Huis, Tuin en Keuken
#~ TESS ~#
11-12-2010 om 10:00
Wat voor "erbij" bij gourmetten
volgende week organiseer ik een gourmet etentje voor 15 mensen, nu houdt niet iedereen evenveel van vlees dus ik wil graag uitgebreid iets ernaast doen, maar verder dan een huzarensalade en een bak sla en wat groente en bijv aardappeltjes kom ik niet, wie kan mij nog helpen aan andere simpele ideeén om ernaast te maken
alvast bedankt...
tess
reina
11-12-2010 om 10:33
Tess?
Fruit, vis, groenteballetjes, falafel, schaal met groente (paprika, champignons, prei, mais etc.) pannekoekbeslag, geklutst ei, gerapte kaas, gekookte rijst, couscous en verder allerlei kruiderij op tafel.
maan.
11-12-2010 om 11:44
Banaan?
Tja wat ik kon bedenken is al genoemd, ik mis alleen nog de banaan. Hier bij onze kinderen hét succesnummer op de gourmet.
Zonneschijn
11-12-2010 om 12:26
Maan
Vast een hele domme vraag maar wat doe je dan met die banaan (jeetje dit staat er wel heel raar haha) Maar leg je een stukje bovenop of komt de banaan in een pannetje? Vertel! Wij gourmetten al jaren maar de variant banaan had ik nog nooit gehoord maar klinkt wel lekker.
reina
11-12-2010 om 14:10
Banaan
gebakken banaan, gebakken banaan, met wat basterdsuiker, banaan met wat chocolade erover als toetje...
madelieff2
11-12-2010 om 15:50
Pizzapunten
Ik zie in de opsommingen nog niet de favoriet van onze kinderen. Pizza. Even een diepvriespizza in 8 punten snijden en je kunt het grillen op de gourmetplaat.
Groetjes,
Margriet.
Rieneke van der Graaf
11-12-2010 om 17:25
Gevulde champignons
Wat wij er vaak bij hebben, zijn gevulde champignons.
Steeltje eruit halen, vullen met kruidenkaas (boursin) en dat warm laten worden op de plaat.
Ook lekker: zoetpuntpaprika in stukjes en daar kruidenkaas opdoen. (Niet op de plaat doen, gewoon zo eten.)