Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Tafel van 4 meter?

Nu de verbouwing op 't werk aardig opschiet is het tijd te kijken naar meubels voor de inrichting. Dat lukt heel aardig muv 1 onderdeel; een spreek/vergader/werktafel van 4 meter lengte.
Deze komt in een ruimte met een houten vloer, dus ik wil perse geen houten tafel, te onrustig. Wat me voor ogen staat is een tafel met een blad van (ongeveer) 4 meter; er staan nu nog 2 oude tafels (die gaan weg) van ieder 2 meter en die lengte is echt heel mooi. Dan echter niet 2 losse tafels maar gewoon 1 lang blad. En dan liefst in glad, wit materiaal. Geen toeters of bellen, ahw een omgekeerde U. Door dat simpel te houden kunnen we dan iets meer spelen met (verschillende) stoelen.

Tafel is bedoeld voor projectgroepen om samen aan te kunnen werken in een separate ruimte, voor vergaderingen of presentaties, maar ook als iemand even rustig wil bellen of een 1-op-1 gesprek wil voeren.

Heb al wat gegoogled maar kom vooral heel veel hout tegen, of van die saaie vergadertafels met van die lelijke poten.

Dusss... iemand een idee of tip waar ik zou kunnen kijken? Online, want tijd om bv zaken als Woonfabriek, Loods5 etc af te gaan heb ik niet helaas .

groet,
Mare

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Laten maken

Je weet al precies wat je wilt en je hebt geen zin om te shoppen.. wat het meer kost win je terug in minder tijd die eraan besteed hoeft te worden.

Heb ooit

Heb ooit een witte, strakke, gladde tafel gezien bij iemand. Ik weet niet hoe lang die tafel was. Maar die vertelde dat het een zelfgemaakte tafel was, van MDF. En die had zij met witte autolak laten spuiten. Niet goedkoop maar wow wat een tafel was dat! Geen idee of zoiets kan met een tafel van 4 meter (ik denk toch dat je aan meer dan 4 poten moet denken) of 'm ophangen aan metalen kettingen aan het plafond. Zag ik ook laatst, als vergadertafel.

Kaaskopje

Kaaskopje

27-11-2011 om 15:51

Gezocht

Door te googlen heb ik de tafel gevonden die wij op het werk hebben (hetzelfde model althans), maar die is helaas alleen met een lengte van 2 meter leverbaar zag ik. Dat is op http://www.zen-lifestyle.nl/eetkamer/eetkamertafels/hoogglans.html?gclid=CKDavpGI16wCFcMl3godmjFPIQ
Een andere link die ik voor je heb is: http://www.wittetafel.nl/

mijk

mijk

27-11-2011 om 16:08

Zoiets

http://www.xillix.nl/meubels-tafels/rvs-design-meubels-tafels.html

Staat bij hun voorbeeld van tafels die ze op maat maken!

Mijk

Conferentietafels heten die dingen

Zulke grote tafels heten conferentietafels.
Gewoon even googelen, anders kijken bij kantoormeubulair.
Denk er wel aan dat ie door de deur moet passen, dus houd rekening met de afmetingen van de deur.
groeten albana

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.