Nieuw: Ontdek nu alle events en workshops bij jou in de buurt op het Ouders Eventplatform
Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Ginny Twijfelvuur

Ginny Twijfelvuur

21-12-2014 om 22:16

Meest verschrikkelijke film ooit?

Met Family man op tv en een week met tranentrekkers in het verschiet bij deze aan jullie de vraag: Wat is je meest verschrikkelijke film ooit?

Bij mij staat Family man zeer zeker hoog in de top 10. Zelden zo'n oubollige, moralistische film gezien. En dan nog een ieniemini dun plot ook. Moraal van het verhaal (ja let op, spoiler!): Hij, top of the bill, zakenman wordt gedwongen om dat allemaal opgeven om gelukkig te worden in een huwelijk met een vrouw die hem betuttelt, kleineert en niet voor vol aanziet, zonder dat ze een cent te makken hebben omdat hij als ultieme daad van liefde zijn werkzame dagen moet slijten in het bandencentrum van zijn schoonvader. Echt een kansloos leven. Maar dat is allemaal goed omdat? Je als gevierd zakenman in New York niet echt gelukkig kunt zijn ofzo? Nee dan is een leven in the middle of nowhere, bijtend op een houtje in een kneuterig, uitgeblust huwelijk natuurlijk veel beter.... Yuk, mag ik een teiltje

Ja leuke kinderen, dat hebben ze dan weer wel...


Ad Hombre

Ad Hombre

21-12-2014 om 22:40

Waarom

zou je ueberhaupt naar zo'n film willen kijken? Om je te ergeren? Op TV? Wil je zeggen dat je je anno 2014 nog steeds door de TV planners laat vertellen waar je naar moet kijken? Bevrijd jezelf, zeg je kabelabonnement op!

oude vrienden

Kerst is juist leuk vanwege die bekende films.
Dochter en ik hebben net Alice in Wonderland, met Johnny Depp, gekeken. Morgen om 20.30 uur op RTL8 is de Sound of Music!
Heerlijk.

Aliens

http://en.wikipedia.org/wiki/Alien_(film)
Lang geleden in Londen gezien. Daarna had ik genoeg van monsters die bloederig uit een lichaam poppen.

Sex and the City II

Dat moet wel de allerslechtste film aller tijden zijn. Ik zat aan de tv geplakt van verbazing. Ongelooflijk. Je zou hem voor de gein eens moeten kijken, je weet niet wat je ziet.

skik

Mikke

Mikke

21-12-2014 om 23:43

Met stip

Ik ga nog wel eens naar 'n sneak preview, dus zie dan allerlei films. Soms goed, soms slecht. Dood Eind (Nederhorror) is in elk geval de slechtste film die ik heb afgekeken... Voor de lol hebben we ook de slechtste films volgens IMDB wel eens bekeken. O.a. Superbabies: Baby Geniuses 2.. die is zo slecht dat het bijna weer grappig is. Bijna. Niet afgekeken dus.

Recent

Sinterklaas en het pratende paard. Jeetje, wat is dat ongelooflijk snel en knullig in elkaar gezet.

Gelukkig vond zoon (5) het wel leuk. En behoort hij meer tot de doelgroep dan ik.

Mulholland drive

Onbegrijpelijke film waar je alleen maar een naar gevoel aan overhoud. Bah, bah.

Hadewich

Hadewich

22-12-2014 om 16:44

Kill Bill...

Wat een saaie en trage film zeg, deed me helemaal niks. Op den duur iets versneld gaan afspelen en zelfs toen was ie nog traag...

creabea

creabea

23-12-2014 om 00:29

die ene film met Mariah Carey

een keer in de bios gezien, bij wijze van compromis. Vriendin wilde geen thriller/horror, ik wilde geen actie/film die ik al had gezien. Toen werd het de meest foute film uit het lijstje. En de film was echt hééél fout.

genre

Er bestaat een heel genre dat garant staat voor baggerfilms: kunstschaatsfilms. Het plot is altijd hetzelfde: kunstschaatsmeisje wordt verliefd op ijshockeyjongen. Dan komen er troubles en aan het eind schaatsen samen een kür en winnen ze het kampioenschap.

skik

Evanlyn

Evanlyn

23-12-2014 om 11:29

skik

Dat klinkt inderdaad verschrikkelijk!

Evanlyn

Vooral als die film ook nog eens in het Duits is nagesynchroniseerd. Desaltniettemin hebben we er ons op een regenachtige dag prima mee vermaakt, toen we deze en nog meer heel foute films vonden in het vakantiehuisje waar we verbleven.

skik

bieb63

bieb63

23-12-2014 om 17:08

mwah

Ik heb over het algemeen een bloedhekel aan amerikaanse films en series. Ik weet het niet, de personages zijn zo onecht of zoiets. Vooral van vrouwen en kinderen in amerikaanse films en series krijg ik de kriebels.
Zal wel een dingetje zijn.......

Nou,

dat dingetje deel ik dan ook.
Vaak nét een beetje te plastic.

rode krullenbol

rode krullenbol

23-12-2014 om 17:52

Amerikaanse film/serie

Één van mijn favoriete Amerikaanse filmseries; 'Columbo', zal de mensheid naar alle waarschijnlijkheid ook wel verdelen in voor- en tegenstanders. Wisten jullie dat de hoofdrolspeler ervan, Peter Falk, ook misdadigers heeft geportretteerd?

'The Witness' uit 1960 is overigens weer helemaal actueel, met al die liquidaties in het criminele circuit. En hoe!

Zie:


http://youtu.be/M6vV8szCAI0

Amerika

Amerika is groot. Er komen ook mooie films vandaan. Maar ook zieke films. Zoals de hungergames. Ongetwijfeld goed voor nog jarenlange kassuccessen met deel 2, 3 enzovoort.
Nederlandse films heb ik het vooroordeel dat er voor de inkomsten ook altijd platte houterige sexscenes in zitten. Dat begon al met Turks Fruit.

neteret mut

neteret mut

23-12-2014 om 18:21

gisteren

winter's bone gezien, amerikaans, maar naar mijn idee zeker niet nep/ plastic. Amerikaanse series idd wel vaak net te ... Nederlandse films vind ik juist vaak onecht, teveel duidelijk toneelspel (maar is dat omdat het nederlands is en je daar net iets sneller het onechte van ziet?). Brits vind ik minder onecht en minder plastic/ uitvergroot (of zie je dat dus minder snel omdat het uiteindelijk buitenlands is?)

Katniss

Katniss

23-12-2014 om 18:40

Columbo

Columbo is geweldig. Ik kan me niet voorstellen dat er mensen zijn die dat niet leuk vinden. Slechte films heb ik vast wel (vaak) gezien, maar er schiet me niets te binnen. Of het moet de 800e herhaling van Home Alone zijn (en Home Alone 2 t/m 68).

Inanna

Inanna

23-12-2014 om 20:15

LOTR

Vreselijke films vind ik dat en iedereen verwacht altijd dat ik (AD&D spelende, fantasy lezende, fantasy fairs bezoekend persoon) ik ze wel leuk zal vinden, maar ik vind ze saai, langdradig, de meeste personages ontzettend irritant. De enige reden dat ik ze allemaal gezien heb (met een half oog) is dat man en zoon ze wel geweldig vinden. Van The Hobbit verwacht ik ook weinig goeds, maar die zijn me tot dusver bespaard gebleven.

AnneJ, The Hunger Games

Waarom vind jij The Hunger Games een zieke film?

skik

Inanna

Jaaa, LOTR, deel 1 vond ik nog wel gaan, bij deel 2 dacht ik: dit kan ook wel in de helft van de tijd en deel 3 vond ik echt om te huilen zo traag en saai. En wéér een stom gevecht, en weer een lange veelbetekenende blik en weer die verschrikkelijk irritante naïef/treurig kijkende Frodo. ARgh!

Gelukkig is mijn broer met de fan hier in huis (1 van mijn zoons) naar de Hobbit films geweest (net gisteren nog deel 3), dus die hoef ik niet te zien.

rode krullenbol

rode krullenbol

23-12-2014 om 21:34

Over smaak valt niet te twisten?

"Most people, Columbo, have frightful taste, yourself included"

Zie:


http://youtu.be/kCNA-ovr_TY (1:39:48 en verder)

ziek

Kiezen wie je ombrengt uit noodzaak. En daar dan een hele film over. Ziek. Ik word er lichtelijk onwel van als ik daaraan denk.

Barvaux

Barvaux

23-12-2014 om 22:08

Annej

Ik hoop dat je alle boeken hebt gelezen voor je zoiets zegt...

Lezen hungergames?


https://www.youtube.com/watch?v=4S9a5V9ODuY

Lijkt me niet Barvaux.
Ik wil geloof ook niet begrijpen wat mensen er wel in zien, want het heeft zeker ook veel fans.

Katniss

Katniss

23-12-2014 om 23:20

Nou

Ik heb de boeken vorig jaar in Engeland gekocht en ze in een adem uitgelezen. De boeken zijn niet gruwelijker dan wat er gebeurt in sommige delen van de wereld.

Barvaux

Barvaux

23-12-2014 om 23:23

precies

Het is geen actiefilm of computerspelletje waar je elkaar uit gaat moorden omdat je dat leuk vindt of zo... Natuurlijk mag je er je mening of oordeel over hebben maar ik vraag me af of je ook begrijpt hoe het verhaal in elkaar zit of roep je alleen maar na wat je er over gehoord hebt en denkt dat die mensen het leuk vinden om te moorden?

Kaaskopje

Kaaskopje

23-12-2014 om 23:51

Ik ken de films en de boeken niet

dus misschien daardoor extra neutraal, maar kan het ook zijn dat Annej er akelig van wordt vanwege het idéé dat je zover gedreven wordt dat je tot dat gedrag wordt gedreven? En dat je daar als bioscoopkijker als een soort ramptoerist naar gaat zitten kijken? (Ik probeer een verklaring te geven)

Wat me hierbij ook te binnen schiet (geen slechte film, integendeel!, maar wat het thema 'kiezen' betreft) is Sophie's Choice. Afschuwelijk moment toen ze van de Duitsers moest kiezen tussen haar zoontje en dochtertje. Maar goed, dit is off topic.

Kaaskopje

Kaaskopje

23-12-2014 om 23:52

Dumb en Dumber

Ik vind die films écht te flauw.

Barvaux

Barvaux

24-12-2014 om 00:00

Kaaskopje

Ik vind het jammer dat iemand oordeelt over iets zonder het gezien of (veel beter nog) gelezen te hebben. Met 'ik wil niet eens begrijpen wat anderen er in zien' lijken de fans te worden weggezet als types die graag zien hoe anderen elkaar uitmoorden, inderdaad ramptoeristen dus.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.