Huis, Tuin en Keuken
-Flupke-
01-07-2013 om 16:27
Zoete aardappel
wie maakt dit wel eens klaar en zo ja, hoe?
En eet je dit als aardappels bij de groente en vis/vlees of eet je het als groentegerecht?
Abel
01-07-2013 om 20:47
Gepoft
Ik pof ze wel eens in de oven. Dan snij ik ze doormidden en krijgen ze een strooisel van koriander, kleine sliertjes rode peper en verkruimelde feta. En een beetje olijfolie erover. (Dit is geen idee van mezelf, het komt uit een kookboek van Janneke Vreugdenhil) En een beetje olijfolie erover. Als avondmaaltijd neem ik er dan een kop soep bij. De combinatie van de zoete aardappel met de zoute feta werkt erg goed, en dat het nauwelijks kookwerk vraagt is een meevaller.
Josha
02-07-2013 om 12:19
Door de soep
Ik koop ze meestal voor pompoensoep, maar ze gaan ook door courgettesoep of linzensoep.
Danielle W
02-07-2013 om 14:15
Heerlijk
Aardappels (inclusief schil) in blokjes snijden, mengen met koolzaad- of olijfolie, majoraan, knoflook zout en peper, dan in de oven 20 tot 30 minuten. Vervolgens door gekookte zilvervliestrijst mengen, verse koriander erbij. Dit is samn met een zomerse salade een heerlijk én heel gezond vegetarisch hoofdgerecht!
Reageer op dit bericht
Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.