Gezondheid Gezondheid

Gezondheid

-Flupke-

-Flupke-

20-08-2013 om 18:21

Roesje werkt niet

Vanmiddag heb ik een scopie van de maag gehad. Ik had dit al eerder gehad en omdat het zo'n rot-gevoel is om een roesje gevraagd. Maar dit leek wel helemaal niet te werken. Het was net zo kloterig als de vorige keer n vervolgens ben ik na het onderzoek even in slaap gevallen, in de middag nog enkele uren liggen slapen. En nu zo'n zwaar gevoel in mijn lijf.
Maar het roesje werkte vlg. mij niet tijdens het onderzoek. Echt heel vervelend! Iemand dat ook meegemaakt?

Melden!

Gelukkig nooit gehad, maar ik heb ook nooit een roesje gehad. Ik heb wel zoiets met tandartsverdovingen: ik moet meer dan de gebruikelijke dosis hebben. Inmiddels weet ik dat, en mijn tandarts ook.

Meld deze ervaring als je de specialist weer spreekt, vraag wat er aan de hand was en of het kan dat het niet goed gewerkt heeft, en waarom, en als je in de toekomst ooit weer een roesje moet krijgen, trek dan ook aan de bel. Het kan zijn dat jij anders reageert dan gemiddeld, en dat wil je dan wel graag in je dossier hebben staan lijkt me zo.

Groeten,

Temet

Tigress

Tigress

20-08-2013 om 20:31

Gebruik je slaappillen/

Bij mij werkte een roesje nauwelijks omdat ik grote tolerantie had opgebouwd met het (mis-) gebruik van slaappillen.

-Flupke-

-Flupke-

21-08-2013 om 11:05

Nee,

geen slaappillen. Je moet ook van te voren aangeven welke medicijnen je gebruikt, dus wordt het afgestemd. Ik zal wel gewoon anders dan anderen gereageerd hebben... Maar ik ga er inderdaad nog wel even op terug klomen, Temet. Het is zeker niet uitgesloten dat ik vaker dat soort onderzoeken zal moeten.

Ja!

Bekend verhaal! Hier ook bij een scopie via de maag. Tijdens het onderzoek deed het weinig tot niets, daarna echt uren heel vast geslapen. Zo vast dat ik niet wakker werd van allerlei gepraat en rumoer in de kamer en dat is echt niets voor mij. Was erg raar en naar.

Fleur M

Fleur M

22-08-2013 om 15:47

Ik denk

dat er verschillende soorten roesjes zijn,heb 7 x een ercp (gal) gehad in een ziekenhuis en heb alles meegekregen,kon niet weg geraken en omdat het het ziekenhuis niet lukte om de galstenen te kraken,ben ik doorverwezen naar het AMC,daar weer een ercp gehad..........,niks van meegemaakt,ben helemaal weggeweest en kwam bij met gekraakte galstenen.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.