Onderzoeks-oproepen en enquêtes Onderzoeks-oproepen en enquêtes

Onderzoeks-oproepen en enquêtes

Kim Dijkhuizen

Kim Dijkhuizen

03-07-2015 om 11:42

Kurzweil 3000 en dyslexie

Hallo ouders,

Voor mijn onderzoek over het programma Kurzweil 3000 (dat ondersteuning biedt aan dyslectische leerlingen) heb ik een vragenlijst ontworpen die mij kan helpen met het schrijven van een handreiking voor leerkrachten die het programma willen inzetten. Als u het programma kent en ermee gewerkt hebt, zou u deze vragen voor mij dan willen beantwoorden? Hieronder vindt u de link. Alvast heel erg bedankt!

Vriendelijke groeten,
(juf) Kim Dijkhuizen

http://www.survio.com/survey/d/A0Y2E8V9A5G4N4J8S

Marianne

Marianne

03-07-2015 om 13:00

Ik wil het best invullen

Ik wil het best invullen maar het is specifiek voor leerkrachten. Ik heb met Kurzweil gewerkt, weet niet welke versie maar mijn kind wil het niet gebruiken. Te veel leeswerk om bij de juiste knoppen te komen. Momenteel gebruik ik het niet en kan dus ook niet verder in je enquête. Ik denk dat ik best handige tips voor je heb.

Barvaux

Barvaux

03-07-2015 om 13:04

Onzinnig

Die handreiking is er allang, tenminste gewoon op onze school en de school hier net over de grens van een andere provincie. Wat een verspilling van tijd en moeite en geld.

Barvaux

Barvaux

03-07-2015 om 13:12

oja

Ik heb de enquete ingevuld, die is inderdaad niet voor ouders maar je wel een tip gegeven over waar je moet zijn voor een handreiking voor leerkrachten. Deze organisatie kun je gewoon inhuren daarvoor.

Marianne

Marianne

03-07-2015 om 15:26

Volgens mij

Volgens mij is dat een complete cursus en de meeste leerkrachten mogen doe niet doen, dat is voorbehouden aan de Ib-er of de dyslexiespecialist.
Om een héle korte handleiding te hebben zou wel fijn zijn.

Barvaux

Barvaux

03-07-2015 om 17:36

nee

Hier gaat het om een cursus voor leerkrachten om er mee te werken, voor leerlingen én voor hun ouders. Er zijn ook nog leerkrachten die een speciale cursus krijgen en dus boven die gewone leerkrachten staan in kennis.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.