Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Polly Shearman

Polly Shearman

15-07-2013 om 12:43

Vraag: hoekbad

Hallo allemaal,
Lang niet geweest hier,
alles gaat goed met mij, met ons!
In ons nieuwe huis willen we de badkamer veranderen en zijn we op zoek naar een hoekbad, maar we komen er niet uit. Dus ik dacht... mijn oude vertrouwde oudersonline zal vast wel raad weten.
Dus onze vraag: wat voor hoekbad heb je: afmeting, diepte, en inhoud.. En bevalt het? kan je er lekker in liggen, en met meerdere in? enz...
Dus vertel me over je hoekbad...please!

Liefs Polly

Polly! daar ben je weer!

Wat leuk om je terug te zien! Bij dezen: dit hoekbad hebben wij, indertijd vooral gekozen om de kinders met z'n allen in bad te kunnen knikkeren. Maar ik lig er zelf ook met plezier in. Genistus houdt totaal niet van badderen, die doucht liever, dus hoe het met z'n tweetjes ligt, weet ik niet.
http://www.google.nl/imgres?q=ucosan+dodona+hoekbad&sa=X&biw=1092&bih=693&tbm=isch&tbnid=5ehqiG12L6fMsM:&imgrefurl=http://www.installand.nl/shop/sanitair/baden/ucosan-baden/ucosan-dodona-hoekbad-120x120cm-wit-met-paneel&docid=Wtb0qekKtkHwNM&imgurl=http://www.installand.nl/SiteFiles/temp/0e528ff1b7d4400d67087df372758052-500x500.jpeg&w=500&h=367&ei=qArkUZqoO8XfOOiPgLgF&zoom=1&iact=rc&dur=140&page=1&tbnh=146&tbnw=188&start=0&ndsp=27&ved=1t:429,r:0,s:0,i:82&tx=113&ty=58

Oeps, wel een erg lange link

Ik zie net dat Ucosan tegenwoordig in handen van Villeroy en Boch is. Dat was me ontgaan maar V&B heeft dus ook de Dodona-modellen overgenomen. http://www.villeroy-boch.com en dan zoeken op dodona, dan vind je 'm wel.

Verder niemand?

Nou Polly, dan hoop ik dat je eruit komt

Rosa van der Zanden

Rosa van der Zanden

20-07-2013 om 17:50

Mijn hoekbad

Is verschrikkelijk. De bak is een beetje banaanvormig zodat je er niet lekker in kunt liggen en er gaat ontzettend veel water in. Het stuk in de hoek heeft een brede rand voor rommeltjes, het bad zelf is een soort pizzapunt. Met dus die halfronde uitsparing. Ik vind het een onding maar het zat al in het huis. Er onder is niet getegeld dus een ander bad betekent eigenlijk een nieuwe badkamer.
Ik heb de douche ook in het bad. Ik moet met mijn tenen tegen de schuine wand staan omdat de douchestraal anders langs het scherm gaat. Het scherm komt tot de helft van het bad dus dat zou geen probleem mogen zijn.
Ik ben dol op badderen maar als ik de afgelopen 10 jaar 10 keer in het bad heb gelegen is het veel. Wat een onding!
Rosa van der Zanden

Mij. vriend heeft er een

Het ligt niet lekker vind ik zelf, en is eigenlijk te kort voor iemand die langer dan 170 is.
Hij heeft een grote badkamer, en gelukkig nog een aparte douche. Ik had het bad anders geplaatst, een rechte bad onder het raam, maar
hoed het ligt er en ik gebruik het misschien een keer per maand. Wat voor merk het is weet ik niet.

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Ginny Twijfelvuur

Ginny Twijfelvuur

22-07-2013 om 14:20

Ook geen succes...

Wij hebben 'm er net uitgesloopt. Ons bad zag er anders uit dan het bad op het plaatje, het was meer een driehoek met een korte en een lange zijde ipv de gelijkbenige driehoek van het voorbeeld. Ik denk dat dat kan uitmaken. Ons bad was namelijk ook niet lang genoeg. Ik ben zelf iets langer dan 1,70 m en ons nieuwe bad is dat ook. En dat lijkt me toch wel de minimale lengte voor een bad. Ik zou dus even goed nameten of het bad wel uitgevoerd is in de standaardmaten.

Verstuurd met de Ouders Online iPad app

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.