Nieuw: Ontdek nu alle events en workshops bij jou in de buurt op het Ouders Eventplatform
Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

nathalie

nathalie

14-04-2013 om 21:01

Wat is er morgen in utrecht te doen?

Wij hebbben een buitenlands familielid te logeren, ze gaat morgen halverwege de middag terug naar Schiphol vanaf station Utrecht. We willen de dag nog samen doorbrengen in Utrecht, b.v. naar Speelklok tot pierement.
Maar nu komen we er achter dat alle musea dicht zijn! Heeft iemand andere ideeën? Geen rondvaart (zijn vandaag al op het water geweest elders), geen Dombeklimming (angst). Zijn er leuke stadswandelingen, waar zit het VVV om die te bemachtigen, andere dingen? Wie helpt?

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Parken?

Park lepelenburg met muziektent is leuk, wilhelminapark ook mooi.. Bij droog weer dan, beetje langs de oudefrachr wandelen is ook mooi wn typisch utrechts erfgoed..

marinade

marinade

14-04-2013 om 23:54

Maandagochtend

Niet de beste tijd, maar geen keuze begrijp ik. VVV is pas om 12 uur open (is bij de Dom), meeste winkels/horeca ook pas vanaf 11 uur. Een wandeling langs de singels of de Nieuwegracht is iig altijd wel mooi. Er is een gratis Utrecht City Guide app, wie weet vind je daar nog wat op. Of doorreizen naar Amsterdam.

Rafelkap

Rafelkap

15-04-2013 om 08:59

Oude hortus

De oude hortus is wellicht leuk met dit weer, vanaf 11 uur open.
Je kan verder ook gewoon wandelen, winkeltjes kijken en koffie drinken op de oudegracht en nieuwegracht. Het vvv zit idd op het domplein naast de Dom.

nathalie

nathalie

15-04-2013 om 21:44

Dank allen

Het is gelukt en het was gezellig.
Eerst zijn we een supermarkt ingedoken voor het inslaan van hagelslag, drop, stroopwafels, ontbijtkoek en aanverwanten om mee terug te nemen naar huis, daar konden we al wat tijd in kwijt. Daarna het centrum in dat net een béétje begon te te ontwaken. Rondje Oude Gracht, Dom, Janskerkhof, koffie drinken, broodje eten. Voor we het wisten was het tijd voor het station. Dus ondanks de wel heel rustige stad toch goed gekomen!

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.