Gezondheid Gezondheid

Gezondheid

Onno

Onno

13-03-2014 om 14:23

Het genezen van vaccinatieschade

Beluister dan het volgende radioprogramma. Jammer van de muziek maar door het balkje je iets verder te schuiven kun je dat over slaan. http://rtwmedia.nl/2014-03-08_1100_Op_De_Koffie_Bij.mp3


Niet weer

Die hele discussie? Hoe vaak heb je het al geprobeerd om te discussieren hier? Het lukt je niet ons te overtuigen omdat je geen inhoudelijke vragen wil beantwoorden en als telkens weer neerzet als onwetende gansjes. En als iemand dan komt met wetenschappelijke tegenwerpingen, wuif je maar meteen de hele wetenschap weg.
Nee dank je.

Evanlyn

Evanlyn

13-03-2014 om 20:11

Yay,

Onno!!!

Hombre

Hombre

13-03-2014 om 21:22

King of Anti Vaxx

http://rationalwiki.org/wiki/Anti-vaccination_movement

Vaccinosis

"Vaccinosis" is a term invented by the alternative medicine fraternity to describe a raft of symptoms purportedly caused by vaccines — or "Chronic Vaccine Disease" as they put it. Like most made up illnesses, claims about "vaccinosis" exploit genuine symptoms (known adverse reactions to vaccines) and exaggerate them, pandering to fear and mistrust of medicine.[44]

WHO defines vaccinosis thusly: "Your search did not match any documents." The CDC, on the other hand, define it as: "No pages or documents were found containing 'vaccinosis.'"

Ikn het kader van een objectieve berichtgeving ook nog deze link:

http://hpathy.com/homeopathy-papers/vaccinosis-what-parents-need-to-know/

Kies zelf welke je wenst te geloven...

Eén positief punt, u leeft!

zonder vaccinaties hadden we geen last van overbevolking.
Dan waren we hooguit met 2 miljard, minder degeneratieve ziektes, want die zouden het niet overleven.
Overblijvers: de "sterken".

Onno

Onno

14-03-2014 om 08:20

Gewoon lekker vaccineren

Als je het niet erg vind om daarna van de ene specialist naar de andere te moeten lopen. Als je het niet erg vind om eindeloos te zeulen naar allerlei hulpverlenende instanties en therapeuten die werkelijk schitterende rapporten kunnen schrijven en allerlei therapieën kunnen bedenken.
Kortom als je het niet erg vind om moeder te zijn van een kind zonder toekomst, luister dan vooral niet.

Onno

Ik vind het niet erg om te leven !

Ik begrijp de plus en min punten van vaccinaties.
De pluspunten vind ik van groter belang dan de minpinten.

Ik zag laatst een docu met een aantal jong volwassenen die door hun ouders niet ingeent waren, zij moesten leven met de gevolgen van Rode hond, Mazelen en Polio.

Zij waren echt niet blij met de keuze van hun ouders.

Zo zullen er ook jongeren zijn die niet blij zijn met de keuze van hun ouders om in te enten met nare bijwerkingen.

Het is een keuze, en we denken allemaal dat we de juiste keuze maken.

Hombre

Hombre

14-03-2014 om 09:31

Onno

"Kortom als je het niet erg vind om moeder te zijn van een kind zonder toekomst, luister dan vooral niet."

Merkwaardig, wij kinderen van de 60er en 70er jaren zijn allemaal ingeent (behoudens het kleine groepje fanatieke christenen). We hebben dus allemaal geen toekomst?

Ben jij eigenlijk ingeent als baby, Onno? Want dan begin ik me toch zorgen te maken. Zouden die vaccinaties dan toch tot (hersen)schade leiden?

Onno

Mijn twee kinderen, 8 en 5, hebben tot nu toe het RVP volledig doorlopen, met voor oudste zelfs nog enkele bonusprikken. Beide kinderen verkeren in blakende gezondheid, zijn iha vrolijk (behalve als hun zin niet krijgen) en doen het heel aardig op school.

Kortom: ik zie geen afwijkingen of aandoeningen. Die kennelijk wel, zo begrijp ik, hun onontkoombaar lot zijn.

Wanneer kan ik die narigheid verwachten dan? Ik ben graag een beetje voorbereid, zie je.

En zoals Hombre ook al opmerkt: ook ik ben ingeënt (met ook nog enkele extra shotjes wegens verre reizen) en heb bij mezelf nog geen relevant medisch leed bespeurd. Maar ik ben bereid te geloven dat het gebrek aan ziekte-inzicht is, dus vertel op: waar lijd ik aan?

Groeten,

Temet

mama2

mama2

14-03-2014 om 11:28

O jee

ik ga mij nu toch ook wel zorgen maken hoor....hier ook extra shotjes gehad vanwege mijn werk...

Ik geef mijn kinderen geen toekomst, ach Onno, snap nu eens dat jouw onzin hier niemand geloofd. Duik terug je werkkamer in en maak de goedgelovige het lekker allemaal wijs met een pilletje voor onder de tong ofzo.Want pilletjes uitschrijven doen jullie net zoveel als een reguliere arts....

mama2

"Want pilletjes uitschrijven doen jullie net zoveel als een reguliere arts...."

Nou, aanzienlijk vaker is mijn indruk. De keren dat ik een huisarts bezoek (niet zo heel vaak) sta ik gewoonlijk al snel zonder recept weer buiten, vaak met de verzekering dat het vanzelf overgaat (wat meestal klopt). Voor een beroepsgroep die ervan wordt beticht aan de leiband van Big Pharma te lopen vind ik huisartsen behoorlijk terughoudend met het voorschrijven

Ik krijg de indruk dat in het alternatieve circuit aanzienlijk vaker naar middeltjes wordt gegrepen. Daar zit gelukkig vaak geen werkzame stof in, dus de schade blijft beperkt tot de portemonnee, dat scheelt dan weer.

Groeten,

Temet

Leuk!

Weer een Onno-draadje. Ik lees met belangstelling mee en onthoud me voorlopig van commentaar.

Kaaskopje

Kaaskopje

16-03-2014 om 17:55

Ooohhhh....

"Kortom als je het niet erg vind om moeder te zijn van een kind zonder toekomst, luister dan vooral niet."

... Zo krijg jij je wachtkamer dus vol, met angst zaaien.

Weet je Onno, zélfs als je gezondheid mógelijk krasjes oploopt door het een of ander, is niet meteen je toekomst weg. Een goedgelovig mens alternatieve pillen laten slikken met de boodschap dat het dan wel goed komt, dan ben je fijn bezig. Maar een ding heb je wel bereikt. Zoals je Johnnies hebt, de Sjaak kunt zijn, voor Piet Snot zit te wachten op iemand, of Jan met de korte achternaam kunt heten, of een Karel in de keuken hebt staan die de afwas doet, heb jij gezorgd voor de Onno's. Zo leef je toch nog voort, al is het maar in de kleine wereld van OO.

Ely

Ely

17-03-2014 om 08:31

Het doet me een beetje denken

Aan iemand die in de auto weigert zijn gordel om te doen (en anderen voor gek verklaart dat ze het wel doen) omdat hij weet dat je bij een bepaalde botsing, met bepaalde impact ontzettend naar letsel kan krijgen van die gordel.....

Hombre

Hombre

17-03-2014 om 08:34

@Ely

Behalve dan dat deze 'iemand' er ook nog geld mee verdient...

Ely

Ely

17-03-2014 om 20:32

@hombre

Aan de niet-gordel....Mijn vergelijking is treffender dan ik dacht. Hij verdient zijn geld aan een niet-iets. O nee wacht, wel iets... Hoop. Onno verkoopt hoop.
Ach, ik moet dit soort draadjes ook niet lezen, ik word er alleen maar verdrietig van.

rapoensel

rapoensel

17-03-2014 om 22:26

..................

Kortom als je het niet erg vind om moeder te zijn van een kind zonder toekomst, luister dan vooral niet.

Ik begrijp niet waar je het gore lef vandaan haalt om dit te zeggen, echt on-ge-loof-e-lijk.....ik vind je een vreselijk eng mannetje met een enoooorme flat voor zijn kop!

Onno

Onno

21-03-2014 om 14:28

idee fixe

Iedereen mag vasthouden aan het idee fixe dat vaccinaties goed en veilig zijn. Ja zelfs dat ze ons hebben bevrijd van allerlei enge ziektes. Helemaal niet dus, dat is te danken aan hele andere factoren.
Maar ga mij nu niet een eng mannetje vinden omdat ik er toevallig veel meer vanaf weet en mijn kennis je niet uitkomt.
Daar wil ik nog wel even aan toevoegen dat de HPV vaccinatie volkomen overbodig is en veel ernstige bijwerkingen heeft en naar mijn mening geen bescherming zal bieden tegen het krijgen van BMKH.

Fiorucci

Fiorucci

21-03-2014 om 15:36

Onno

Misschien moet je je kennis eens delen, dan kan er tenminste een discussie ontstaan.

Meer dan wie?

Onno je zegt dat je er veel meer vanaf weet. Veel meer dan wie bedoel je?

nathalie

nathalie

22-03-2014 om 13:51

Ha Ha Iselo

Dat is duidelijk toch? Onno weet er meer van af dan iedereen die het niet hem eens is, want die weten er niets van. Zo simpel is dat en zo is een discussie met onderbouwing niet nodig.

Onno

Ach, deel je onmetelijke wijsheid met ons, arme sukkelaars, en vertel ons hoe het dan komt dat pokken, polio en difterie in dit land (grotendeels) nog slechts kwade herinneringen zijn. Niet door vaccinaties, klaarblijkelijk, dus hoe dan wel?

In gespannen afwachting,

Temet

Tango

Tango

23-03-2014 om 14:45

BMKH? Onno?

Baarmoederkankerhals?
Sorry hoor, maar ik word een beetje melig van dit soort draadjes. Ik las vooral verder omdat ik zo benieuwd was naar het antwoord van Onno of hij zelf ook ingeent is. Maar dat antwoord komt dus niet.
Hombre schrijft:
Ben jij eigenlijk ingeent als baby, Onno? Want dan begin ik me toch zorgen te maken. Zouden die vaccinaties dan toch tot (hersen)schade leiden? Toch jammer dat OO geen like-knop heeft want deze wilde ik echt liken.

Onno

Onno

31-03-2014 om 11:35

Discussie

Het heeft geen enkele zin om hier een discussie te beginnen over al dan niet vaccineren. Het is een onderwerp waar je heel veel over moet lezen wil je er iets van begrijpen. Daarnaast hebben de meeste forumleden een veel te beperkt referentiekader van het begrip "ziekte en gezondheid".
Gelukkig zijn er steeds meer ouders die zich wel verdiepen in deze materie en willen weten welke stoffen er zoal in hun baby wordt gespoten.
Tja, als dat teveel moeite is dan ga je toch lekker vaccineren.

Angela67

Angela67

31-03-2014 om 11:37

hoi onno

dit is een discussieforum, waarom kom je hier dan?
gr Angela

Hanne.

Hanne.

31-03-2014 om 11:53

discussie

Een discussie is een interactie tussen 2 partijen. Zolang je alleen informatie over de heg gooit en niet auwelijks op vragen en reacties van anderen reageert zit een discussie er inderdaad niet in.

Ik sta open voor kritische visies op inentingen maar dan moet ik meer te horen krijgen dan. Vaccinaties zijn slecht en ouders die wel laten vaccineren denken niet goed na.

Met stroop is het beter vliegen vangen dan met azijn.

Onno, je doet het weer

Waarom zet je ons weer weg als domme onnozelaars? Ben jij gepromoveerd arts of haal je je wijsheid uit een LOI-cursus Zwendelarij? Ik denk het laatste. Misschien kun je eens kijken of ze een cursus Discussietechnieken hebben.
Gelukkig ben ik een van de weinige (hahaha) forumleden met een "uitgebreid referentiekader van het begrip ziekte en gezondheid". Lekker Nederlands ook van jou, want het zijn twee begrippen.

Laten we met een gemakkelijke vraag beginnen die ik al in posting 20 heb gesteld: Onno je zegt dat je er veel meer vanaf weet. Veel meer dan wie bedoel je?

O de tweede vraag is ook makkelijk. Ben je eigenlijk zelf ingeënt? (Posting 23)

Ely

Ely

31-03-2014 om 23:21

Onnozelaars

Snik, ik kom niet meer bij, diegenen die Onno aan z'n laats lappen- de Onnozelaars

Kaaskopje

Kaaskopje

01-04-2014 om 11:58

Een flinke markt

Toch lijkt er een flinke markt te zijn voor de spullen die mensen als Onno verkopen en adviseren. Onno en de zijnen hebben er dus álle belang bij om die markt levendig te houden. Dus maak je mensen ongerust over de reguliere geneesmiddelen, beticht je ze van domheid als ze niet luisteren en praat je ze allerlei vage onbewezen dingen aan die hoognodig uit het lichaam moeten worden gehaald. Money money money.

Dit is niet een typische eigenschap van de zweefbusiness. Maar dat júist mensen die pretenderen het eerlijker te doen dan de reguliere (heerlijk woord...) medische wereld, is toch eigenlijk wel een beetje misselijkmakend, nietwaar? Het gaat tenslotte niet om een pak suiker, maar om gezondheid.

wel medicijnen in homeopathische middelen

Hebben we Onno al die tijd vals beschuldigd. Er zitten wel echte medicijnen in homeopatische middelen. Jammer dat dan dan niet mag

Homeopaat sjoemelt met echte medicijnen

De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) heeft het homeopathische bedrijf Terra-Medica op het matje geroepen nadat bleek dat hun 'natuurlijke' remedies echte geneesmiddelen bevatten.

Dat meldt Wired UK (bron = http://www.wired.co.uk/news/archive/2014-03/25/homeopathy-contains-medicine).

Het bedrijf moet zo'n 56 producten zoals (zet)pillen, zalfjes en siropen meteen uit de schappen halen omdat ze mogelijk penicilline of varianten daarvan bevatten. Dat is niet alleen kwalijk omdat Terra-Medica beweert dat haar producten volledig natuurlijk zijn, maar patiënten met een allergie voor penicilline zouden door deze middelen levensgevaarlijke reacties kunnen krijgen.

Homeopathische middelen zijn sterk verdunde stoffen waardoor het lichaam zich volgens homeopaten zelf kan genezen. Er werd echter nog nooit bewijs gevonden dat de middelen zouden werken en in 2010 oordeelde het Amerikaanse lagerhuis dat homeopathische middelen niet beter werken dan placebo's.
Populair

Homeopathische zelfzorggeneesmiddelen zijn populair in Nederland. Jaarlijks worden er 4,5 miljoen verpakkingen verkocht. In driekwart van de huishoudens is een homeopathisch geneesmiddel aanwezig.

In 2012 ontstond er ophef over de verpakkingen van deze middelen. Ze zouden misleidend en verwarrend zijn voor patiënten en consumenten in ons land. Vanaf dat moment mag er op verpakkingen niet meer staan voor welke klacht het product gebruikt kan worden.

Deze maatregel is genomen omdat er geen wetenschappelijk bewijs is van de werking van de homeopathische producten.

tja

En waarom zou zo'n homeopathisch bedrijf echte geneesmiddelen toevoegen? Blijkbaar geloven ze zelf dan toch ook niet zo in de werkzaamheid van de homeopathische bestanddelen...
Onno: mogen wij leken even een toelichting ontvangen van de expert?

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.