Nieuw: Ontdek nu alle events en workshops bij jou in de buurt op het Ouders Eventplatform
Onderzoeks-oproepen en enquêtes Onderzoeks-oproepen en enquêtes

Onderzoeks-oproepen en enquêtes

enquete slaapgewoontes kinderen

Hoi iedereen!

Ik weet dat dit niet heel gebruikelijk is, maar ik zou willen vragen of jullie een enquête over slaapgewoontes bij kinderen zouden willen invullen. Wij zijn vier studenten van de Technische Universiteit in Eindhoven en willen een product ontwerpen voor kinderen in bed, zodat ze zich veiliger voelen als ze 's nachts wakker worden. Maar wij zijn natuurlijk zelf geen ouders en daarom proberen we het op deze manier. Invullen duurt niet langer dan drie minuutjes! alvast bedankt!

http://goo.gl/forms/bHlLcjxpHT

groetjes
Bas, Fenna, Pim en Simone

Hanne.

Hanne.

15-03-2016 om 14:27

heel gebruikelijk

Het is zelfs heel gebruikelijk om enquêtes hier te plaatsen. Zo gebruikelijk dat er zelfs een speciale rubriek voor is!!

http://ouders.nl/forum/oproepen-voor-onderzoek-enz

Misschien kan je je vraag daar neerleggen.

Zou ik wel eerst de enquête nog eens goed tegen het licht houden.
Een aantal vragen doen wat raar aan voor een ouder kind of zijn slecht te beantwoorden als je kind niet in de standaard hokjes valt (mijn kinderen slapen bv nooit met een nachtlampje of de deur open. Wel met het volle licht aan en de radio aan...)

Tango

Tango

17-03-2016 om 17:18

Misschien ook nog handig

Als je meteen de leeftijd van de kinderen erbij had gezet. Ik kwam er nu pas na het openen van de enquete achter dat mijn kinderen al te oud zijn. Heb hem dus niet ingevuld.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.