Gezondheid Gezondheid

Gezondheid

Fibroompje

Fibroompje

23-08-2013 om 08:27

Ervaringen met elektrocoagulatie

Ik heb heel erg veel kleine pukkeltjes in mijn hals, volgens mij zijn het mini-fibromen, ze zijn kleiner dan veel plaatjes op internet. Maar daar wil ik eindelijk eens een keer vanaf, ik draag ook geen kettingen meer omdat ik mijn half niet mooi vindt. Iemand ervaring met de behandeling (ik meen elektrocoagulatie) en wat de kosten zijn? Het zal wel puur cosmetisch zijn, dan zal ik het zelf moeten betalen. En moet ik daar idd voor naar een huidtherapeut?

Fibroompje

Fibroompje

23-08-2013 om 08:33

Milia

misschien zijn het ook milia's, dan heb ik mijn nick verkeerd gekozen In ieder geval het zijn er heel veel en het is ontsierend. Iemand zo'n behandeling gehad en viel het mee? (wie mooi wil zijn...)

ilsepilse

ilsepilse

23-08-2013 om 10:13

Steel wratjes?

mijn huisarts brandt ze gewoon weg ! en heb er nu geen last meer van!

ilsepilse

ilsepilse

23-08-2013 om 10:18

Gerstekorrels?

Ik heb er ook een paar gehad rond mijn oog (niet zoveel als op de fotos) maar dit kan je dan bij de schoonheidsspecialiste laten weghalen, als ze rijp genoeg zijn, ze prikt ze even door en haalt het korreltje er uit...

Niet Fibroompje maar allergietje

Niet Fibroompje maar allergietje

24-08-2013 om 10:33

Intussen

ben ik ervan overtuigd dat het een allergische reactie moet zijn, waarschijnlijk door het (andere) wasmiddel dat we kochten op vakantie. De (kleine)pukkeltjes breiden zich uit van mijn hals naar mijn romp. Eerst maar eens met ander wasmiddel wassen voordat ik naar de huidtherapeute/huisarts stap....

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.