Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Katniss

Katniss

19-03-2014 om 20:10

Hotel in Enschede (nabij MST)

Mijn moeder wordt binnenkort geopereerd in Medisch Spectrum Twente. Omdat mijn vader in de buurt wil blijven zoek ik een hotel op loopafstand van het ziekenhuis (max ca 3 km, liever dichtbij). Ga ik dat vinden?

Ziekenhuis vragen?

Zou je dat niet aan het ziekenhuis kunnen vragen? Misschien hebben ze wel contact met een hotel of B&B in de buurt voor echtgenoten van patienten.
Anders op Booking.com kijken, bij het eerste hotel dat je ziet de kaart aanklikken en dan zie je alle beschikbare hotels en dan klik je het hotel aan vlak bij het ziekenhuis.

Jessica O

Jessica O

19-03-2014 om 20:31

kijk eens

Op de site van de vvv http://www.uitinenschede.nl/overnachting/
Echt dichtbij zie ik zo niets, maar misschien dat ze je daar verder kunnen helpen. Of idd via het ziekenhuis. Toen mijn schoonvader werd geopereerd in Nijmegen kon mijn schoonmoeder daar intern. Vond ze ideaal

Mover

Mover

19-03-2014 om 21:14

Bed & breakfast

http://www.bed-en-breakfast.nl/bed-and-breakfast/Overijssel/Enschede
http://www.bedandbreakfast.nl/bed-and-breakfast-nl/enschede/nederland/c2756071

Ik zie wel wat mogelijkheden hoor!
Maar idd niet in een hotel.
Succes met het vinden van een bed voor je vader en de operatie van je moeder!

Katniss

Katniss

19-03-2014 om 21:25

Bedankt

B&B's daar had ik nog niet aan gedacht. Ik zal eens vragen of hij dat wat vindt. Het is ook wel een gedoe, om aan de andere kant van het land geopereerd te worden. En dan zo'n man die geen auto wil rijden en ook al 35 jaar niet met de bus is geweest.

Silvester

Silvester

20-03-2014 om 11:08

Via ziekenhuis

Als het om een operatie in het thorax centrum gaat ( hartchirurgie) bestaat er ook mogelijkheid om via het ziekenhuis iets te regelen , heb ik gelezen ( zie onderstaand stukje ) en ook van iemand gehoord die er gebruik van had gemaakt, was prima in orde. Tegen geringe vergoeding. Als dit van toepassing is kun je waarschnlijk wel bellen om te vragen of het vrij is in de betreffende periode.

...Hartchirurgen van het Thoraxcentrum Twente bieden familieleden van hartpatiënten onderdak aan. Zij mogen in de periode rondom de openhartoperatie logeren in een appartement van de hartchirurgen.
Op loopafstand van het ziekenhuis in Enschede hebben zij een woning ingericht voor familieleden van patiënten die niet uit Twente of de Oost-Achterhoek komen.....

Anne m

Anne m

21-03-2014 om 09:47

Overnachten

Een van mijn ouders is een paar jaar geleden geopereerd in Enchede of Hengel ( geen idee meer) en de wederhelft kreeg vanuit het ziekenhuis een overnachting aangeboden. Het ging overigens niet om thoraxchirurgie Ik zou dus even bij het ziekenhuis informeren,

Katniss

Katniss

21-03-2014 om 12:01

Sneller dan verwacht ;-(

Waarschijnlijk is de operatie volgende week al. Ze is woensdag op de wachtlijst geplaatst en had gevraagd om haar ergens half mei in te plannen. Donderdag kreeg ze echter al een telefoontje. Zelf verkeert ze in de veronderstelling dat dat de specialist beter uitkomt, dus we laten haar maar in die waan.
Gelukkig heb ik wel een hotel en een B&B gevonden, dus als de definitieve afspraak komt kan ik dat gaan regelen. Bij het opnamebureau van het ziekenhuis konden ze i.i.g. niets voor me doen.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.