Seksualiteit Seksualiteit

Seksualiteit

Clitje

Clitje

12-02-2013 om 19:48

Hij weet me niet te vinden!

Hallo,
Zoals de titel aan aangeeft, hij weet me (clitoris) niet te vinden. Hij is 51 en ik geloof hem als hij mij zegt vriendin (vrouw) no 3 te zijn. En dan te bedenken dat mijn voorgangster een prostituee was voor ze hem leerde kennen. Die weten hoe ze een man moeten laten 'komen' maar kennelijk hebben ze er weinig mee om zelf profijt te hebben. Dat leren ze een man niet. Zijn eerste (huwelijk) dus ook niet...
Al in het begin van onze relatie, twijfelde ik niet aan het feit zijn derde te zijn, op deze leeftijd van 51 moet je toch wel weten waar Abraham de mosterd haalt? Niet dus en ik vind het een afknapper.
Ik heb er nu niet bepaald de behoefte aan deze man zijn 'navigatie' te zijn in bed, maar ik denk dat hij het zonder 'Tomtom' niet vindt. Ik leid hem wel en doe dan extra opgewonden maar het lijkt hem ten enen male te ontgaan waarom, een volgende keer 'graait' hij weer rond mijn genitaliëen zonder enige clue. Hij 'weet' van de klepel om het maar zo te zeggen, niet waar. Goed, een ex hoer lijdt hem, beroepsmatig misschien, niet tot academische hoogten, maar ik ben wel klaar met dit LBO niveau.
Hoe kan ik dit onderwerp het beste ter sprake brengen. "Ter plaatse aangehouden' .??? dat werkt niet.. Sorry, het zit me hoog en nu ik de drempel over ben, durf ik te zeggen dat ik wél probeer de man te plezieren. Ik zuig , ik lik... En niet alleen de piemel, alles.. ( ehh nee, dat doen H*m*'s, geloof ik hihi) Ballen, dus ehh... Je begrijpt me wel hoop ik. Al voor ik wist dat hij een stoep(#$&%) kende. Ik weet dit niet academisch, maar mannen vinden dit fijn heb ik gemerkt. Mijn partner heeft te weinig ge-experimenteert en nu moet ik hem 'het' leren? Help mij het met hem te bespreken. Ik heb hem lief...

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Eenmalig college

Ik zou er toch een eenmalig college aan wijden. Gewoon broek uit en laten zien waar het allemaal zit. Ik had zelf ooit een minnaar die dacht dat het me reuze opwond als hij hard aan mijn schaamlippen trok. Niet dus. Eén keer zakelijk onder de tl-balk en het kwartje viel. Mijn zus had een vriend die niet wist dat vrouwen drie gaatjes hadden, hij dacht dat urine ook uit de vagina kwam (zijn zaad en urine kwamen tenslotte ook uit dezelfde opening). Een hoop mannen zijn slecht voorgelicht en doen maar wat. Als je 'm echt leuk vindt, moet je even investeren

Tigerfeet

Tigerfeet

17-02-2013 om 19:06

Op youtube instructiefilm voor yonimassage opzoeken en die aan hem sturen en vertellen dat je toch wel clitorale stimulatie nodig hebt om klaar te komen.
en dat dat filmpje hem een idee geeft van hoe of wat

tigerfeet

Ehm.......

Goed, een ex hoer lijdt hem, beroepsmatig misschien, niet tot academische hoogten, maar ik ben wel klaar met dit LBO niveau.

Sommige mannen zijn nu eenmaal niet zo handig en zullen in eerste instantie zich schamen als je hun uitleg over ons vrouwen lichaam moet geven. Maar als ze het eenmaal snappen zullen zij de voordelen hiervan immers intens genietend ervaren.

Ik vindt het wat lomp gezegd, LBO niveau.... ik weet zeker dat er menig LBO'er beter sekst dan menig studentje die zijn ervaringen via de computer en pornofilms moet opdoen. Het gaat er om dat je hoe oud je ook bent nog veel van elkaar kunt leren. Daarbij wat de 1 lekker vindt hoeft de ander nog niet lekker te vinden. Dus als hij weinig ervaring heeft met vrouwen( jij bent immers vrouw nr 3) en niemand heeft hem ooit verteld dat er ook andere plekken zijn wat vrouwen lekker vinden, blijft hij zijn hele leven hetzelfde doen.

Clitje

Clitje

23-02-2013 om 10:49

Tja

Oké, LBO niveau was misschien niet handig en ook lomp inderdaad. Het was bedoeld om aan te geven hoe het is gesteld met zijn seksuele ontwikkeling. Ik had moeten zeggen dat hij in de brugklas is blijven steken.

Filomela Houtekiet

Filomela Houtekiet

23-02-2013 om 21:16

Ook tja

Ik betwijfel of het nut heeft om zo streng zijn prestaties te beoordelen. Dat het een teleurstelling is dat je geen overheerlijke vanzelfsprekende seks met hem hebt, kan ik me voorstellen, dat je verwacht dat hij alles weet of alles zelf kan bedenken, vind ik minder handig.
Natuurtalenten in bed zijn er niet veel, ben ik bang. Misschien kiun er je voordeel mee doen dat je hem nog iets kan leren.

Clitje

Clitje

26-02-2013 om 19:14

Collegetour

Heeft gewerkt! Ik ben benieuwd of dit een beetje is opgeslagen. Ik heb 'm gewoon gezegd dat hij er steeds naast zit. O, heel vriendelijk hoor, echt waar. Hij moest een beetje lachen zelfs toen ik het vergeleek met een choke uit een ouderwetse auto. Hij is chauffeur op de vrachtauto.

jannie

jannie

01-03-2013 om 16:17

Even van me afschrijven, herkenning, maar dan nog een forse graa

Onlangs had ik een date met een man met wie ik erg leuk contact had via internet, we chatten regelmatig. Hij was het weekend bij familie, ging op zondag weer naar huis, en kwam halverwege bij mij langs, en zou blijven eten en slapen, en op maandag doorrijden naar zijn werk.
Hij beloofde fantastische sex, veel gezelligheid etc.
Niets was minder waar.......hij wist bij mij de juiste plekjes niet te vinden, friemelde wat, likte hier en daar, maar ach......het leek nergens op.
Ik was ondertussen wat met hem bezig, probeerde een en ander, maar aiai, alles was pijnlijk, ik mocht nergens aankomen, de enige manier waarop hij kon klaarkomen, volgens zijn zeggen, was door te masturberen.
En nee, ik mocht niet helpen.......en ja......het kon ff duren.
Hahahahha, hij heeft 2 hele uren naast me liggen sjorren, ik mocht niets, dat leidde hem af.....hij deed ook niets met mij.......nee, hij was druk.......erg druk!
Op een gegeven moment beloofde hij me een fantastisch orgasme van hemzelf.......ik denk dat ik het gemist heb.....vond zelfs geen sporen toen het licht werd.
Ik durf te beweren dat ik toch wel wat sexpartners heb gehad, maar dit is echt het allerallerallerergste wat me is overkomen. Toen we besloten om maar te gaan slapen begon het volgende hoofdstuk: elk half uur verkondigde hij dat hij toch niet kon slapen, maar in elk geval wel uitrustte.....ik kreeg flashbacks naar de tijd dat mijn kinderen geen middagslaapje meer deden maar wel even wilden rusten hahahhahah
Ik deed dus ook geen oog dicht die nacht, en ondertussen lag hij op zijn rug met zijn hoofd te draaien......wat een fiasco!
En het ergste was nog dat hij halverwege de nacht zei: Jannie, dit was echt geweldige sex met jou! Ik vond het zo geil!!! Ik denk dat jij zelden zulke fijne sex hebt gehad!

Ik dacht dat ik erin bleef, wist even niet wat te zeggen, en heb getracht diplomatiek te blijven door te zeggen dat ik niet graag vergelijk, met elke man is sex anders.

Clitje

Clitje

02-03-2013 om 12:10

Omg

O my God... Jannie dat is werkelijk afschuwelijk! Gelukkig heb je heel veel humor en relativeringsvermogen, getuige je beschrijving van al dat rampzaligs. Nee dan heb ik het toch beter getroffen hahaha. Het zal je gebeuren dat je date alleen maar kan voorhuidjoggen om aan zijn trekken te komen (Oeps dit staat er wel grappig) En dan nog durven beweren dat jij het ongetwijfeld fantastisch hebt gehad. Heb je nog contact met deze man?

Snuggle's

Snuggle's

02-03-2013 om 12:36

Lol jannie

Ik kan me voorstellen dat dit de ergste date ooit was, maar schrale troost, je hebt mij er wel mee aan het lachen gekregen hahaha!!
Vooral dat beloofde fantastische orgasme van hemzelf! En dan nog zeggen dat je vast geweldige sex hebt gehad. Dat ze bestaan die mannen...

jannie

jannie

02-03-2013 om 12:45

Hahha

nee, ik heb echt geen contact meer met hem.....althans....hij tracht nog wel contact te houden, maar ik ga er niet op in, gek he

Dit nacht baalde ik natuurlijk als een stekker, maar zodra hij de deur uit was heb ik echt keihard staan lachen, man man......ze bestaan dus echt Snuggle's

Hombre

Hombre

02-03-2013 om 21:20

Bord

Soms ben ik wel eens jaloers op mensen met een beetje een bord voor hun kop, maar dit gaat wel heel ver. Deze leeft in z'n eigen universum...!

2 uur?

Niet zo gek dat het zo lang heeft geduurd. Heeft zeker eelt op zijn apparaat gekweekt.....

K. Dootje

K. Dootje

06-03-2013 om 23:29

Praten

Als de rest prima is aan deze man dan zou ik desnoods met internetprentjes over clitorissen les geven over de vrouwelijke anatomie, zeggen dat je zelf ook graag geniet en je merkt dat hij jouw lichaam nog beter kan leren kennen zo (met een tja, elke vrouw is anders om de pil wat te verzachten.) Drie vrouwen op een leven is niet zoveel en waarom weet ik niet maar het lijkt me dat vrouwen het zelf ook niet vaak uitleggen en het maar zonder orgasme blijven doen. Want ik ga er vanuit dat als ze het niet weten nu, ze het niet wisten ervoor. Een man die de weg weet, weet je klaar te krijgen normaal gezien.

Zo erg als het verhaal van jannie had ik het nog niet voor (ocharme jannie, goed dat je er mee kon lachen) maar een man van 40 die niet weet dat er een clitoris zit, laat staan er wat mee te doen heb ik al in bed gehad. En dan commando's geven: doe nu eens daar, en zo ja, daar... maar zelf niet weten hoe en wat bij de vrouw. Ik heb het niet gezegd maar als zo'n man vertelt dat zijn vrouw niet zo vriendelijk de deur is uitgegaan dan denk ik stilletjes dat de manier van doen in de slaapkamer daar vast en zeker voor wat tussen zat. De man die geen oog heeft voor zijn bedpartner is allesbehalve prettig vind ik. Laat staan als die na 10 jaar huwelijk zijn techniek halsstarrig volhoudt.

Dus praten praten praten, als hij jou ook zo leuk vindt doet hij vast moeite om bij te leren!!

Succes

AR

AR

08-03-2013 om 14:04

Opvoeding van jongens

Vrijen doe je toch samen? Je moet samen op ontdekkingsreis gaan.
Ik geef toe dat ik weinig sekspartners heb gehad, 1 om precies te zijn en dat is mijn huidige man. We hebben elkaars lijf heel voorzichtig helemaal ontdekt door het spelletje "ouder-warmer". Elkaar kusjes en likjes te geven en je partner naar de lekkere plekjes op je lijf te sturen door aan te geven of hij warm of koud is. Behalve je clit zijn er toch nog veel meer lekkere plekjes te ontdekken.

Het is ook een stukje opvoeding van de jongens te maken. Ik vond het ook lastig, maar we hebben geprobeerd hem veel duidelijk te maken over de vrouwelijke seksualiteit. Dat als hij met een meisje gaat vrijen dat hij ook gaat vragen wat zij wil, of waar zij aangeraakt wil worden. Hij is nu bijna 17 en heeft sinds kort ontzettende verkering en volgens mij hebben ze het wel leuk samen.

Toosje

Toosje

17-03-2013 om 10:41

Jannie

Dankjewel voor jouw input. Ik heb er vreselijk om moeten lachen! Al kan ik me voorstellen dat jij het op dat moment alleen maar frustrerend vond. Ik heb ook wel egocentrische exemplaren meegemaakt, maar dit slaat werkelijk alles!

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.