.
Daarnaast hebben ze zijn telefoon, ook handig.
En dreigen helpt vaak.

Verder is bij elke schuiver, naar links, rechts, achteren, voren of zelfs ondersteboven het hier einde verhaal. Of ze 16 is of 86. Bij 16(+) denk ik dat er nog meer problemen spelen... Ik begrijp sowieso al niet dat je dingen wil met iemand die qua leeftijd je kind had kunnen zijn.

Ad Hombre

Ad Hombre

28-01-2015 om 10:53

Marea

Zo zit het niet. De telefoon van de pooier bevat alle nummers met wie hij gebeld heeft. Op zich geen bewijs, maar wellicht wel voldoende bewijs om DNA bij de betreffende mannen af te nemen. Dat DNA kunnen ze dan met het DNA uit die prullenbak vergelijken. Die combinatie zal voldoende bewijs geven.

Als mijn vriendin met een jongeman van 16 naar bed zou gaan - al dan niet tegen betaling - zou ik daar trouwens niet zulke grote problemen mee hebben. Maar ze beweert niet te vallen op zulke jongere mannen.

Ik heb ook het vermoeden dat de wereld van misbruik van 16 jarige jongens aanzienlijk minder in de stress zou schieten. Ik zou als 16 jarige jongen best met een leuke 40+ dame hebben gewild. Maar met meisjes schijnt dat *heel* anders te liggen. Gek toch...

Ad Hombre

Ad Hombre

28-01-2015 om 10:56

Carla

"Ik begrijp sowieso al niet dat je dingen wil met iemand die qua leeftijd je kind had kunnen zijn."

Dan is er veel wat jij niet begrijpt. Ik schat zomaar in dat de meeste - zeg - 50 jarige mannen er geen enkel probleem hebben om met vrouwen van 30 of 25 naar bed te gaan. Ik in ieder geval niet. (maar ik heb geen kinderen van die leeftijd en zeker geen dochters, dat scheelt misschien)

Marea

Marea

28-01-2015 om 11:05

Ad Hombre

Kijk, dat wist ik niet van die telefoon. Dus dan hebben ze een telnr, daar koppelen ze de naam aan en dan halen ze zijn dna op en kijken ze of dat matcht met hun prullebak-dna.
Klinkt al een stuk plausibeler.

Evanlyn

Evanlyn

28-01-2015 om 11:12

Ad Hombre

Ik denk niet dat iemand het een probleem had gevonden wanneer jij als 16-jarige het met een leuke 40-plusser had gedaan (behalve je ouders dan). Maar uitgebuit worden door een pooier is toch echt iets anders.

Carla

Carla

28-01-2015 om 11:18

Ik heb dochters van 23 en 25. Een man van 50 die met een vrouw naar bed wil van minstens de helft jonger....ik vind daar wel wat van ja.

Ik begrijp wel meer niet op relationeel/sexueel gebied, maar dat vind ik niet zo'n punt. Dat heeft weer te maken met hoe ik zelf in het leven sta.

Het is niet zo dat ik struisvogel, ik begrijp het echt niet als in: zou ik zelf niet doen, niet gezond en van nature val ik op mensen van rond mijn eigen leeftijd met een marge van een paar jaar + of -.

Ad Hombre

Ad Hombre

28-01-2015 om 11:20

Evanlyn

I should have been so lucky
(Rob de Nijs schreef er nog een liedje over)

Inderdaad, die pooier verandert de zaak, maar dat zou dan weer net zo hard gelden voor meisjes van 18 of 22.

Er is trouwens ook nog een eigenaresse van een hotel in het verhaal. Die beweert er niks van te hebben geweten. Lijkt me stug. Een man en een meisje van 16 (je moet je paspoort tonen, toch?) trekken bij je in en vervolgens krijgen ze 80 schichtig kijkende bezoekers die een korte periode blijven.

Dan pleeg je toch even een telefoontje naar de anonieme misdaadlijn?

Ad Hombre

Ad Hombre

28-01-2015 om 11:24

Carla

Wat dat betreft zitten mannen en vrouwen (grosso modo) echt anders in elkaar. We vallen op andere dingen. Het is niet voor niets dat in de meeste relaties de man ouder is dan de vrouw.

Zou je je wel kunnen voorstellen dat je als 30 jarige zou zijn gevallen voor een aantrekkelijk type als, zeg, George Clooney? (wiens nieuwste vrouw overigens 36 is, 18 jaar jonger)

Jaina

Jaina

28-01-2015 om 11:42

Ook bij een oudere vrouw

De leeftijd maakt het natuurlijk schandalig en crimineel. Maar ik zou sowieso willen scheiden als ik er achter zou komen dat mijn man prostituees zou bezoeken. Ik zie niet in waarom ik getrouwd zou blijven met iemand die zo weinig respect heeft voor mij en voor vrouwen in het algemeen. Dan is het echt gelijk afgelopen. Ik hoef hem dan nooit meer te zien.
Mannen die met 16 jarige meisjes naar bed gaan worden hopelijk veroordeeld voor verkrachting.

Ad snap je het werkelijk niet?

Als een jongen van 16 door 80 vrouwen uitgebuit zou worden is dat net zo goed misdadig. Het gaat hier niet om vrijwillige seks.

En Barvaux: het gaat om de situatie. Een 22 jarige op deze wijze 'uitwonen' is ook misdadig. De bezoekers wisten heus wel dat dit niet om een meisje ging dat hier plezier aan ging beleven. Dus als mijn man dat met een 22 jarige zou doen kan hij ook ophoepelen.

idd

"Wat dat betreft zitten mannen en vrouwen (grosso modo) echt anders in elkaar."

Gelukkig maar. De kans dat mijn zonen misbruikt worden door vrouwen acht ik heel klein. Misbruik door mannen is wel een reële kans helaas. Waren mannen maar meer als vrouwen als het om dit soort dingen gaat.

Carla

Carla

28-01-2015 om 11:51

ad offtopic

Aantrekkelijk vinden tot er iets meer doen tot zelfs een relatie aan toe daar zit wel wat verschil in. Ik kan mannen van 70 aantrekkelijk vinden, een mooie kop, goed karakter vinden hebben, maar daar ga ik niets mee doen. De houdbaarheidsdatum is dan bij wijze van al bijna verlopen en een te jong iemand moet nog zoveel; zoveel doen, zoveel rondspringen, zoveel leren vooral; ik ben al zo blij dat ik uit-opgevoed ben dat ik er geen kind meer bij wil. Bij beide uitschieters het gevoel krijgen: waar begin je aan.

Evanlyn

Evanlyn

28-01-2015 om 11:55

George Clooney?

Ieuwww! Ad, ik wil je niet van je illusies beroven, maar volgens mij vallen die jonge vrouwen toch vooral op zijn portemonnee.

Zelf heb ik momenteel tot mijn stomme verbazing niet te klagen over pogingen om aan te pappen door zowel jongere als oudere mannen. En nee, ik gedraag me zedig en zie er niet hoerig uit, het is winter! Volgens mij komt dat toch vooral door mijn "aura". Het gaat goed met relatie, kinderen en werk, en dus straal ik positiviteit uit. Eigenlijk jammer, want waar zijn al die lui als je relatie net uit is en je met behuilde ogen en een chocoladebuik rondloopt?

Dat die pooier het verschil ook zou maken voor een meisje (of jongen) van 22 ben ik met je eens.

Cobra

Cobra

28-01-2015 om 12:49

Reactie

Om te beginnen is leeftijd een belangrijke factor: betaalde seks met een minderjarige is (gelukkig) hartstikke strafbaar. Hier komt ook nog dwang bij kijken en dat mag natuurlijk sowieso niet. Ik vind dat het bezoeken van een prostituee die gedwongen wordt, hard afgestraft moet worden. De bewijslast ligt wat mij betreft dan ook bij de hoerenloper.

Als de politie aan de deur zou staan om manlief op te komen halen, zou ik denken dat er sprake is van een vergissing. Ook mijn man is gewoon onschuldig tot het tegendeel bewezen is. Mocht hij een meisje/vrouw/jongen/man/dier verkracht hebben, is het wel einde verhaal ja. Over een slippertje denk ik flink wat genuanceerder dan de meesten hier, maar daar moet ik bijzeggen dat ik zoiets nog nooit heb meegemaakt.

Half a twin

Half a twin

28-01-2015 om 12:53

Levensfase versus leeftijd

Een 16 jarig schoolmeisje met een knul van 21 met dubieuze beloftes is schandalig.
Een student(e) van 19 met een partner van 30 die al volop aan een carrière aan het opbouwen is? Vindt ik niet kunnen die levensfase ligt te ver uit elkaar. Een afgestudeerde van 25 met partner van 35 daar heb ik al minder moeite mee. Een 55 jarige die na een eerdere duurzame/langere relatie aan een nieuwe relatie begint met een partner van 40 moet in mijn ogen mogelijk zijn. Een 70 plusser die warme gevoelens krijgt voor een halverwege de 50 kennis van de club, omdat ze samen zo goed kunnen praten over het verlies van de partner vindt ik helemaal OK.
Volgens mij doet leeftijd er met het klimmen der jaren steeds minder toe, is het meer de levensfase waar je als persoon in zit om het vinden van een partmer succesvol te laten zijn.

Bak vol condooms??

Wat is dat voor een tent dat daar nooit schoongemaakt wordt??

Barvaux

Barvaux

28-01-2015 om 15:02

evanlyn

Eigenlijk is Clooney (maar een acteur) een beetje onder de stand van die vrouw waar hij mee getrouwd is dus voor het geld zal zij het niet hebben gedaan.

Evanlyn

Evanlyn

28-01-2015 om 15:03

Ah, OK

Dan kan ik me niet voorstellen waarom wel. Misschien is hij heel lief? Ach ja, smaken verschillen.

Ad Hombre

Ad Hombre

28-01-2015 om 15:46

Meisje Klein

Ik snap het verschil wel, zoals ik eerder al aangaf. Eerdere post was een beetje te kort door de bocht, al blijft ik denken dat het bij jongens/meisjes verschillend ligt, dit is daarvan niet het juiste voorbeeld.

Re: Clooney

Ik dacht dat die erg aantrekkelijk gevonden werd. En we hebben het hier over sex en niet relaties. Het aantal vrouwen waarmee ik sex zou willen is veel groter dan het aantal waarmee ik een relatie zou willen. Hmm, eigenlijk wil ik maar een relatie met 1 vrouw...

rode krullenbol

rode krullenbol

28-01-2015 om 21:08

Ha ha Ad,

Dan hoop ik voor jou en die andere vrouwen, dat de penopauze snel en grondig bij je toeslaat!

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.