Seksualiteit Seksualiteit

Seksualiteit

Yep

Yep

08-05-2018 om 15:53

Lust, geen liefde!

Helaas presteer ik niet meer goed in bed. Door al wat gevorderde leeftijd en ook milde prostaat issues. Bovendien ben ik klein geschapen. Wij hebben verder een fantastisch seksleven achter de rug en voorts nog een spetterende gelukkige relatie. Net daarom wil ik dat mijn vrouw niets tekort komt, omdat ik voel dat zij (pas 56 en knap en sensueel) eigenlijk hunkert naar meer passionele en bevredigende seks. (verwijderd door forumbeheer) Maar zodra we "geland" zijn wijst ze iedere suggestie daarover van de hand. Ik wil (a) dat ze de bevrediging krijgt waarnaar ze verlangt en (b) dat het niet uit de hand loopt. Suggesties als ga fijn "swingen" met z'n tweeën ziet zij niet zitten. Ik trouwens ook niet, hoewel ik hier er veel positieve getuigenissen over lees;. Dit terwijl ze wel duidelijk exhibitionistische neigingen heeft die haar sterk opwinden. Feitelijk gaat het over lust en geen liefde als zodanig. Nu heb ik uitvoerig op het internet rondgekeken en een interessant concept opgediept van een ander koppel met een gelijkaardig fenomeen. Kort gezegd: laat je vrouw uitvoerig paren (niet kussen, geen lange aanloop, etc.) met een potente kerel, maar houdt strikt anoniem. Geen gepraat, gebruik pseudoniemen, geen voorspel of na-sidderen met de persoon in kwestie. Betaal ervoor als het moet. Zie hoe dat gaat en het wordt herhaald (al dan niet in aangepaste vorm) of niet. Zijn er mensen hier die hiermee ervaring hebben en anders wat is jullie mening? Bedankt voor het meedenken.

vlinder72

vlinder72

08-05-2018 om 16:45

Nee

Je vrouw zegt dat ze niet wil swingen en het ook niet met een andere man wil doen. Lijkt mij duidelijk. Nee dus.

Ze wil jou.

Martijn

Martijn

09-05-2018 om 14:53

Mijn indruk is

Dat je voor je vrouw denkt en nog bijna zover gaat haar 'te verkopen' voor wat jij denkt dat zij wil (of eigenlijk zelf wil?).

Mijn mening is dat je haar mening en gevoel moet respecteren. Ze wil niet swingen. Misschien wil ze wel nog een minnaar of minnares voor haarzelf erbij, dus zonder jou. Vraag het eens.

Sexy Lexy

Sexy Lexy

09-05-2018 om 18:30

yep

Ga eens naar de huisarts, met je milde prospaat/leeftijdsproblemen en leg het probleem voor. Ik heb wel gehoord van pilletjes (geen viagra) wat het sexleven op iets latere leeftijd een flinke boost kan geven.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.