Onderzoeks-oproepen en enquêtes Onderzoeks-oproepen en enquêtes

Onderzoeks-oproepen en enquêtes

Seksuele tolerantie

Hallo,

Wat vinden jullie van de seksuele tolerantie in Nederland? wij zijn twee jongvolwassen vrouwen van 18 jaar en we doen een onderzoek naar het seksuele moraal in Nederland. We willen uiteindelijk te weten komen hoe belangrijk een seksueel tolerant moraal is, maar eerst hebben wij nog een aantal mensen nodig die onze enquete in willen vullen!

Zou jij ons willen helpen??

https://docs.google.com/forms/d/17KHrczNlrdAqkT7nPqu4PIQWnjWuTt4C2a0luZ3eCpw/viewform?usp=send_form

Tante Tiny

Tante Tiny

30-06-2014 om 14:05

Moet ik dit echt serieus nemen?

Voor welke opleiding is deze enquete bedoeld?

suspaaike

suspaaike

30-06-2014 om 14:27 Topicstarter

ja dit moet u serieus nemen

Het is voor school, we doen vwo en we moeten een profielwerkstuk doen. Alle gegevens zijn anoniem, het enige wat we zullen gebruiken zijn de uiteindelijke grafieken waarin alle gegevens gebundeld zijn en weergegeven in een cirkeldiagram (wordt automatisch gegenereert).

suspaaike

suspaaike

30-06-2014 om 14:29 Topicstarter

ja dit moet u serieus nemen

We doen dit voor het van maatschappijwetenschappen en geschiedenis geconbineert. We bespreken de gehele geschiedenis van de seksuele revolutie en wat de gevolgen hiervan zijn geweest en de tendens in het seksuele moraal. Ook bespreken we de wetgeving omtrent seksuele tolerantie (denk aan homohuwelijk, abortus, prostitutie en pedofielie) en daarnaast maken we ook een vergelijking met amerika wat juist intolerant is en waar je merkt dat het aantal tienermoeders daar aanzienlijk hoger is.

Lucerna

Lucerna

30-06-2014 om 14:33

dit hoort dan thuis in de rubriek oproepen voor onderzoek

Niet hier

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.