Seksualiteit Seksualiteit

Seksualiteit

Jo Hanna

Jo Hanna

23-12-2012 om 18:08

Club van sekssukkels

Las vandaag een leuk artikel van Goedele Liekens op de website van Trouw: http://tinyurl.com/cfm8ecg
Ik ben al een tijdje niet-actief ivm geen relatie en maak me soms zorgen over of ik het nog wel kan, maar als ik zo'n artikel lees, krijg ik er weer zin in . Nu nog een man die er hetzelfde over denkt/voelt.
Groet, Jo Hanna

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Maak mij maar lid

Gelukkig eindelijk eens een gezond verstand verhaal over sex. Ik was al een fan van Goedele, maar na dit artikel zeker.

Tigress

Tigress

30-12-2012 om 13:44

Artikel gelezen

En ja, zo herkenbaar! Hoewel Tiger en Tigress moeiteloos versmelten floept ie er ook weleens moeiteloos weer uit! Daar doen we dan maar niet moeilijk over. Wij sukkelen vrolijk verder.

Dineke69

Dineke69

02-01-2013 om 21:36

Waar?

Heeft iemand een linkje voor me, ik kan wel veel reacties vinden maar niet het stuk zelf, helaas

Jo Hanna

Jo Hanna

02-01-2013 om 22:07

Ik zie wel het artikel

Merkwaardig. Als ik de url in de balk van de browser kopieer, zie ik wel gewoon het artikel. Hoe dan ook hier nog een keer de originele link: http://www.trouw.nl/tr/nl/4512/Cultuur/article/detail/3367805/2012/12/23/Seks-is-juist-leuk-als-het-niet-perfect-is.dhtml?utm_source=scherm1&utm_medium=button&utm_campaign=Cookiecheck
Groet, Jo Hanna

Doos

Doos

06-01-2013 om 09:15

Doos, doosje

Tsja, hoe begin ik deze.. Mijn vriend vroeg mij een foto te maken van mijn doos, en stuurde mij een voorbeeld toe van hoe het moest worden, die foto. Aan me nooit niet, stuurde ik terug. Maar heb wel gekeken in de spiegel naar de verschillen tussen die doos op de foto en die in de spiegel. Die waren best groot, zag ik.. Ik weet dat de foto's op intenet niet geheel natuurgetrouw zullen zijn maar wat mij opviel was dat mijn doos veel wijder open staat. Komt dat echt alleen omdat ik een kind heb gebaard? En is het daarom dat bij het vrijen hij er steeds uitfloept? Er wordt hier al verwezen naar de sekssukkelsclub. Kunnen wij ons ook aanmelden..?

Vic

Vic

07-01-2013 om 11:40

Lijkt me niet

Wat een raar verzoek Ik denk niet dat jij te wijd bent. De kans is groter dat hij te klein is.

hu

hu

07-01-2013 om 22:16

Heb je

Hem al gedumpt inmiddels? Wat een idioot zeg

Geertruida

Geertruida

08-01-2013 om 13:39

Niet de bedoeling

Ik neem toch aan dat het niet de bedoeling van je vriend was dat je hier zo onzeker van zou worden?? Dat hij het gewoon 'leuk' bedoelde, om een foto van jouw 'doos' te vragen? Als opwindend spelletje tussen twee volwassenen? Dan kun je hem dit niet kwalijk nemen.. dan is het alleen je eigen onzekerheid die je in de weg zit. En die is volstrekt overbodig. Geen 'doos' is hetzelfde en niets is 'goed' of 'fout'! Natuurlijk ziet de jouwe er wat anders uit dan het gefotoshopte porno-plaatje, wanneer je kinderen hebt gehad. Maar daar is helemaal niets mis mee en ik neem aan dat je vriend er ook geheel weg was is, anders zou hij er ook geen close-up foto van willen, niet..
Zou zeggen; google eens op 'poezenboek'.... en zoek de verschillen..

Tigress

Tigress

11-01-2013 om 11:34

Oei

Wat vreemd dat verzoek! Mag ik een foto van je doos? Straks staat die foto op internet. Brrr.

Ik heb 3 kinderen en die van mij ziet er uit als een platgetrapte slak. Lijkt me nou niet bepaald erotiserend hoor. Maar ja misschien werkt zo'n opengebarste slak wel zo op mannen?

hombre

hombre

12-01-2013 om 20:17

Slak?

"Straks staat die foto op internet. Brrr. "

Who cares, zolang je kop/adres/naam er niet bijstaan.

"Ik heb 3 kinderen en die van mij ziet er uit als een platgetrapte slak. Lijkt me nou niet bepaald erotiserend hoor. Maar ja misschien werkt zo'n opengebarste slak wel zo op mannen?"

Iemand die zo over haar eigen lichaam schrijft in ieder geval niet, maar ik spreek hier natuurlijk voor mezelf.

Egel

Egel

13-01-2013 om 09:19

Grappig!

Natuurlijk lijkt het soms op een platgetrapte slak! Ik moest zo lachen, prachtig omschreven. Ik had er nooit aan gedacht. Wel aan een platte egel, maar dat kan ik eigenlijk niet schrijven ivm mijn gekozen nick

Hortence

Hortence

14-01-2013 om 10:13

Who cares

Daar verbaas ik me toch altijd zo over. Dat mensen hun geslachtsdeel met iets onsmakelijks gaan zitten vergelijken. Lekker goed voor je zelfbeeld, zeg! Kom op, ik heb een paar kinderen gekregen, maar alles functioneert nog prima. Ik heb er veel plezier van tijdens het seksleven. Wat kan het me schelen hoe het eruit ziet?

Kees Jansen

Kees Jansen

14-01-2013 om 12:54

Puberaal stoer doen?

Dat je niet kan begrijpen dat een man een foto van de kut van zijn partner wel erotisch vindt, zegt al iets over jezelf. Maar dat je er zo over praat klinkt meer als een puberale versie van belletje trekken, kijk mij eens stoer doen. Ben je zo onzeker over jezelf dat je jezelf moet overschreeuwen? Noem het zelf maar een platgetrapte slak, dan ben je immuun voor eventuele uitspraken van anderen.

krin

krin

14-01-2013 om 14:10

Ho nou even

Ik hoef mijn geslachtsdeel geen liefdesgrot of iets anders lieflijks te noemen of te vinden om mijn gezonde zelfbeeld te bewijzen. En als iemand het hare een slak noemt, wijst dat niet per definitie op een verstoorde seksuele ontwikkeling, hoor. Zo lijken lullen over het algemeen op mislukte worsten (of v.v.), maar ook met mislukte worsten kun je leuke dingen doen. En als je niet meteen staat te springen van opwinding om je vulva op commando te fotograferen, ben je ook niet meteen een frigide miep die bang is voor of vies is van haar eigen lijf. Je kunt je ook afvragen wat die man voor raar idee van seks heeft dat hij de vrouw om die vulva heen er niet bij hoeft. (Jaha, dat is óók onzin. QED).
Praat Tigress nou geen verwrongen zelfbeeld aan puur vanwege haar woordkeus. Humor en seks kunnen prima samengaan. In de club van sekssukkels in elk geval wel, gelukkig.

Tigress

Tigress

14-01-2013 om 16:51

Krin!

Dank je wel hoor. Dit was inderdaad humor en geen verwrongen zelfbeeld. Ik zie het als iets waarvan ik niet snap dat het erotiserend werkt op de man. Punt. Ik ben een vrouw, en ook hier: Punt. Misschien kan een man me uitleggen waarom een vagina (doeterniettoe hoe t er uit ziet) nou zo erotiserend werkt. Simpele vraag. Punt.

Tigress

Tigress

14-01-2013 om 17:00

Kees janssen

Ik ben een puber van (net geworden) 51 en nee, ik ben niet stoer. Maar jij wel. Jij schreeuwt hier en niemand anders. Ga ergens anders ongenuanceerd lopen doen? Dat ik me zo omschrijf heeft niets te maken met met mijn zelfbeeld, ik ben niet die platrgetrapte slak, dat is maar een deel van me en niet eens het belangrijkste. Als jij een vrouw ziet als niet meer dan een vagina, heb jij een probleem.

Tigress

Tigress

14-01-2013 om 18:01

Hee

Sommigen hebben begrepen dat er verschil is met hoe je naar jezelf kijkt. Nogmaals ik ben niet mijn geslachtsdeel! En er zijn er die geen humor hebben.

Hortence

Hortence

15-01-2013 om 15:05

Tigress

Sorry dat ik de humor niet zag. Misschien heb ik gewoon te vaak van die afbrekende 'humor' gezien mbt het eigen lichaam, vooral vrouwen zijn daar sterk in. Jouw vergelijking met de slak staat niet op zichzelf. Daphne Deckers had het geloof ik over een 'ontplofte egel'. Verder heb ik wel eens dames horen praten over 'mijn twee parende slakken', over 'onsmakelijk glibberhol', over 'de flubbers', 'de saloondeuren', 'de flappers' etc. Het staat me nogal tegen. Als mijn vriend mijn vulva opwindend vindt is het toch verder ok. Je mag het dan als humor bedoeld hebben, maar ik vindt toch dat je om niets een deel van je lichaam afkraakt. Ik kan me trouwens ook niet herinneren dat iemand heeft gesuggereerd dat jij een platgetrapte slak of je geslachtsdeel bent.
Kan het mijn vriend iets schelen wat hij zelf van zijn penis vindt? Zolang ik het een opwindend ding vindt en het leuk vindt om ermee te spelen, is het toch goed. Laat hem alsjeblieft niet praten van 'mislukte knakworst' ofzo, want dan haak ik wel af hoor. Ik denk dat Hombre dat ook bedoelt.

Hombre

Hombre

15-01-2013 om 19:46

Hortence

Dat bedoel ik precies.

Tigress

Tigress

16-01-2013 om 11:03

Nou maar weer ontopic

"Ik kan me trouwens ook niet herinneren dat iemand heeft gesuggereerd dat jij een platgetrapte slak of je geslachtsdeel bent."
Nee, ik heb mezelf niet vergeleken met een platgetrapte slak, alleen mijn geslachtdeel. Lol!, Maar bedankt voor alle reakties hoor.
Verder discussiëren over onplofte egels of platgetrapte slakken leidt tot vervuiling van dit draadje en dat is niet wat de starster van deze draad voor ogen had. Dus kunnen we weer ontopic?

Tigress

Tigress

12-02-2013 om 19:58

Na enige tijd....

Niet dus.....

Hortence

Hortence

14-02-2013 om 13:03

Ik was on topic

Ik gaf aan waarom het een afknapper is als je jezelf zo naar beneden haalt. Ook al bedoel je het zelf als humor. Zelf knap ik af als mijn vriend zijn penis afkraakt ook al bedoelt hij het als grapje. Ik hoef geen mislukte knakworst of zoiets in mijn lijf. Waarom zou hij het dan wel sexy vinden om iets in een platgetrapte slak of ontplofte egel ofzo te duwen. Er zijn wel leukere grapjes waar je meer zin van krijgt. Een beetje relativeren in bed is nooit weg maar het moet nog wel een beetje opwindend blijven.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.