Vraag en Aanbod Vraag en Aanbod

Vraag en Aanbod

Aangeboden: Bonuszoon- of dochter (met toestemming forumbeheer)

Al een tijdje ben ik als vrijwilliger betrokken bij non profit uitwisselingsorganisatie AFS en begeleid ik jongeren tussen de 15 en 18 jaar die een high school jaar in het buitenland gaan doen en natuurlijk ook de jongeren uit het buitenland die zo'n buitenlands schooljaar in Nederland komen doen.

Voor die laatste groep, die eind augustus naar Nederland komt voor hun schooljaar, zoeken we nog een paar gastgezinnen met een plek vrij in huis en hart. Het gaat om jongeren uit de VS, Italië, Thailand, Japan, Indonesië, Frankrijk en Hongarije - heel verschillende uitwisselingsscholieren maar wel allemaal met veel enthousiasme om aan hun uitwisselingsjaar te beginnen en heel erg benieuwd naar hun nieuwe "tijdelijke thuis" .

Mocht je nog een plekje hebben voor 1 van deze jongeren (voor 3 maanden, een semester of een schooljaar) en zou je meer willen weten dan is een mail naar [email protected] voldoende. (en op de site www.afs.nl is uiteraard de nodige informatie te vinden.

Wij zijn zelf inmiddels AFS ouders van 5 dochters uit Italie, Indonesie, de USA en Thailand en kunnen het van harte aanbevelen!

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.