Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Veel te veel amandelspijs, wat doe ik ermee?

Ik ben van plan een paar paasstollen te maken morgen en heb vanochtend amandelspijs gemaakt. Alleen zie ik nu dat het veel te veel is.

Hebben jullie leuke recepten voor het overgebleven spijs? Of kan ik dat invriezen? Het is gemaakt van gemalen amandelen, suiker en (rauw) ei.

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Overheerlijke friese

Oranjekoek. En die koek kun je desgewenst invriezen.

Hmmmm lekker!

Lekker onderin een appeltaart of amandelmoppen (koekjes) van bakken. Of boterstaaf of boterletter. Dadels ermee vullen en dan in gesmolten chocolade dopen en laten uitharden.

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app

Poppy

Poppy

22-04-2011 om 21:57 Topicstarter

't is op

Bedankt voor de suggesties maar man wilde graag een 'simnel cake', een traditionele paas-taart hier in Engeland. De helft van het spijs zit nu in 2 paasstollen en de rest in de cake. Gelukkig krijgen we bezoek dit weekend.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.