Nieuw: Ontdek nu alle events en workshops bij jou in de buurt op het Ouders Eventplatform
Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Gever

Gever

26-12-2015 om 15:23

Soldaat van Oranje voor slechthorenden

We willen iemand met een gehoorapparaat kaartjes voor Soldaat van Oranje kado doen maar dat ook als verrassing houden. We weten niet zoveel van het hoorprobleem maar wat we wel weten is dat men veel aan een ringleiding had in een ander theater. Normaal kan die persoon alles redelijk verstaan maar er wordt ook aan liplezen gedaan en we merken dat niet alles juist overkomt. Weet iemand of Soldaat van Oranje bekend staat als slecht of juist goed voor slechthorenden? Op de site staat het volgende:

De TheaterHangaar beschikt over halslussen en koptelefoons voor slechthorenden. Door de NVVS is onze apparatuur goedgekeurd volgens de IEC 60118-4 richtlijnen.
De gehoorversterkende apparatuur is verkrijgbaar bij de merchandise kassa. Hiervoor is een borg van €20,00 vereist. Deze zal worden geretourneerd na het retourneren van de koptelefoon en/of halslus.

We weten niet wat een halslus is en of dat iets is waar die persoon wat aan heeft? Wie kan ons helpen of eventueel informatie vragen via via aan iemand die er wat van weet?

Marie

Marie

26-12-2015 om 17:50

Gever

Een halslus is inderdaad ringleiding en geschikt voor gehoorapparaten die daarvoor geschikt zijn. En zo te lezen dus geschikt voor degene die de kaartjes krijgt. Een koptelefoon is een goed alternatief. Zou mijn dochter veel aan hebben, die heeft niks aan ringleiding met haar hoortoestellen.

Ringleiding

Kan niet altijd, dan is een koptelefoon een goed alternatief, dan hoor je de stemmen recht in je oor, zonder omgevingsfeluiden, ideaal!

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.