Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Stenna

Stenna

29-06-2014 om 23:01

wk in lingerie

Wat is dat voor ontzettend vernederends en vrouwonterends? Kunnen we dat niet van de t.v. krijgen met een actie? Of ben ik nou zo'n ouwe feminist?
Lekker voorbeeld voor de opvoeding ook hoor, naast die overheidscampagne over praten met je puber over porno, dat dit gewoon alsof het de gewoonste / leukste zaak van de wereld tussendoor uitgezonden wordt.
Ergste van alles: jonge vrouwen die zich hier voor lenen!

Katniss

Katniss

29-06-2014 om 23:06

Volgens mij heb ik dat gemist. Waar staat dat?

MK

MK

29-06-2014 om 23:07

Haha

Die zender kan mijn afstandsbediening gelukkig niet vinden!

Stenna

Stenna

29-06-2014 om 23:12

Veronica!

En het zit als trailer in de reclameblokken van CSI, op dit moment.

Kaaskopje

Kaaskopje

29-06-2014 om 23:34

Geen idee

wat je bedoelt...

Stenna

Stenna

29-06-2014 om 23:39

ah?

Toevallig hadden wij vanavond een tijdje veronica aanstaan, omdat man graag naar CSI-LA kijkt. En dan komt het voortdurend voorbij. Veronica zendt het in de pauzes van de wk wedstrijden ook uit.
Hier is er meer over: http://www.veronicatv.nl/programmas/wk-in-lingerie/

Maar misschien is het dan toch niet zo erg, als bijna niemand het ziet of kent. Ik vond het echter vreselijk, toen ik het wel zag vanavond.

Katniss

Katniss

30-06-2014 om 00:10

Och

Dat is typisch Veronica. Ik vind het niet zo erg.

Hadewich

Hadewich

30-06-2014 om 08:43

brrr

Ik vind het ook vreselijk, ik snap ook niet dat die meiden/vrouwen zich daarvoor lenen. Goedkoop en sexistisch.

Lucerna

Lucerna

30-06-2014 om 13:14

't Is niet nieuw

Bij voorgaande kampioenschappen had Veronica dit ook al. Eigenlijk niets nieuws voor Veronica inderdaad. Ik kan me er niet heel druk om maken, want of ze nu landenbikini's aan hebben of in een gewone bikini voorbijdwarrelen, het blijft Veronica, die doen dit zo. Blijkbaar zijn er nog steeds dames die dat blijven doen voor betaling.

Kaaskopje

Kaaskopje

30-06-2014 om 13:30

Ja typisch Veronica

Veronica is altijd al een zender geweest met schaars geklede dames in promotiefilmpjes e.d..

Wat ik, als 53-jarige die kind was tijdens de Dolle Mina periode, nu juist zo frappant vind is dat moderne vrouwen zich storen aan deze manier van promotie maken. Júist de vrije keuze van de dames in kwestie is een groot goed. Ze hoeven het niet te doen. Mijn dochtrs zou je bijvoorbeeld met geen stok in zo'n filmpje krijgen. Prima keuze wat mij betreft. Maar het zou hun goed recht zijn als ze het wel bewust zouden doen.

Dalarna

Dalarna

01-07-2014 om 09:47

hmm

Wat is het verschil met poseren in badkleding voor de wehkamp vraag ik me dan af?

Het is inderdaad oud, doen ze al jaren, weet alleen niet op het herhalingen zijn. Ik moet zeggen dat mijn puber van 15 zich een paar keer kostelijk vermaakt heeft en dat vond ik dan ook wel weer gezond

Dalarne

Ik heb ook wel eens zo'n aankondigingsfilmpje van het lingerie-wk gezien en ik vind het wel degelijk verschillen van poseren in badkleding voor de wehkamp. Het zit 'm namelijk niet in de hoeveelheid textiel, maar in de lichaamshouding en gezichtsuitdrukking.

Wat is er trouwens gezond aan het feit dat je 15-jarige zich kostelijk vermaakt met dat programma?

skik

hm, uitstraling

Al jaren krijg ik geen Otto-catalogus meer, maar ik herinner me dat de poses daar ook nogal suggestief konden zijn. Het verkoopt kennelijk.

Dalarna

Dalarna

01-07-2014 om 17:25

skik

Ik vind het heel normaal dat een puber dit wel leuk vindt om naar te kijken en ja hij weet echt wel dat die vrouwen heel vrouwonvriendelijk bezig zijn en zo en hij zou nóóit zo'n vrouw willen maar van mij hoeft hij niet zo rechtlijnig te zijn dat hij het uitzet omdat vernederend en vrouwonterend zou zijn. Ik ga hem ook niet verbieden de playboy te kopen van zijn eigen zakgeld (hij koopt alleen natuurwetenschappelijke tijdschriften ...)

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.