Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

mijk

mijk

17-01-2011 om 11:08

Goede pedicure gezocht in groningen

Mijn voeten hebben echt regelmatig een pedicure nodig. Ik ben alleen nooit zo'n held in nieuwe dingen. Vorig jaar had ik eindelijk een afspraak gemaakt bleek dat echt een heel raar mens. Het was er ongelooflijk vies er lagen allemaal kleedjes met andermans eelt erop. (en ik had een afspraak maandagmorgen om 9 uur). Allerlei producten waren op en ze wilde met me over de here Jezus praten.

Kortom de drempel is nu nog een beetje hoger. Dus weet er iemand een schone, goede, professionele pedicure in Stad (liever niet aan huis). Het is nodig maar ik vind gefrunnik aan mijn lijf meestal wel lekker dus het zou wel fijn zijn als ik er een beetje van kan genieten!

Mijk

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Huisarts

Dat is typisch iets dat ik aan mijn huisarts zou vragen of weet die er geen in jouw buurt ? (of was deze dame op voorspraak van de huisarts, lol). Brrr wat een vies verhaal zeg.

mijk

mijk

17-01-2011 om 12:11

Ben vrij dol op mijn huisarts

en zijn voorspraak voor specialisten is altijd heel goed maar hier van heeft hij me al eens verteld dat ie er helemaal niks van weet...Vandaar mijn vraag hier...

Mijk

Fiorucci

Fiorucci

17-01-2011 om 13:54

Nou

Ik denk dat je het heel slecht getroffen hebt met deze dame, maar dat de gemiddelde pedicure gewoon prima is hoor!

Ik...

ik ben een hele goede pedicure maar woon niet in je regio. Wat je kunt doen is via de site van Provoet kijken welke pedicures in je buurt wonen. Uitzonderingen nagelaten zijn dit wel goede pedicures, in elk geval hebben ze een goede opleiding gehad. Wat een vies verhaal van je eerste ervaringen met een pedicure! Zeer slechte reclame voor ons.
Succes met zoeken

mijk

mijk

17-01-2011 om 14:41

Ze had het bordje op de deur hangen

van Provoet maar het was echt bizar, (op het enge af). Zei ook dingen als: "Oh dat eelt is erg daar moet u iets aan laten doen" (Eh ik kom hier niet voor mijn wenkbrauwen). Nu ik het zo teruglees denk ik dat het met mevrouw echt niet goed ging.

Ik vind het een beetje kinderachtig van mezelf maar vind het gewoon lastig om weer zo blinde gok naar iemand toe te gaan. Ik voelde me echt niet op mijn gemak..

Mijk

Misschien

is het een idee dat je langs een pedicure gaat om een afspraak te maken, aan de deur dus. Zo krijg je een indruk van iemand en van de 'staat' van de praktijk.

oregano

oregano

17-01-2011 om 16:50

Ha mijk

Mijn moeder gaat altijd naar een pedicure bij Groenewold, schoenenzaak in de Ebbingestraat. Ik ben daar ook een keer geweest, was prima vond ik.
En niet thuis bij iemand en geen vieze kleedjes, gatverrrrr wat een verhaal.
Groetjes oregano

mijk

mijk

18-01-2011 om 10:20

Je hebt gelijk pelle

dat dacht ik eigenlijk ook toen ik het zelf weer overlas maar het is nu wel een jaar geleden. Dat vind ik dan weer niet zo netjes en ik ga er niet nog eens heen om wel een klacht te kunnen indienen. Had eigenlijk niet zo in de gaten dat ik het zo vervelend vond tot ik besloot het nog eens te proberen..

Mijk

Anne

Anne

21-01-2011 om 19:36

Pedicure....

Ik ben zelf al 2x bij Pedicure Brigitte geweest (zie ook internet).

Ze werkt wel aan huis, maar het is er echt schoon en keurig en ze doet het prima !!!!

Ik kan je haar wel aanbevelen !!!

groet Anne

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.