Vakantie en uitjes Vakantie en uitjes

Vakantie en uitjes

Greencamp-achtig in z-engeland?

Wij kamperen momenteel in zuid- Engeland, en willen richting Lands end. Weet iemand of er een Greencamp- achtig iets actief is in Engeland? Niet om een tent te huren, wel om een overzicht van fijne campings. Er zijn meerdere sites met overzichten van campings maar die voldoen niet echt aan onze wensen. Of het zijn er zo veel dat het ook weer niets zegt (bomen en bos-verhaal).

Kopie van greencamp.nl: Elke camping is beoordeeld bij een eigen bezoek. Zo weten wij zeker dat de camping aan onze criteria en uw verwachtingen voldoet:
Klein en gezellig
Veel natuur
Gastvrij
Familiale en persoonlijke sfeer
10 tot maximaal 100 plaatsen
Ruime plekken (100-400m2)
Kindvriendelijk
Zwemgelegenheid

Of hebben jullie campingtips die voldaan aan deze criteria? Vooral een zwembad op de camping, waar ze zelfstandig heen kunnen, is met beginnende tieners fijn. De komende week hebben we een plek gevonden in Devon. Helaas zonder zwemgelegenheid. Daarna willen we Cornwall in, hopelijk daar met jullie hulp wel...?! Vast bedankt voor tips en meedenken!

Dit iets?

In Dorset (is geen Cornwall besef ik):

http://www.beachcampsitesuk.co.uk/beach-campsites-henrys.html

Wél in Cornwall:

http://www.beachcampsitesuk.co.uk/beach-campsites-treveague.html

Het soort campings dat jij zoekt zijn er gewoon minder in Engeland dan in bijv. Frankrijk. Maar de natuur maakt veel goed . Btw, deze tips zijn van Dorry.

Veel plezier nog!

Angela67

Angela67

23-07-2013 om 23:21

Geen zwembad, wel gave camping

http://www.southpenquite.co.uk/ bij Bodmin Moor, dus nog niet bij Lands End zelf maar on the way . . .

en misschien heb je iets hieraan:
http://www.guardian.co.uk/travel/2012/mar/14/top-10-campsites-camping-cornwall

of deze site:
http://www.coolcamping.co.uk/

of deze:
http://www.ukcampsite.co.uk/sites/

groet,
Angela

ps de Gevor Tin mine vonden wij een hele goede plek om meer te weten te komen over mijn-verleden!

Serra

Serra

23-07-2013 om 23:47 Topicstarter

Gaaf!

Jullie linkjes zijn veelbelovend. Ik ben erg benieuwd. Hoorde toevallig vandaag an medekampeerders over het boek cool camping. Dus ook een website. Mijn internet verbinding is errug langzaam dus de linkjes openen zit er nog net n. Ik kreeg ook nog de tip om te zoeken op campings ie open kampvuren toestaan. Tja en dat zwembad wordt doorzetten met zoeken.
Dank zover! Meer tips blijven welkom!

Tesah

Tesah

24-07-2013 om 08:35

Zwembad

en anders zorg je dat je hier in de buurt zit.

http://www.budeseapool.net/

Hier heb ik altijd al eens willen zwemmen.

Met campings kan ik je niet helpen. Wel is Cornwall in juli en augustus altijd ontzettend druk dus ik hoop dat je een plekje op een camping kunt vinden!

Hihi

Word ik geciteerd!!!

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Serra

Serra

24-07-2013 om 22:31 Topicstarter

Gelukt!

Via de link coolcamping heb ik een aantal campings gevonden die ons erg aanspreken. Een fijne tip dus! Een site met leuke campings en goede zoek mgelijkheden. De camping met zwembad had geen plaats volgende week en een andere zat al tot eind augustus volgeboekt. maar bij camping nummer 3 hadden we beet. Volgende week gaan we daar kijken. Nu in Devon. Manman wat is het hier mooi!!

De andere tips staan genoteerd. Die sea pool is erg bijzonder. En het mijnenverhaal ook om met de kinderen te ondernemen. Dank jullie wel!

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.