Vakantie en uitjes Vakantie en uitjes

Vakantie en uitjes

Feestlocaties Groningen

Hallo!

Een vriendinnetje van mij gaat binnenkort emigreren naar het buitenland en we willen voor haar een mooi afscheidsfeest geven. We zijn op zoek naar een bedrijf of locatie dat voor ons alles wil regelen wat betreft aankleding, muziek en catering. Het hoeft niet perse een hele grote locatie te zijn zolang er maar een man over 40 in passen. Iemand eerder iets gehuurd in Groningen met ideeën of tips ?

Studentenmoeder

Studentenmoeder

11-04-2018 om 12:35

Villa Volonté

De medische faculteitskroeg Villa Volonté is een leuke plek voor een besloten feest. Google maar even, ze hebben een website. Niet duur (geen zaalhuur). En mijn zoon staat er achter de bar

Dreamersofdreams

Dreamersofdreams

26-04-2018 om 12:06 Topicstarter

Bedankt!

Bedankt voor je reactie Studentenmoeder. Ik ben eerlijk gezegd wel op zoek naar een iets 'luxere' locatie omdat het wel een 'one-time only' ervaring moet zijn. Iets industrieels leek me zelf wel heel leuk, maar dat heb ik tot op heden nog niet gevonden!

Marie

Marie

26-04-2018 om 14:43

Goudkantoor

Paar jaar geleden in het Goudkantoor op een feest geweest. Vind ik hele mooie locatie.

http://www.goudkantoor.nl/

Lisa

Lisa

30-04-2018 om 15:34

De Pudding

Een paar jaar geleden hebben wij ook een afscheidsfeest voor een vriendin gehouden. Dit hebben we toen laten regelen door de pudding. Ze beschikken over een paar prachtige locaties. Zelf waren we op hun eigen locatie De Puddingfabriek maar de Suikerfabriek is ook een heel mooi industrieel pand. Daarnaast staan er nog veel meer locaties op hun website.

https://www.depudding.nl/

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.