Vraag en Aanbod Vraag en Aanbod

Vraag en Aanbod

Madelon

Madelon

04-01-2016 om 21:14

Acne modellen gezocht voor examen

Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en volg nu een vervolg opleiding waarbij ik iemand met acne zoek voor mijn examen.

Het is op het Roc van Amsterdam zuid en de behandeling is gratis.

De acne / puistjes mogen op het gezicht, borst of rug zitten.

Het examen is op donderdag 21 januari om half 12 en duurt ongeveer 1,5 uur.

In de behandeling ga ik de huid bekijken, de huid reinigen, de dode huidcellen verwijderen met een peeling en verwarmen met warme kompressen of een stoomapparaat. Daarna de mee-eters en puistjes verwijderen. Er moeten meerderen mee-eters en puistjes te zien zijn op de huid. Na het verwijderen van de onzuiverheden en puistjes breng ik een masker aan en daarna een crème. Na de behandeling krijg je nog een huid advies.

Reiskosten wil ik vergoeden!!

Heb jij of ken je iemand met acne ? stuur mijn dan een mailtje naar: [email protected]

Jamie

Jamie

04-01-2016 om 21:22

Blijft interessant

Ik heb geen idee hoe de huid van mijn zoon er over 19 dagen uit ziet en daarbij: verreweg de meeste mensen met acne zitten op een gewone donderdag om half 12 gewoon op school.

Blijft interessant die oproepjes voor acne elke keer weer

Madelon

Madelon

04-01-2016 om 21:24

Examen

Ja klopt half 12 is een rot tijd om iemand te vinden daarom is het zo lastig!

Jamie

Jamie

04-01-2016 om 21:28

nou

Niet alleen die half 12 is rot, je weet gewoon niet hoe de huid er uit ziet dan. Er zijn voorgangers geweest die precies het aantal puistjes opgaven in een bepaald stadium en dan met veel gedoe er bij van 'anders krijg ik mijn diploma niet'. Is daar geen andere oplossing voor? Als een verpleegkundige moet leren om een wond te verzorgen hoeft die toch ook niet altijd zichtbaar te zijn? Mag toch ook nep? Als je maar de goede handelingen verricht toch?

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.