Gezondheid Gezondheid

Gezondheid

Petitie jeugdggz teken en doorgeven

De jeugdpsychiatrie is gezondheidszorg dat gewoon onder de zorgverzekeraar hoort te vallen.
http://www.petitiejeugdggz.nl/petitie/
Direct tekenen. En verspreiden. Er kunnen veel meer handtekeningen bij.
http://www.artsennet.nl/opinie/artsen-blogs/Robert-Vermeiren/Blogbericht-Robert-Vermeiren/130655/Kinderpsychiatrie-uit-het-basispakket.htm
Nog een blog waarom de kinderpsychiatrie betaald moet blijven uit de zorgverzekering. In plaats van ontschotting komen er juist schotten tussen de kinderpsychiatrie en de volwassenpsychiatrie, tussen de kinderpsychiatrie en de kindersomatiek. Het is nog maar de vraag wat de gemeente over heeft voor de kinderpsychiatrie. De waan van de dag is dat kinderen geen psychische stoornissen hebben maar dat ouders maar eens beter moeten gaan opvoeden.
De twitter van de petitie is https://twitter.com/petitiejeugdggz
De nieuwsbrief http://www.petitiejeugdggz.nl/?wysija-page=1&controller=email&action=view&email_id=19&wysijap=subscriptions
In de nieuwsbrief van juli wordt genoemd dat er ruim 27.000 handtekeningen zijn maar dat is nog niet genoeg. Meer mensen moeten tekenen om te voorkomen dat de jeugdwet er in september doorgehamerd wordt.

oregano

oregano

18-08-2013 om 19:59

Goed initiatief! ik zal,het verspreiden

Ook onder mijn collega's, ik kreeg hem ook al via mijn werkmail.
Ik hou mijn hart vast met deze plannen , zo ook met de transities naar de gemeentes en de WMO....

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.